Turcia, Sakarya
... axuri și foi din oțel inoxidabil pentru a oferi o forță și rigiditate extraordinare mașinii. Cehuma a proiectat fiecare secțiune a termoformatoarelor din seria CM pentru a îndeplini cerințele de igienă și curățare impuse de industria ambalării alimentelor de astăzi. Aplicații principale: Produse din carne și carne (cum ar fi; cârnați, carne afumată), brânză, mese preparate, pui, pește, fructe de mare, pizza, măsline, curmale, dispozitive medicale .....
Țările de Jos, Breda
...Caviarul Beluga provine în principal din Marea Caspică. Această specie este crescută în bazine de lângă Marea Caspică. Este cel mai mare pește din specia sa și cea mai cunoscută specie de caviar din lume. Acesta se caracterizează printr-un gust sărat, cu nuanțe de nuci și o ușoară notă picantă. Beluga constă din ouă frumoase, mari, de culoare închisă.
Franța, Soing-En-Sologne
...Această cuvée, provenită din cele mai bune parcele de granit, păstrează caracteristicile de tinerețe și prospețime ale unui mare muscadet. Persistența sa aromatică frumoasă și plenitudinea în gură vă vor însoți la aperitiv, alături de pește, dar și cu numeroase brânzeturi. Domeniu:DOMAINE DE L'EPINAY Denominație:MUSCADET SÈVRE ET MAINE Regiune:VAL DE LOIRE Culoare:Alb Struguri:100% Melon de Bourgogne Mod de cultură:Bio Capacitate:75cl Greutate:1 kg Caracter:Sec An de recoltă:2018...
Spania, Barcelona
...Carne de cea mai bună calitate. Pește, fructe de mare, legume, toate la grătar. Aperitive de casă. Băuturi din regiunea noastră și de calitate. Oferim un serviciu complet pentru nunta ta. Cunoaște-ne.
Turcia, Canakkale
...Uleiul de măsline extravirgin Dardanos Fine Foods este produs cu grijă și delicatețe din măsline de calitate, culese manual, cultivate în regiunea mediteraneană. Perfect pentru salate și dressinguri, pentru a înmuia pâinea, pentru marinarea cărnii și gătit în general. Un dressing excelent pentru pește și fructe de mare. Uleiurile noastre de măsline extravirgin; Ca și în cazul tuturor produselor...
Germania, Langenselbold
... pește. Răsfățați-vă cu acest lux dacă apreciați siguranța. Hiblow este o pompă cu membrană. Funcționează fiabil și silențios, aproape fără întreținere. Pe termen lung, aproape toți clienții trec la aceste pompe durabile. Oferim și pachete complete la prețuri extrem de atractive. Număr articol: 50121...
Franța, Perpignan Cedex
... complet comestibile și foarte apreciate de gurmanzi! Cu gustul său sărat și textura crocantă, este adesea folosită ca garnitură pentru preparate pe bază de pește sau fructe de mare. Are o aromă similară cu cea a sparanghelului, dar cu un gust propriu.
Lituania, Kaunas
... lucrează împreună. Cu toate cannabinoidele majore și minore și terpenii care acționează sinergic, utilizatorul poate experimenta un efect pozitiv mai mare decât atunci când ia CBD singur ca moleculă izolată. Potentă: 3% Ulei purtător: Ulei de somon Culoare: Verde deschis până la portocalie Miros: Pește original Gust: Gust ușor, autentic de cânepă Sistem de siguranță alimentară: ISO 22000:2018...
...Se potrivește perfect cu pește și fructe de mare! Poate oferi un gust intens salatelor și altor aperitive. Aromă caracteristică cu usturoi și lămâie distincte. Textură foarte bună și întindere impecabilă. Senzația în gură este foarte plăcută, iar profilul gustativ este perfect echilibrat.
Italia, Palagonia
... multe alimente, de la pește la fructe de mare, de la salate la deserturi din fructe, și pentru a prepara înghețate și băuturi răcoritoare. Lămâia este utilizată în scopuri terapeutice în lupta împotriva cancerului și reumatismului. O singură lămâie conține 35% din necesarul zilnic de vitamina C. Foarte probabil, acest fruct are origini asiatice, poate indiene; a fost introdus în Mediterană acum aproximativ o mie de ani de către arabi. În prezent, Sicilia este una dintre cele mai productive regiuni de lămâie. Produs disponibil aproape tot anul.
Țările de Jos, Dordrecht
...Perete exterior CR negru conductiv, rezistent la ulei, abraziune, ozon și apă de mare. Tip: Alfagomma 949AA Perete interior: NBR negru - rezistent la ulei, abraziune și apă de mare Reforțare: Corde textile cu rezistență mare la tracțiune Aplicație: Transfer de pește din plasă de pescuit pe puntea navei Interval de temperatură: -30°C +80°C (-22°F +176°F) Diametru: 254mm până la 508mm...
