Belgia, Bruxelles
... 544 de lame să lovească de două ori în același loc. Astfel, carnea rămâne fragedă și suculentă, fără a afecta aspectul original al acesteia. În acest fel, poți obține cele mai bune rezultate din bucățile de carne mai puțin atrăgătoare, oferind în același timp un produs de calitate și gustos clienților tăi. Acest tenderizator respectă standardele EC și de igienă, deoarece toate părțile care vin în...
Spania, Almeria
...ALMA AZUL STILL (fără bule) este realizat din struguri 100% Chardonnay, conține 11% alcool și se prezintă în sticle de 75cl. Se potrivește perfect cu majoritatea rețetelor din Dieta Mediteraneană, cum ar fi tapas, brânzeturi, pește, fructe de mare, carne albă, paste, paella… Varietate de struguri: 100% Chardonnay Notă de degustare: Culoare albastră elegantă cu arome dulci de ananas, zmeură și...
Franța, Guérande
...Persii și egiptenii considerau, acum 2.000 de ani, că ceapa verde este o plantă sacră. Planta cu bulbi, apropiată de ceapă și usturoi, este folosită frecvent în bucătărie, tăiată mărunt în salate sau sosuri precum béarnaise sau unt alb. Întreagă, gătită la aburi sau confiată, va fi minunată pentru a acompania pește, carne sau foie gras. Companionul ideal pentru toate rețetele dumneavoastră pe bază de vin sau pur și simplu pentru a intensifica aromele preparatelor. Ideal pentru sosuri roșii, gătirea cărnii, cartofi la aburi, preparate pe bază de roșii, supe tradiționale. SKU:SGE250...
Franța, Passa
...100% Carignan Acest vin din Carignan provine din vieți centenare, cules la maturitate optimă, din soluri argilo-sablonoase, situate la poalele Albères și ale vârfului Canigou. Nas cu arome piperate. Lung în gură, rotund și echilibrat. De savurat alături de antreuri calde, carne roșie, preparate în sos și platouri cu brânzeturi. Certificare: bio...
Franța, Saint Christol De Rodières
...Ingrediente : - 99 % Oțet de Vin Alb Vechi din Agricultura Biologică - 1 % Aromă de trufă Sfaturi de utilizare : Condiment pentru salate, carne albă, foie gras și pește. Acest produs este disponibil și în cuburi de 3-5-10 litri, în butoi de 220 litri, în container de 1000 litri la cerere. Există de asemenea și în 25 cl.
...Medalie de Aur la Marele Concurs de Colmar Nas intens și expresiv cu note de fructe, cu o finală catifelată și bine structurată. Ideal ca aperitiv, la bufete reci și carne albă. Vin alb echilibrat, proaspăt și moale. Se armonizează cu majoritatea preparatelor. O recoltă perfectă. Soiuri: 100% Pinot Auxerrois Precipitații: 550 mm/an Vârstă: 50 ani Îmbătrânire: 8 până la 9 luni în butoaie de o sută de ani Alcool: 12% Zahăr: 4,1 g/L Aciditate totală: 3,5 Temperatura de servire: 8 – 10°C Păstrare: 5 ani...
Germania, Lüdenscheid
...Utilizare: Orez, supe, carne de vițel și porc, sosuri dulci, marinade, compot, vin fiert/punch, băuturi. Acum puteți folosi "Cardamom cu coajă întreagă" ca material promoțional sau cadou. (Pentru întrebări, vă rugăm să ne contactați pe email: info@gojundgoj.de) De asemenea, vă oferim produsele noastre și sub marcă privată, în ambalaje mari și pentru revânzători.
Italia, Martina Franca
...Caciocavallo Reale este cel mai mare dintre brânzeturile produse de Caseificio Pioggia, având o greutate inițială de aproximativ 6 kilograme. După un an de maturare, brânza ajunge să cântărească aproximativ 4,8 kilograme. Produs în lunile de iarnă, Caciocavallo Reale oferă un gust unic, însoțit de un vin roșu bun, cum ar fi Primitivo di Manduria. Această brânză este ideală pentru cei care caută un gust bogat și complex, perfect pentru a îmbogăți preparate și aperitive.
Spania, Esplugues De Llobregat
...Instalare Cameră Frigorifică Conservare Congelată, Cheie în Mână. - Camere de Conservare pentru congelate, fructe, produse proaspete, băuturi, lactate, pește și carne. Cu instalare rapidă și întreținere 365 de zile pe an. Prețuri corecte, cu atenție personalizată și design pe măsura nevoilor tale. Fără costuri ascunse sau suplimentare, care nu sunt... Camerele noastre vin cu ușă și tavan...
