... adăugat la începutul măcinării. MAXIFERM poate fi, de asemenea, adăugat în fermentator. ACTIVITATE 2000 PU/g și 2000 MU/g. DISPONIBILITATE Formă lichidă în butoaie de polipropilenă de 30 kg. SIGURANȚĂ MAXIFERM este produs conform recomandărilor FAO/OMS JECFA și FCC pentru... Alcool procent Gravitate originală °Plato Malț implicat în kg/Hl:Alcool procent Gravitate originală °Plato Malț implicat în kg/Hl Tip enzimă Amiloglucozidază Maxiferm:Tip enzimă Amiloglucozidază Maxiferm...
Belgia, Gent
...Nelimitat ÎNTREBAȚI ASTĂZI Exemplu de meniu Aperitiv la berărie, o băutură inclusă (bere Bruges Zot sau băutură răcoritoare): Gratinat la cuptor cu creveți din Marea Nordului, ciuperci buton și dovlecei Gravlax de somon proaspăt Salată crocantă cu...
Belgia, Beringen
...Note proaspete și subtile de fructe, o dulceață delicată de malț și o amăreală echilibrată pentru un final curat și vivace. Budweiser este o bere cu corp mediu, plină de gust, crocantă și pură, cu straturi îmbinate de arome premium de hamei american și european, preparată pentru un echilibru perfect între aromă și prospețime.
Belgia, Couvin
...Brună saturată în sticlă. Dulce și onctuoasă, cu arome de fructe roșii și malț ușor caramelizat. Temperatura de stocare: 3°C < T° < 25°C Temperatura de consum: 6°C < T° < 10°C EBC: 55 IBU: 23 Alc. 7.5 Vol PLATO 16.4 Formate disponibile: 33 cl - 75 cl...
Belgia, Gembloux
Instalație braserie ultra modernă cu o capacitate anuală de 6.000 hl. Bertinchamps Triple: Bere de fermă în stil vechi, din malț pur și hamei, fără condimente sau aditivi. Bere rotundă, ușor arămie și tulbure, destul de dulce, cu o amărăciune frumoasă la finalul gustului. Gura este amplă, voluptoasă, răcoritoare și discret caramelizată. Bertinchamps Blonde: Bere de fermă în stil vechi, din malț...
Belgia, Poperinge
Principiile noastre: În berile noastre se folosește doar hamei din propria fermă de hamei. Toate berile noastre sunt produse în propria fabrică de bere. Toate berile noastre sunt 100% biologice. Berile noastre speciale sunt fabricate în mod tradițional belgian, cu nimic altceva decât cea mai bună malț de orz și hamei belgian, drojdie și apă. Folosim doar materii prime provenite din agricultură biologică: acestea sunt pline de aromă și sunt cultivate cu respect pentru natură și ciclurile naturale.
Belgia, Montignies-Sur-Roc
Braseria Abbey des Rocs este o braserie artizanală care oferă 3 tipuri de bere: Abbey des Rocs, Montagnarde, Blanche des Honnelles. Toate berile sunt compuse din apă provenită dintr-un foraj într-un subsol stâncos, malț, flori de hamei și condimente. Ele sunt naturale, fără adaos de zaharuri și garantate fără aditivi chimici.
Belgia, Antwerpen
Brouwerij De Koninck este cunoscută datorită clasicei sale: De Koninck, berea specială de culoare chihlimbarie. O bere puternică cu un gust accesibil care seduce datorită notelor sale de malț picant, a finalului ușor amar și a aromelor catifelate. Brouwerij De Koninck a fost înființată în 1833 la granița dintre Antwerpen și Berchem. Din august 2010, fabrica de bere face parte din grupul de...
Belgia, Waterloo
...Situată în Waterloo, orașul Leului, Braseria Lion este specializată în conceperea și producția de beri fine, bio și de înaltă calitate. "Finețea berilor noastre provine din utilizarea drojdiei de vin. Folosim cele mai rare soiuri de hamei și malț bio și tehnici de fabricare a berii dintre cele mai inovatoare."...
Belgia, Malonne
Brasserie de Malonne este un producător și distribuitor de beri belgiene de calitate. Pils: Jupiler, Maes, Stella. Beri albe: Blanche de Bruxelles, Blanche de Floreffe, Blanche de Namur, Hoegaarden. Beri de malț: De Koninck, Palm. Beri speciale: Achouffe, Barbar, Bière des Ours, Binchoise, Boucanier, Duvel, Gribousine, Grimbergen, Guinness, Kasteel, Kwak, Gauloise,… Beri de mănăstire: Abbaye de Floreffe, Dendermonde, Leffe, Maredsous, St-Benoit. Beri trapiste: Achel și Chimay. Beri parfumate: Floris, Lindermans, Kriek Max, Passion Max, St-Louis. Alte beri disponibile la cerere.
