Grecia, Agios Dimitrios
...Măsline și ulei din Mani și Creta, Legume organice din Tesalia și Macedonia, Fasole din Prespa, Trahanas organic și bulgur din Trikala, Sosuri din Mitilene și Pella, Lichioruri grecești din rețete kefalonitice, Făină și orez organic din Macedonia, cosmetice naturale din Kymi, Evia, pentru bărbați și femei! În același timp, descoperă noi propuneri inovatoare și arome, bazate pe produse tradiționale sau rețete uitate, cum ar fi, Sos de roșii cu portocal sau căpșuni, Miere cu pastă de alune, Miere cu mastic din Chios, Paste cu șofran din Kozani etc.
Regatul Unit, London
... internațională. Dacă doriți să achiziționați produse de la THEA GAIA, vă rugăm să ne contactați. Viziunea noastră este de a oferi copiilor noștri aceleași produse tradiționale cu care am crescut! Produsele noastre:•Ulei de măsline•Măsline•Brânză•Cârnați•Salate•Vinuri•Sărauri naturale•Ardei umpluți•Pastă de măsline•Roșii uscate la soare•Oțet•Paste handmade•Sosuri de roșii•Plăcinte congelate•Miere•Dulciuri•Cosmetice naturale...
Franța, Prigonrieux
...Din 1790, VINAIGRERIE GÉNÉRALE produce sub marca VINAIGRE TÊTE NOIRE oțeturi fine, oțeturi clasice, vinegrete, condimente, ciuperci și oțeturi de "mare curățenie". Produsele din gama "Mare Curățenie" sunt 100% naturale și pot fi folosite, de exemplu, pentru curățarea plitelor. Printre oțeturi, compania produce următoarele tipuri de oțet: oțet balsamic de Modena, oțet de vin vechi, oțet de vin din Bordeaux, oțet de Xeres, oțet de mere, oțet de vin alb etc.
Gama noastră de produse, pe care am plăcerea să v-o ofer, include ciuperci marinate întregi, ciuperci tăiate naturale, precum și ciuperci pasteurizate întregi și tăiate. Produsele menționate sunt excelente pentru pizza, plăcinte, sosuri și salate, precum și pentru nevoile gastronomiei și procesării alimentelor. Oferim, de asemenea, ciuperci blanșate în fiecare sortiment.
Italia, La Spezia
...Companie specializată în producția de sosuri alimentare, în special în Pesto DOP, suntem prezenți pe piață din anii '60. Pasiunea și tradiția sunt filosofia noastră de afaceri. Produse sosuri proaspete cu ingrediente naturale în diferite formate, atât monodose, cât și la KG. Suntem certificați IFS și suntem furnizori pentru Coop Nord Ovest, Coop Adriatica, Conad, PAC 2000 și întregul grup Basko. Ne aflăm în levante ligur, în câmpia unde se cultivă busuiocul DOP și, împreună cu acesta, folosim Grana Padana DOP, iar toți furnizorii noștri sunt certificați IFS și BRC.
Franța, Strasbourg
Producător de diverse produse georgiene: vinuri, ape minerale naturale, sosuri picante, ceaiuri, plante de aloe vera, sticle din ceramică, făină de porumb, frunze de eucalipt... etc.
Franța, Dijon Cedex
CENTRALIAA, comerț angro alimentar interîntreprinderi, distribuie alimente pentru industrie: fulgi de legume și fructe, carne și produse din pește deshidratate, extracte naturale de legume, vinuri și oțeturi, extracte de drojdie, preparate pentru supe, fonduri și sosuri, lapte concentrat, roșii și legume deshidratate, grăsime atomizată, leguminoase prefițate, sucuri de fructe.
Turcia, Balikesir
...Sub marca Kazdağı Yöresel, producem produse naturale (pastă de tomate) și ulei de măsline în regiunea Edremit/Kazdağları. Pasta noastră de tomate este fabricată complet natural, fără aditivi, folosind o tradiție de 1000 de ani, la foc de lemne. Roșiile și ardeii sunt produsele noastre. Obiectivul nostru este să exportăm pastă de tomate naturală pe piețele internaționale.
Produse alimentare naturale fără conservanți...
Țările de Jos, Amsterdam
... făcute în casă, care includ sosuri de soia fără gluten și organice. Aici folosim doar ingrediente naturale, așa că poți fi liniștit, știind că siropul de glucoză și aromele artificiale nu vor fi niciodată folosite în preparatele noastre. Construiește-ți drumul către mâncare delicioasă, sănătoasă și proaspătă! Comandă poke de la Amsterdam Poke Bowl Bosboom Toussainstraat.
Italia, Foligno
... rând, a lintei, care la aceste altitudini găsește un habitat privilegiat, și ulterior a năutului, cicerchiilor, roveja, farro, fasolei, orzului. Aceste culturi au particularitatea de a crește bine și în soluri sărace, iar fiind foarte rezistente la frig, oferă o recoltă bună acolo unde alte culturi eșuează. Prin urmare, este vorba despre produse care istoric nu necesită tratamente chimice moderne. Activitatea s-a extins apoi la căutarea trufelor negre, albe și bianchetto pe altiplanele Colfiorito și în zonele învecinate, cu rezultate excelente care au permis producerea de sosuri de trufe de calitate.
Despre noi: Din 1954, lucrăm pentru a combina înțelepciunea și cerințele preparatelor de casă cu producția industrială, căutând să evidențiem gustul celor mai bune sosuri de roșii din grădinile spaniole. Astăzi, HIDA este un reper de gust, de cultură a roșiei și de pasiune pentru lucrurile bine făcute. De ce suntem diferiți? Materii prime 100% naturale: La Hida folosim doar legume proaspete...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play