...Îmbogățiți oferta dumneavoastră cu cavatelli sarde și finochietto, o rețetă care pornește de la ingredientele pământului nostru pentru a da naștere unui amalgam de tradiții culinare din diferite colțuri ale Italiei. Realizate cu cele mai bune materii prime, vor oferi clienților dumneavoastră o călătorie plăcută în gust.
Franța, Renaison
...Polenul de fenicul este o condiment "de lux" a cărui reputație nu încetează să crească în ultimii ani. Această condimentă poate fi folosită pentru a acompania carnea albă, peștele și chiar deserturile și înghețatele. Polenul de fenicul are arome de lemn dulce, lămâie, anason și șofran, precum și alte nuanțe fructate care pot surprinde preparatele tale sărate sau dulci. Origine: Italia, Toscana Calitate: A...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play