Belgia, Hoegaarden
Cele 11 beri: Alpaïde este o tripel închis, plină de caracter și tradiție. Alpaïde Blond: versiunea blondă a Alpaïde. Gustul acestei tripel a fost creat împreună cu generalul din Hoegaarden, degustat și aprobat. Rosdel: bere moale, cu un gust de malț. Huardis: bere albă originală, preparată cu ocazia deschiderii berăriei.
Belgia, Bourlers
... pentru a savura în cele mai bune condiții produsele Mănăstirii Scourmont și cele din regiunea chimaciană. Veniți să degustați întreaga aromă a berilor Trappiste din Chimay și, de asemenea, aromele brânzeturilor care le însoțesc. Descoperiți produse unice precum "Chimay Dorée", bere pur malț, servită la butoi, disponibilă exclusiv la Auberge, fără a uita de brânza "Le Poteaupré", crema brânzeturilor trappiste... Auberge de Poteaupré vă oferă, de asemenea, 7 camere confortabile decorate în stil Chimay.
În fabrica de bere St. Bernard, se produc din 1946 celebrele beri St. Bernardus: beri de abatie negre și blonde. Toate berile sunt fabricate cu propria noastră drojdie, cu hamei din propria noastră plantație de hamei situată chiar lângă fabrică și cu malț de cea mai bună calitate. Fabrica de bere oferă o gamă completă de beri – blondă, brună, albă, tripel,… Fabrica de bere poate fi, de asemenea, vizitată.
Belgia, Ebly
...Două beri sunt fabricate la Braseria d'Ebly: Corne blondă și Triple Corne. Corne blondă: Berea „La Corne du Bois des Pendus” este o bere fabricată cu malț Pilsen și grâu. Aceasta îi conferă o culoare solară, o spumă bogată, cremoasă, cu o persistență excepțional de lungă. Corne triple: Triple Corne du Bois des Pendus este o bere de degustare de tip corne-triple, de culoare blondă cuprată. Cu totul opus surorii sale de 5.9°, care este mai amară, triple 10 te va purta într-un câmp de flori.
Toate berile noastre artizanale sunt fabricate conform metodelor tradiționale, folosind doar malț și hamei, fără adăugarea de condimente, zahăr caramelizat, potențiatori de gust, coloranți, conservanți sau orice alt aditiv. Berile sunt refermentate în sticlă sau în butoaie, nefiltrate și nepasteurizate. Beri: Mistinguett, Lily Blue, Gypsy Rose, Grognarde, Prime, Barley Wine.
Belgia, Basècles
Produția unei beri de terroir artizanale, fabricată cu produse naturale regionale. Orzul este cultivat de doi agricultori pe terenurile satului, la 1 km de berărie, și este transformat în malț la malteria Château, situată la 7 km de Basècles. Hameiul provine parțial din plante de hamei cultivate pe terenurile berăriei. Lemnul, patrimoniul istoric al site-ului, va fi folosit pentru fabricarea butoaielor la berărie. Alegerea s-a îndreptat spre plop, copacul din Hainaut. Berile noastre: La Diôle și la Basèque.
Belgia, Irchonwelz
La Brasserie des Géants îmbină tradiția și tehnologiile pentru a produce beri de fermentație înaltă, bogate în arome și respectând cele mai stricte norme de calitate și igienă alimentară. Beri: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Berile noastre sunt fabricate exclusiv din materii prime de calitate (malț, hamei, apă pură și drojdie). Ele sunt complet naturale și nu conțin aditivi. Refermentarea în sticlă sau în butoi le conferă un efervescent 100% natural.
Belgia, Clabecq
Braseria La Forge produce o bere matură și cu caracter. Această bere ușor ambrată, cu reflexe aurii, se bucură de note plăcute de citrice conferite de hamei. În plus, a fost folosit un malț de orz special pentru a-i complexifica gustul; acesta este ceea ce îi conferă o gură amplă. Drojdia utilizată, pe de altă parte, permite berii să fie mai clară. Butoaie de 30 de litri, precum și cutii de 12 x 33 CL sunt disponibile.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play