Belgia, Ebly
...Două beri sunt fabricate la Braseria d'Ebly: Corne blondă și Triple Corne. Corne blondă: Berea „La Corne du Bois des Pendus” este o bere fabricată cu malț Pilsen și grâu. Aceasta îi conferă o culoare solară, o spumă bogată, cremoasă, cu o persistență excepțional de lungă. Corne triple: Triple Corne du Bois des Pendus este o bere de degustare de tip corne-triple, de culoare blondă cuprată. Cu totul opus surorii sale de 5.9°, care este mai amară, triple 10 te va purta într-un câmp de flori.
... personalitate juridică proprie, capacitate deplină de a acționa pentru îndeplinirea scopurilor sale, iar aderarea celor peste 700 de membri din întreaga lume la organizație este de natură voluntară. Este independentă de Administrația Publică, de organizațiile de muncitori și de partidele și asociațiile politice de orice fel. În compania noastră suntem specialiști în analiza berii, revistă de bere, bere de malț, laborator de bere, calitate a berii, și de asemenea colaborăm cu companii experte în fabricarea berii.
Peste 28 de ferme agricole ne furnizează 100% orz de bere din câmpurile Albului Șvab, în special din zona biosferei. În acest context, plătim un preț semnificativ mai mare comparativ cu orzul de bere comercial, pentru orzul Alb cultivat conform standardelor QZ-BW. Acest orz de bere se distinge prin mirosul și gustul său deosebit și este apoi rafinat de malțăria SchwabenMalz în malț fin de bere Zwiefalter. Dacă doriți să aflați mai multe despre procesul nostru de fabricare a berii, conform moștenirii benedictine, vă invităm să vizitați berăria noastră privată.
Toate berile noastre artizanale sunt fabricate conform metodelor tradiționale, folosind doar malț și hamei, fără adăugarea de condimente, zahăr caramelizat, potențiatori de gust, coloranți, conservanți sau orice alt aditiv. Berile sunt refermentate în sticlă sau în butoaie, nefiltrate și nepasteurizate. Beri: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Belgia, Basècles
Produția unei beri de terroir artizanale, fabricată cu produse naturale regionale. Orzul este cultivat de doi agricultori pe terenurile satului, la 1 km de berărie, și este transformat în malț la malteria Château, situată la 7 km de Basècles. Hameiul provine parțial din plante de hamei cultivate pe terenurile berăriei. Lemnul, patrimoniul istoric al site-ului, va fi folosit pentru fabricarea butoaielor la berărie. Alegerea s-a îndreptat spre plop, copacul din Hainaut. Berile noastre: La Diôle și la Basèque.
Belgia, Irchonwelz
La Brasserie des Géants îmbină tradiția și tehnologiile pentru a produce beri de fermentație înaltă, bogate în arome și respectând cele mai stricte norme de calitate și igienă alimentară. Beri: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Berile noastre sunt fabricate exclusiv din materii prime de calitate (malț, hamei, apă pură și drojdie). Ele sunt complet naturale și nu conțin aditivi. Refermentarea în sticlă sau în butoi le conferă un efervescent 100% natural.
Germania, Dresden
...Vânzăm tot ce ține de tema "a-ți prepara propria bere". Fie că este vorba despre ingrediente precum malț, hamei, drojdie sau echipamente tehnice - vei găsi tot ce ai nevoie la noi. De asemenea, suntem bucuroși să te consiliem în proiectul tău de fabricare a berii.
Belgia, Clabecq
Braseria La Forge produce o bere matură și cu caracter. Această bere ușor ambrată, cu reflexe aurii, se bucură de note plăcute de citrice conferite de hamei. În plus, a fost folosit un malț de orz special pentru a-i complexifica gustul; acesta este ceea ce îi conferă o gură amplă. Drojdia utilizată, pe de altă parte, permite berii să fie mai clară. Butoaie de 30 de litri, precum și cutii de 12 x 33 CL sunt disponibile.
Inginerie și livrare de berării și tehnologie de fabricare a berii industriale. Consultanță în designul interior, concepte de design. Furnizare de materii prime (malț, hamei, drojdie), servicii de maestru berar.
Croația, Zagreb
... depozite frigorifice. Aplicăm standardele HACCP și SSOP. Putem să vă oferim fructe și legume conservate sub marca noastră, materii prime pentru industria alimentară, amidon de porumb, gluten de porumb, sirop de glucoză, sirop de fructoză înaltă 42, sirop de malț înalt, germeni de porumb, apoi perlit ca filtru în ulei, bere... perlit ca aditiv pentru furaje, agro perlit pentru agricultură, horticultură, hidroponie. De asemenea, căutăm parteneri de afaceri care nu sunt prezenți în regiunea noastră și au un program interesant. Avem relații bune în retail, industrie și participăm la diverse licitații.
Cehia, Moravská Nová Ves
Toate berile din producția noastră sunt de tip ALE, adică fermentate la suprafață. Berile preparate în acest mod se remarcă prin diversitatea și culoarea lor în aromă, gust și nuanță, iar pentru fabricarea lor folosim exclusiv ingrediente de calitate, și anume apă, malț, hamei și drojdii pentru berile fermentate la suprafață. Berile sunt preparate într-o microberărie cu un volum de 280 de litri, fiind astfel o „manufacură de bere”, care dă naștere unor piese unice, toate nefiltate și nepasteurizate.
Spania, Valencia
Tip de bere: PALE ALE AMBAR (fermentație înaltă), cu adăugare de portocală din Valencia. Cu un bun echilibru între malț și hamei, adăugând portocală pentru a-i oferi o notă specială și distinctivă din țara noastră, și din restul berilor de pe piață. Bere fără pasteurizare sau filtrare și fermentație în a doua sticlă. Alcool: 5% VolAspect: Culoare ambar, intensă și cu spumă. Palat: Gust de cereale...
Germania, Attaching
... întregul proces de fabricare a berii și care poate fi procesat prin dizolvare în apă în fabricile de băuturi, fără a necesita o fabrică de bere. Granulat de malț, granulat GranMalt, extract de malț, extract de malț uscat, extract de malț de orz, extract de malț lichid, sirop de malț.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play