Italia, Bronte
...Pistachii decojiți selectați de cea mai înaltă calitate, ideali pentru utilizări alimentare și industriale. Perfecti pentru consum direct sau ca ingredient pentru deserturi, creme și preparate gourmet.
... potrivește bine cu preparatele din ouă, legumele prăjite și pâinile cu ierburi, fiind un ingredient de bază în bucătăria italiană. Pentru a-i păstra calitatea, pătrunjelul mărunțit trebuie păstrat în recipiente etanșe, departe de lumină și umiditate.
Franța, Tassin-La-Demi-Lune
...Strugurele uscat roșu sau kishmish sourkh face parte dintr-o varietate de struguri uscați cultivați în Afganistan. Acest strugure uscat roșu, cu un gust excepțional, este folosit mai ales în gătit; îl puteți carameliza pentru a adăuga mai multe arome preparatelor dumneavoastră. Acest strugure uscat nu conține aditivi și nici conservanți. De asemenea, are o textură moale și fără sâmburi. Puteți adăuga acești struguri uscați într-un bol de musli sau să-i acompaniați cu granola. Este, de asemenea, ideal ca aperitiv.
Franța, Fouquereuil
...Pistachile au un gust dulce asemănător cu cel al migdalelor și sunt folosite în principal pentru dulciuri și patiserie, dar și pentru gătit și în înghețate. Pistachile sunt deosebit de apreciate ca gustare între mese, deoarece crude sunt atât moi, cât și crocante, iar prăjite au un gust plăcut picant.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play