...Hype-ul este în prezent neîntrerupt - toată lumea vrea să o aibă și pariez că și toți cei de la dumneavoastră întreabă despre ea - DUBAI SCHOKOLADE. În prezent, însă, ciocolata este din păcate greu de obținut. Din acest motiv, ne-am asociat cu un brutar turc experimentat și producem în fabrica sa ciocolată DUBAI SCHOKOLADE delicioasă, făcută manual. Se folosesc exclusiv ingrediente de cea mai...
... este un delicios „tente în pie” care ajută la tratarea, în mod natural, a stărilor de oboseală, descurajare și apatie. Beneficiile pe care le aduc Jellybeans Tristețe sunt: Florile de Bach Hornbeam și Mustard ajută la controlul stărilor de oboseală, descurajare, tristețe, melancolie, singurătate, supărare, descurajare, epuizare și apatie. Ciocolată și Cereale oferă energie, este bună pentru inimă...
Franța, Vouneuil-Sous-Biard
...Tableta Fraise - Framboise este o combinație delicioasă de arome fructate și ciocolată. Bezeaua cu zmeură se întâlnește cu un confit de căpșuni acrișoare, toate învelite într-o coajă de ciocolată albă Opalys. Este un deliciu fructat de savurat la fiecare mușcătură, perfect pentru iubitorii de dulciuri fructate. Acest produs artizanal de excepție este certificat B-Corp și 100% fabricat în Franța. Ambalajul său este reciclat și reciclabil, iar culorile sunt obținute din coloranți naturali. Este o alegere ideală pentru cei care caută o delicatesă responsabilă și gustoasă.
... prăjiturile, băuturile reci, ciocolata și bomboanele; poate fi folosită și în săpun, pastă de dinți, parfum, cauciuc, plastic și produse farmaceutice. MOQ: 1kg număr CAS: 121-33-5 Formula moleculară: C8H8O3 Greutate moleculară: 152.15 număr EINECS: 204-465-2 Punct de topire: 81 ~ 83 ℃ (lit.) Punct de fierbere: 170 °C (15 mm Hg) (lit.) densitate relativă: 1.060 Analiză (%): ≥ 99 Pierdere la uscare (%): ≤ 0.50 Reziduu la ardere (%): ≤ 0.05 Metale grele (Pb): 10 ppm Arsenic (%): ≤ 0.0003 Punct de topire (℃): 76~78 Ambalare: 25kg/drum...
Franța, Épaignes
...Îmbrăcăminte de ciocolată neagră 103...
... (lecitină de soia), vanilie ca aromatizator natural; Ciocolată cu lapte: amestec de ciocolată cu lapte belgiană (minim 33,6% cacao), pastă de cacao, zahăr, unt de cacao, lapte praf, emulgator (lecitină de soia), vanilie ca aromatizator natural; Ciocolată Ruby: amestec de ciocolată ruby belgiană (minim 47,3% cacao), zahăr, unt de cacao, lapte praf, cacao, emulgator (lecitină de soia), acid citric...
Germania, Geldern
...aditivi pentru beton, vopsele pentru serigrafie, latex, apă distilată, drojdie de bere, grăsimi alimentare, arome naturale, ciocolată, înghețată, lapte și iaurt. Debitul: până la 20 m³ / h Presiune: până la 15 bar Aspirație: până la 0,9 bar Temperatură: până la 80°C...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...Format: 460ml Înghețată cu ciocolată belgiană (13%, conține minimum 50% materie uscată de cacao) cu un sos de pastă de alune (1%) și bucăți de alune prăjite caramelizate (6%). Lăsați-vă seduși de înghețata noastră cu ciocolată belgiană și alune: o delicioasă înghețată cu ciocolată belgiană sublimată de un sos de ciocolată-alune și de bucăți de alune caramelizate. Un desert înghețat delicios, fără coloranți sau arome artificiale, pentru o plăcere supremă.
Franța, Wingles
...Bonbon de ciocolată cu pastă de migdale-portocală 1080 g Quantitate per carton: 1 Quantitate minimă per comandă: 1 Tip de cantitate minimă de comandă: Unitate per carton UGS: BBC-14-P Țara de fabricație: Franța Precomandă: Da Cel mai vândut: Nu Personalizare: Nu Greutate (lbs): 2.38 Lungime (inches): 9.21 Lățime (inches): 6.81 Înălțime (inches): 2.76...