Portugalia, Barcelos
...Pentru inspectarea contaminanților precum piatră, lemn, os, sticlă, plastic și metal în produsele alimentare. Mai multe serii de echipamente adecvate pentru fiecare tip de produs; SERIA G120 OS OFERIȚI PEȘTE FĂRĂ OSETE ȘI FĂRĂ CONTAMINANȚI CLIENȚILOR DUMNEAVOASTRĂ FĂRĂ A COMPROMITE VITEZELE DE PRODUCȚIE. G10 - SERIA A TOATE TIPURILE DE PRODUS - PRODUCȚII MICI G20 TOATE TIPURILE DE PRODUSE INCLUSIV LA BULK G30 SISTEM DE INSPECȚIE PENTRU BORCANE ȘI CONSERVE MICI G35 SISTEM DE INSPECȚIE PENTRU BORCANE ȘI CONSERVE DE DIMENSIUNE MEDIE G40 SISTEM DE INSPECȚIE PENTRU PRODUSE DE MARE FORMAT...
Ucraina, Kharkiv
... chiar și o cantitate mică de caviar. Ouale incredibile nu conțin note marine și/sau gust de pește care pot, uneori, să îndepărteze oamenii de caviar și alte icre de pește. În schimb, aroma caviarului de escargot este o combinație proaspătă de note pământii, lemnoase și mușchi care pot „exploda” pe preparatele din carne de vită, porc, legume și fructe de mare de apă dulce, atât în gust, cât și în estetică. Ingrediente: caviar de melci, sare Ambalare: sticlă Greutate: 90 g Durata de valabilitate: 6 luni...
Franța, Brissac Loire Aubance
...MILLESIME : 2020 CEPAGE : Sauvignon blanc. TERROIR : Argilo-sableux. VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Presare delicată. Fermentare la temperaturi scăzute pentru a păstra tineretea aromatică a fructului. Îmbătrânire pe drojdii fine în rezervor inox. APPELLAȚIE : IGP Val de Loire Sauvignon. NOTE DE DEGUSTARE : Culoare strălucitoare, galben pal cu reflexe verzi. Nas intens, subtil, cu note florale (gențiană, floare de viță) și citrice (grepfrut). Gust viu, armonios și plin de prospețime. ACORD MÂNCARE/VIN : Aperitive, fructe de mare, pește. TEMPERATURA DE SERVIRE : 8°C. Carton de 6 sticle de 75cl...
Germania, Wildau
... disponibile la cererea dumneavoastră: UL, CE, GMP, FDA, ASME. Documente disponibile la cererea dumneavoastră: I.Q (Calificarea instalării), O.Q (Calificarea operațională), P.Q (Calificarea performanței). Tip design: Design compact Interval capacitate: De la 1 la 3 capete de modelare Gama de produse: Carne, labneh, brânză, pui, pește...
Franța, Levallois Perret
... realiza sosuri cremoase cu curry pentru a însoți: pui, pește, legume… Este adesea folosit în rețete pe bază de carne, păsări de curte, precum și fructe de mare, cum ar fi creveții, midiile sau crabul. Beneficiile Curry-ului indian: Conținut foarte bun de antioxidanți, stimulează aparatul digestiv, bogat în magneziu, sursă de mangan. Vitaminele E și K pentru a preveni bolile cardiovasculare.
Franța, Brive La Gaillarde
...Perle de Aromă Sos de Soia pentru decorare culinară! Ideale cu stridii, pește, fructe de mare, sushi... Sos de Soia 70%, alginat de sodiu. Borcan 30 g. Valabilitate 18 luni.
Franța, Paris
... bananei plantain sunt numeroase. Musa paradisiaca este, de fapt, un fruct consumat ca un legumă, deoarece gustul său este mai apropiat de cel al unei cartofi dulci decât de cel al unei banane. Poate fi fiartă, prăjită sau călită. De asemenea, este posibil să păstrezi coaja pentru a o coace la cuptor. Banana plantain este folosită în special pentru a însoți preparatele din carne, pui, pește, dar și curry-urile, sosurile picante și laptele de cocos...
... carne, carne proaspătă, carne maturată, cârnați, fructe de mare și pește, fructe uscate, legume (prelucrate prin blanching, uscare sau murare), mese gata de consum, brânză (nu toate brânzeturile pot fi ambalate în vid), paste, tăiței, cereale complet uscate, boabe de porumb, arahide etc. Model: WEP-430A Lățimea maximă a filmului: 400mm Diametrul maxim al filmului: 300mm Adâncimea recipientului...
... una dintre cele mai căutate condimente culinare. Cunoscut și sub numele de laur dulce, frunzele de dafin sunt utilizate ca aromatizant și condiment în supe, carne, tocănițe, pește, sosuri, murături și în produse de patiserie. Frunzele de dafin sunt de obicei uscate și sunt folosite întregi, sfărâmate sau măcinate. Aceste frunze au proprietăți aromatice, stimulante și narcotice. Uleiul esențial...