Franța, Paris
...Semolă de grâu dur, Ouă 30%, Pătrunjel roșu pudră, Vin Barolo DOCG 2%. Poate conține urme de moluște. Pentru aproximativ 3/4 persoane. 6/7 minute de gătire aproximativ în cantitate mare de apă clocotită sărată. Scurgeți și asezonați. Vă recomandăm o sos de trufe (albe sau negre), cu carne, cu legume. Un vin roșu (Barolo, Nebbiolo d'Alba, Dolcetto d'Alba) sau un vin alb (Roero Arneis, Gavi di Gavi) din aceeași zonă va forma un acord perfect. Ean13:3701511702359 Referință:TagliatelleBioVinItalia1...
Franța, Parnac
...Cercuri și Cahors structurat Intens și fin echilibrat. Roșu adânc și strălucitor, foarte aromatic (mure, humus...), cu taninuri bine echilibrate și o impresie finală plăcută în gură. Se servește decantat (sau deschis cu câteva ore înainte) înainte de a fi savurat la aproximativ 15-16°. Sugestie de acompaniament: păsări de curte la cuptor, carne la grătar, pește în sos de vin roșu. Premii: • Medalie de argint la Concursul Mondial de Bruxelles 2013.
Spania, Valencia
... A ÎNDEPLINI EVENIMENTUL DUMNEAVOASTRĂ ÎN ORICE PUNCT DIN SPANIA CU TOATE GARANȚIILE DE SUCCES. RELAȚIA NOASTRĂ CALITATE - PREȚ ESTE INSUPERABILĂ. SOM PROFESIONISTI. cu sare grosieră și ulei de usturoi. 2 ore de gătire. -Cotele și Michanas, condimentate cu sare și piper. PORC: - Purcei întregi, la cruce sau la grătar, condimentate cu saramură, vin, lămâie și ierburi aromatice. 4 ore de gătire. •-Coaste iberice la grătar, condimentate cu sare și piper și chimi churri. 3 ore de gătire. -Picior la grătar, umplut cu slănină și condimentat cu sare, piper și condimente.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Italia, Maruggio
...Roșu purpuriu Buchet: Delicat, foarte caracteristic Gust: Taninuri bune și structură, moale și învăluitoare Temperatura de servire (celsius): 16° - 18° C Recomandat: Carne roșie, mistreț, brânzeturi picante, carne, miel, sos de carne, carne la grătar, vită, salamă, brânzeturi.
Italia, MILANO
...Ketchup-ul Develey, cu gustul său clasic plin și delicat, este ideal pentru a însoți preparate din carne, hamburgeri, cartofi prăjiți și hot dog-uri. Sosul cel mai aromat de pe piață este făcut din roșii de cea mai bună calitate, lăsate să se coacă la soare. Restul? Rețeta este secretă. Ingrediente: Concentrat de roșii (69%), Sirop de glucoză-fructoză, Oțet de vin, Amidon modificat de porumb...
...Culoare galben pai cu reflexii aurii, un aromă florală cu note picante de vanilie. Gust uscat, plăcut de proaspăt și persistent. Asocieri: Ideal ca aperitiv, cu carne albă, preparate din pește, arici de mare și crustacee, stridii.
Spania, Santiago De Compostela
... nuanțe de măr. De un galben pai pal, curat și strălucitor, se pot observa bulele de dioxid de carbon care denotă tinerețea sa. Parfum de struguri, cu sugestii de sirop, accente de măr și nuanțe florale subtile. Fin și grațios pe palat, echilibrat, ușor și, în cele din urmă, revigorant. Acest vin alb 0.0% se combină fără efort cu aperitive, preparate din pește și carne albă.
Serbia, Novi Sad
...Pak Sistemi este distribuitor oficial al Dry Ager. Cabinetul original german pentru maturarea uscată care combină tehnologia modernă cu o mare dragoste pentru carne. Dry Ager este singura mașină care îți oferă experiența maturării uscate fără teama de a dezvolta bacterii, ciuperci sau orice alt tip de microorganisme care ar putea dăuna cărnii tale și ar face produsul final necomestibil. Pe lângă carne, Dry Ager este, de asemenea, potrivit pentru pește, brânză, cârnați, dar și pentru paste și vin.
Germania, Hamburg
... asemenea, este folosit cu plăcere de industria alimentară pentru conserve, amestecuri de prăjituri, pâine, produse din carne, conserve de fructe și legume, sucuri și nectaruri de fructe, gemuri și marmelade, precum și în bere și vin. Produse caracteristici: Fără gluten, Fără lactoză, Vegan Etichetarea alimentelor: E 301 Producție: Natriumascorbatul este sintetizat din acidul ascorbic.
Germania, Heidesee
...Axtschlag Chips de Fumat din Lemn sunt chipsuri de fum pentru aromatizarea alimentelor la grătar. Potrivit pentru grătare pe gaz, lemn și electrice. Lemnul de stejar aromatizat cu vin roșu oferă o experiență culinară de fum și conferă alimentelor un parfum rafinat de vin. Este deosebit de potrivit pentru carne, pește și legume. Specii de lemn: Vin - Stejar Greutate: 1 kg...