Țările de Jos, Amsterdam
...Nutella este o pastă populară de ciocolată și alune de pădure produsă de Ferrero. Este iubită de oameni de toate vârstele pentru gustul său bogat, cremos și indulgent. Dimensiunea de 3 kg se referă la un borcan sau recipient mare de Nutella, care conține aproximativ 3.000 de grame (sau 3 kilograme) din această pastă. Borcanul de 3 kg de Nutella este adesea folosit în medii comerciale, cum ar fi...
Turcia, Istanbul
...Opțiuni de producție: Papier: Bristol, hârtie acoperită, hârtie colorată din pastă de lemn Tipărire: Tipărire offset CMYK Finisare: Laminare mată sau lucioasă, lac de protecție, logo embosat, embosare, lac UV parțial Embosare cu folie caldă: Argintiu, Aur, Roz Cutii cu tipărire offset CMYK, laminare lucioasă sau mată, folie de aur sau argint; băuturi, sticle, siropuri, medicamente, creme, loțiuni, parfumuri, spray-uri și multe altele, un aspect special și impresionant ... Lăsați-vă marca să călătorească în întreaga lume!
Belgia, Bruxelles
... ciocolată (3x28g) 1 cutie de fructe de mare din ciocolată (250g) 1 pastă de tartinat din lapte, alune & speculoos (250g) 1 pachet de cuberdons (200g) Bomboane în formă de cartofi prăjiți (200g) 1 cutie de lux de Napolitani (400g) Ciocolată neagră, migdale caramelizate & sare (120g) 1 sucletă din ciocolată (50g)...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Pastă de ciocolată organică din boabe de cacao și pekmez de roșcov, fără adaos de zahăr. Greutate netă: 200 g Valoare energetică per 100 g: 540 kcal Durata de valabilitate: 9 luni...
Franța, Biguglia
...dar fără ulei de palmier !! valori nutriționale pentru 100 g energie(kcal)= 551 energie(Kj)=2297 grăsimi(g)= 37 din care acizi grași saturați(g)=8 carbohidrați(g)=46 din care zaharuri(g)=43 proteine(g)=9 sare(g)=1 Stare:Nou INGREDIENTE:Caju prăjit și sărat 25%, Migdale, zahăr pudră, ciocolată cu lapte (unt de cacao, pastă Greutate netă:220 g Origine:Corsica...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Dispozitivul eficient și convenabil pentru filtrarea masei preparate după măcinare. Pastă de ciocolată omogenă, fără cocoloașe de particule străine – este simplu! Filtrul vibro Allure VT este destinat filtrării eficiente și convenabile a masei preparate după măcinare. Rezultatul funcționării filtrului vibro Allure VT este o pastă de ciocolată omogenă, fără cocoloașe și particule străine.
...Ciocolată cu lapte, neagră (pudră de lapte, lecitină de soia, sirop de fructoză) Ciocolata Confitură cu aromă de portocală este o uniune decadentă și armonioasă de ciocolată bogată și strălucirea picantă a portocalei. Această pastă de tartinat delicioasă combină dulceața catifelată a ciocolatei cu aroma citrică a portocalelor coapte, creând o delicatesă luxoasă pentru simțuri.
Franța, Rambouillet
...Bile energetice cu fructe uscate Bile energetice cu ciocolată neagră și nucă de cocos Bile energetice cu smochine și mere Bile energetice tropicale...
Belgia, Ghislengien
...Ingrediente : - Ciocolată cu lapte (zahăr, unt de cacao, pudră de lapte integral, pastă de cacao, emulgator: lecitină de soia, aromă naturală de vanilie) - uleiuri vegetale hidrogenate - Nougat (zahăr, sirop de glucoză, migdale, miere, unt de cacao, amidon de cartofi, albuș de ou, extract natural de vanilie) - Nuci - Poate conține urme de lapte, gluten, ouă, soia și fructe cu coajă lemnoasă.
Italia, Castel D'azzano
... mici, și la care nici măcar cei mari nu vor putea rezista! Ciocolată superioară cu lapte (cacao: 31% min.) Zahăr, unt de cacao, lapte praf, pastă de cacao, emulgator: lecitina de soia, arome. Poate conține fructe cu coajă. Fără gluten.