Germania, Bad Blankenburg
...>>Grătar de döner puternic – potrivit pentru pui, gyros, carne, pește și multe altele >> Grătar fără ulei și grăsimi suplimentare >> Capacitate de 21 de litri >> Fereastră de vizionare din sticlă extra mare >> Spiță centrală mare pentru döner, gyros, pui, pulpe de miel și multe altele >> 7 spițe suplimentare pentru șașlik, spițe de legume, pește și multe altele >> Spița centrală se rotește la 360...
Spania, Valencia
...grătare germane... etc. Dispunem de paellones și cazane de peste 4 metri în diametru, material, veselă și personal pentru a vă asista evenimentul în orice colț al Spaniei, cu toate garanțiile de succes. Sărbători patronale, întâlniri, pelerinaje, aprovizionări, concentrații sportive, grupuri de distracție, asociații culturale, mic dejun pe motociclete... etc. Relația calitate-preț este incomparabilă. Suntem profesioniști! CARNE LA GRĂTAR Vițel, bou, miel, porc, vânătoare, păsări de curte, pește, fructe de mare și orezuri. Specialitate: Grătar, friptură, cuptor, tocănițe și frigărui.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Se caracterizează prin prospețime, moliciune și versatilitate. La olfactiv, se evidențiază arome intense de fructe proaspete precum căpșuni, cireșe, rodii, prune și note florale de trandafir sălbatic. Datorită versatilității sale, este ideal pentru aperitive, pentru preparate pe bază de fructe de mare, pește și cu fritură de pește.
Spania, Santiago De Compostela
...Complex și aromatic, de culoare aurie și cu aciditate medie. Accente de măr verde și o senzație catifelată în gură. Se potrivește perfect cu pește alb (grătar și afumat), fructe de mare, carne albă, mâncare vegetariană, paste, pui la cuptor, preparate din păsări cu sos de smântână și puțin condimentate, precum și mâncăruri picante.
Franța, Saint Lambert De La Potherie
... stocaj de 20 kg. Aceasta produce gheață sub formă de granule mici, ceea ce vă va permite o prezentare frumoasă pentru tarabele cu pește sau pentru cocktailuri originale. Acest sistem oferă o mare fiabilitate și o producție optimă chiar și cu apă foarte calcaroasă. Această mașină de gheață zdrobită vă va asigura o fiabilitate a producției, garantând totodată fiabilitate, stocare și ușurință în utilizare. Producție: 90 kg/24 h Stocaj izoterm: 20 kg Putere: 0,4 kW / 230 V Diametru de scurgere: Ø 20 mm Greutate: 52 kg Conexiune apă: 3/4"...
Italia, Maruggio
...Caracteristic vinificat Gust: Sec, foarte armonios Temperatura de servire (celsius): 8° 10° C Recomandat: Aperitiv, pește și antreuri italiene, fructe de mare, supe delicate, legume, mozzarella și brânză proaspătă.
Franța, Saint Christol De Rodières
...Ingrediente: - Semințe de muștar brun - Oțet de alcool - Sare de mare - 20% plante (busuioc, cimbru, rozmarin, măghiran, tarhon) - Apă Sfaturi de utilizare: Se potrivește foarte bine cu carne la grătar și pește. Aplicați-o pe grătare, fripturi și pulpe pentru a păstra suculența acestora. Acest produs este, de asemenea, disponibil în borcan de 100 g.
Norvegia, Stavanger
...Acesta este un produs pe care îl vei solicita la biroul de servicii din secțiunea de pește a magazinului tău alimentar. Somonul atlantic este delicios, fie că este sărat proaspăt, fiert, prăjit, la grătar sau gratinat. De asemenea, este foarte bun într-o supă sau într-un tocăniță. Fără adăugare de sare. Conținutul de sare al produsului provine din sodiu natural.
Produse corespunzătoare
Somon - Somon de vânzare
Somon - Somon de vânzare
...Culoare galben pai cu reflexii aurii, un aromă florală cu note picante de vanilie. Gust uscat, plăcut de proaspăt și persistent. Asocieri: Ideal ca aperitiv, cu carne albă, preparate din pește, arici de mare și crustacee, stridii.
Italia, Milano
... în usturoi negru este complet fizic, natural. Nu sunt folosite aditivi sau produse chimice de niciun fel. Utilizarea usturoiului în mâncare și studiile nutriționale sau de sănătate nu dezvăluie niciun efect biologic negativ. În ultimii ani, bucătarii au acordat o mare atenție usturoiului negru, folosindu-l pentru a condimenta preparate din pui, pește etc. Comparat cu usturoiul proaspăt, usturoiul negru nu eliberează un gust puternic și agresiv datorită conținutului redus de alicină, care a fost convertită, în timpul procesului de producție, în compuși antioxidanți.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play