Italia, San Pietro Clarenza
... verzi, pinoli, stafide, zahăr, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, oțet de vin învechit 36 de luni. Poate conține fragmente de sâmbure de măslină. ALLERGENI: Țelină, pinoli. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
Italia, Nave
...Expunerea excelentă a podgoriilor, care beneficiază de o bună insolatie și de briza proaspătă care vine de la lacul Garda, permite strugurilor să își exprime la maximum potențialul. Maturarea atentă în cramă oferă un vin roșu de mare eleganță și armonie, rafinat și capabil să evolueze pozitiv timp de peste un deceniu. Se recomandă a fi servit la o temperatură de 16-18°C și să se deschidă sticla cu o oră înainte de consum. Conține sulfiti. Capacitate: 0.75l Cod: 06353 Categorie: Roșii Gradatie: 14.4% vol. Națiune: Italia Regiune: Veneto Viței: Corvina Veronese 90%, Oseleta 10%...
...Cel de felino, printre cele mai multe salamuri italiene, este cel mai dulce, făcut cu puțin sare, piper în boabe și maturat în valea prosciutto-ului din Parma. Doar din porci grei italieni, începând de la "trito di banco" (carne slabă, fără nervi și cu un strat de grăsime), mai întâi măcinat la granulație medie, apoi frământat cu condimentele (sare, piper, puțin vin alb), lăsat să se odihnească...
ufs.country_names.RU, Moscow
... și Ceylonului. În gătit, condimentul este folosit în prepararea: supelor, sosurilor și tocanelor, în preparate din carne, pește și orez, în deserturi și produse de patiserie. În Orientul Mijlociu și India, este obișnuit să fie adăugat la cafea și ceai. Utilizare pentru Utilizare pentru preparate indiene și asiatice, produse de panificație și patiserie, în supe picante, deserturi, vin fiert, cafea și ceai. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 40,0 Grăsimi (g / 100g)… 6,5 Carbohidrați (g / 100g)… 11,0 Valoare energetică (kcal / 100g)… 260...
Belgia, Zwijndrecht
.../legătură/PE Pungă, Bag-in-box, folie de protecție PE/legătură/EVALâ„¢/legătură/PE Suc, vin, sosuri, pastă de roșii PE/legătură/EVALâ„¢/legătură/EVA Ce oferă un strat de barieră EVALâ„¢: - Barieră excelentă la oxigen pentru a proteja ingredientele valoroase ale alimentelor - Durată de valabilitate extinsă pentru MAP (Ambalare în atmosferă modificată) - Posibilitatea de imprimare cu grafică de înaltă calitate și atrăgătoare...
...Etichete autocolante Vin, Etichete autocolante MURCIA, Etichetă autocolantă, tipar, Etichete de vin, Etichete pentru presărie, Etichete pentru ulei, Etichete pentru brânză, Etichete pentru săpun, Etichete pentru medicamente, Etichete pentru crame, embosare, Etichete cu sclipici, Etichete cu reliefuri, detergenți, cosmetică, săpunuri, etichete pentru must, etichete pentru suc, Uleiuri - Băuturi...
Germania, Stuttgart
...Bag in Box (BiB) 10 Lit. Struguri: Merlot 11,5% Alc. Sec. Culoare roșu rubiniu. Aromă captivantă și gust tipic. Cu robinet. Bag in Box (BiB) 10 Lit. Struguri: Merlot 11,5% Alc. Sec. Producător: Parol Vini S.r.l., Via Casona 11, 36056 Tezze sul Brenta, Veneto, Italia Vin de culoare roșu rubiniu. Cu aromă captivantă și gust tipic. Se potrivește cel mai bine cu carne, în special albă sau...
... mandarină cu nuanțe de mentă și câteva note florale GUST: Se simte o anumită astringență, dar aproape inexistentă și cu o fructuozitate excelentă MANCARE: Toate preparatele pe bază de pește, supe, paste și orez, carne albă GRAD ALCOOLIC: 13% vol TEMPERATURA DE SERVIRE: 10/12° C...
Germania, Breisach
... potrivesc, deoarece gustul acrișor acoperă aroma blândă și dulce a jambonului. Tăiat în fâșii sau cuburi, își dezvăluie aroma minunată în preparatele cu paste, alături de gnocchi, clătite sau în supe de legume și fasole. Producător: Prisciuttificio Prolongo Giovanni, di Prolongo L.& C. S.N.C., Viale Trento e Trieste 129, 33038 San Daniele del Friuli (UD), Italia. Jambon crud uscat la aer din carne de porc. Ingrediente: carne de porc, sare de mare. A se păstra la rece între +1°C și +10°C. Produs din Italia. IT-99-L-CE...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play