Franța, Olivet
...Referință 9990000014767 Ideale pentru realizarea prăjiturilor, brioșelor, cupcakes-urilor etc... sau pentru a îmbogăți înghețatele! O notă de solidaritate în produsele tale de patiserie! Adaugă crocant cu aceste bucăți de ciocolată neagră bio și echitabilă la brioșele, biscuiții, cupcakes-urile, înghețatele, produsele de patiserie... INGREDIENTE: zahăr din trestie blond*, pastă de cacao*, unt de...
Franța, Bordeaux
...1 Salidou: caramel cu unt sărat - 1 dop cu Pommeau de Bretagne acoperit cu ciocolată neagră - 2 ouă de măcăleandru: pastă de migdale acoperită cu ciocolată cu lapte și zahăr - 1 caramel marmorat: cu migdale și alune prăjite acoperite cu ciocolată neagră Este posibil să modificați conținutul cutiei după bunul plac. Consultați-ne. Cantitate minimă: 40 cutii...
Slovenia, Ljubljana
...Untul de cacao păstrat în Incubator timp de două zile la o temperatură stabilă de 32,7 °C, se cristalizează lent. Acest unt obține o consistență pastoasă, pe care colegii din Occident o numesc "MĂNĂ". Acestea sunt cristalele pe care le creăm în ciocolată în timpul temperării, doar în formă pură. Utilizarea "MĂNĂ" este foarte convenabilă, mai ales pentru temperarea unor volume mici de ciocolată...
...ACȚIUNE: TRATAMENT ANTICELULITIC, STIMULANT ȘI REAFIRMANT. COMPONENȚI ACTIVI: Cacao, Unt de Cacao și Coajă de Cacao. PREZENTARE: NUCĂ DE GRĂUNTE MEDIU. FINISARE: MASCARĂ FACIALĂ, MASCARĂ CORPORALĂ, PEELING, ULEI CORPOREAL ȘI PASTĂ NATURALĂ DE CACAO.
Franța, Nice
... deloc THC, deci nu au niciun efect psihotrop! Cum să consumi Brownies Bloom&Cie? Deschide pachetul de prospețime de Ciocolată Bloom&Cie Mănâncă direct din tableta de ciocolată Nu uita să închizi ambalajul după consum Păstrează-ți Ciocolata Bloom&Cie maximum 30 de zile după deschidere Ingrediente Ciocolată neagră (pastă de cacao*, zahăr din trestie*, unt de cacao*), floare de sare, CBD (extract de cânepă cannabidiol), ulei de cocos MCT, terpene și multă dragoste! Gust: Ciocolată neagră 71% cacao & Floare de sare CBD: 50mg per tabletă...
...Biscuit cu Ciocolată (20g) Fabricat din cele mai fine tipuri de cacao și lapte Conține pastă de alune naturală...
Belgia, Beringen
Țările de Jos, Hoensbroek
...Nutella este o delicatesă delicioasă, realizată dintr-un amestec bogat de alune prăjite, cacao cremoasă și lapte moale. Această pastă iconică oferă un echilibru armonios între arome dulci și nuci, perfectă pentru a fi întinsă pe pâine, stropită peste clătite sau pur și simplu savurată cu o lingură. Textura sa catifelată și gustul său irezistibil au făcut-o o delicatesă iubită în întreaga lume...
Franța, Challes Les Eaux
... mare (până la 200.000 cPs). De concepție și fabricație franceză, acest filtru autonettoyant este simplu, robust și eficient. Acest filtru industrial nu utilizează consumabile de tip pungă filtrantă sau cartuș filtrant și este complet automatizabil. Este deosebit de potrivit pentru filtrarea industrială a vopselelor pe bază de apă sau solvent, procesele agroalimentare de tip pastă, compot sau ciocolată sau orice alte produse vâscoase.
Franța, Feurs
...Caramelele specialități sunt caramele obținute prin acțiunea controlată a căldurii asupra zaharurilor alimentare în prezența altor ingrediente: lapte, smântână, unt, unt sărat, extracte de fructe, miere, malț, ciocolată, grăsimi vegetale... Caramelul specialitate există sub toate formele: pudră, bucăți, lichid, pastă, dar și în gamă BIO. Este un caramel cu o textură și arome care se folosește ca...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play