... 150 și 250 de grame. Pluma este ideală pentru preparate la grătar, la plită sau în rețete gourmet, deoarece oferă o suculență excepțională și un gust profund care satisface cele mai exigente palate. Această tăietură specială este perfectă pentru cei care caută o experiență gastronomică premium și autentică cu carne de cerdo ibérico.
Spania, Guijuelo-Salamanca
... Guijuelo S.A. asigură o calitate superioară în fiecare bucată de Pluma Ibérica. Matadero Guijuelo S.A. se dedică oferirii de produse din carne de înaltă calitate, iar Pluma Ibérica nu face excepție. Cu un accent pe inovație și sustenabilitate, compania utilizează procese automatizate pentru a garanta consistența și calitatea produselor sale. În plus, angajamentul său față de dezvoltarea rurală și utilizarea energiei regenerabile întărește poziția sa de lider în sectorul cărnii, făcând din Pluma Ibérica o alegere care combină gustul și responsabilitatea.
Spania, Barcelona
Braserie în Barcelona. Bucătărie la grătar în jurul unui produs exclusiv. La restaurantul Maria Parilla, ne concentrăm pe o gastronomie simplă, unde premisa este calitatea materiei prime. Pe aceste baze, oferta gastronomică a restaurantului se axează pe grătar. Carne de cea mai bună calitate, cum ar fi chuletónul nostru de Donosti, și printre care se remarcă și pluma iberică, purcelul de lapte...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play