...Delicioase, reconfortante și complet naturale, cacaourile noastre sunt o adevărată plăcere pentru simțuri. Descoperiți toate aromele și lăsați-vă purtați de ceașca dumneavoastră de ciocolată caldă. Dulce și puternic, acest cacao brut este ideal pentru gătit sau pentru o trezire blândă. Subtil, profund, este perfect pentru a redescoperi și aprecia adevăratul gust al cacao-ului prăjit fin! Fără zahăr adăugat. Pachet de 60 gr.
... bară constă din fructe sau fructe de pădure;
Ciocolată reală (56% produse din cacao);
Zahar redus (zahăr doar în ciocolată);
Crocant fin;
Conținut redus de gluten;
Ambalaj atrăgător care subliniază concentrarea pe publicul copilăresc;
Format convenabil pentru gustarea de la școală - 30g.
...Shake-urile de proteine Bio Power sunt un pudră de proteine 100% naturală și pe bază de plante, care constă din proteine de mazăre bio pure și de înaltă calitate. Disponibile în 3 sortimente diferite.
Bio
DE-ÖKO-003
100 % Vegan
unic de delicios
Profil complet de aminoacizi
Gust fin de fructe și ciocolată
ușor îndulcit cu zahăr de agave bio
pudră de proteine bio...
... praf, boabe de cacao, emulgator lecitina de SOIA, vanilie), migdale, praline de susan (susan, zahăr, emulgator lecitina de SOIA, vanilie), MIGDALE, unt de cacao, ALUNE, ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, LAPTE praf, emulgator lecitina de SOIA, extract de vanilie), zahăr granulat, biscuiți măcinați fin (făină de GRÂU, zahăr, grăsime lactată anhidră, zahăr din LAPTE, proteine din LAPTE, sare, extract de malț (orz), praf de copt bicarbonat de sodiu), CREMĂ, biscuiți măcinați fin (făină de GRÂU
Greutate netă: 250g
Condiții de păstrare: La adăpost de lumină și uscat
Dimensiuni (LxlxH în cm): 8x8x8...
...Decorarea torturilor va fi o joacă de copil cu acest Marker Alimentar Albastru cu Două Vârfuri. Text, desen, o notă de culoare... Puteți adăuga toate detaliile necesare creațiilor dumneavoastră.
Acest marker alimentar dispune de 2 vârfuri: un vârf lat de 2.5mm pentru a scrie sau a desena, un vârf fin de 0.5mm pentru lucrul de precizie. Puteți folosi acest marker alimentar pe pasta de zahăr...
...Le spiritueux : Provenind de renumita mică distilerie martiniquese Neisson, Profil 105 este un rom amber captivant. Îmbătrânit în butoaie de stejar noi tratate cu un singur tip de încălzire (n°105), este un spirit cald care ne transportă pe note de trestie de zahăr, citrice și condimente, însoțite de un fin lemnos. Aromele de prăjire și migdale completează panorama, oferind un echilibru excelent...
... într-o cutie cu un pachet de aromă ascuns în interior. Dar, în esența sa, couscous-ul este opusul fast food-ului. Este preparat manual și savurat în consecință.
Tunisienii servesc couscous foarte fin și pufos, stropit cu lapte și aromat cu scorțișoară, apă de flori de portocal, zahăr și migdale. Libienii și egiptenii consumă, de asemenea, couscous ca desert - primii cu curmale, susan și miere, iar...
...Bucăți de aur - nuci aurii în loc de lapte auriu!
Aici răsare soarele - arome fin echilibrate în galben aurie. Nuci de caju condimentate în mod excepțional și prăjite manual în cuptor cu ghimbir, turmeric și lime. Gustă, de exemplu, alături de vin alb, în și cu preparate curry (vezi rețeta), ca topping pe un bol asiatic și pur și simplu așa.
Făcut manual în Pădurea Neagră
Prăjite proaspăt în cuptor fără grăsimi adăugate
Vegan, fără conservanți, fără arome artificiale
Ingrediente: Nuci de caju*, ghimbir*, turmeric*, lime*, zahăr*, sare de mare
*Din producție ecologică controlată...
...Pudra de henna provine de la arbustul de henna: Lawsonia Inermis. Frunzele acestuia sunt uscate și măcinate fin până devin pudră.
Pudra de henna se amestecă de către utilizator pentru a obține o pastă. Această pastă este folosită împreună cu materialele de desen henna pentru a crea desene henna minunate.
Recomandăm amestecarea pudrei de henna cu Dex sau Fruc Zahar, astfel încât pasta de henna să...
...Făcută din migdale foarte bune, măcinate fin și acoperite cu un strat subțire de zahăr auriu și crocant, această granule de migdale caramelizate are o esență superlativă.
Este ideală pentru decorarea și garnisirea prăjiturilor și torturilor și pentru a fi presărată pe iaurt, terci și înghețată. Este un produs de vârf pentru industria de cofetărie și laboratoarele artizanale, care subliniază...
...L’Empereur », vin alb corpolent, moale, cu un buchet minunat, subtil și elegant, care învăluie nasul și umple gura.
Perfect pentru aperitiv, se potrivește cu plăcere cu foie gras, brânzeturi și deserturi.
Producție 10%
Amestec de dulceață și fructe, bogat și foarte fin.
Culoare: 100% Gewurztraminer
Precipitații: 550 mm/an
Vârstă: 50 ani
Îmbătrânire: 8 până la 9 luni în butoaie de o sută de ani
Alcool: 12%
Zahăr: 47 g/L
Aciditate totală: 2,15 g/L
Temperatura de servire: 8-10°C
Păstrare: 12 ani...
... înregistrată din Statele Unite
Este cea mai vândută whisky americană din lume
Îmbunătățită cu cărbune din arțar de 10 picioare, maturată în butoaie noi din stejar alb american, prăjite și carbonizate manual
80% porumb 8% secară 12% malț
Informații suplimentare despre ambalaj
Plină și picantă; whisky fin, plin de arome de portocală, zahăr brun și condimente
În cei 150 de ani de istorie, Jack Daniel's a câștigat numeroase medalii de aur în întreaga lume. Succesul său poate fi atribuit modului unic în care celebrul brand 'Old No.
...SPIRIT BEVERAGE
2.5L Vas Gascon: Armagnac AOC aromatizat cu cafea și vanilie.
Combinația aromatică de cafea 100% Arabica din Guatemala și vanilie Bourbon din Madagascar oferă un rezultat fin și intens.
Greutate 4kg
Dimensiuni 15 × 15 × 40cm
Grad de alcool
32%
Volum
2.5L
Ingrediente
Armagnac AOC*, boabe de cafea din Guatemala*, vanilie Bourbon din Madagascar*, zahăr din trestie*
*din...
... curmalele într-un extract unic bogat în nutrienți, cu un gust foarte acceptabil, care păstrează în continuare întreaga valoare nutrițională încorporată în fructul de curmal.
Pudra de curmal a fost amestecată cu boabe de cafea de înaltă calitate, cel mai bun îndulcitor non-lactat și mai puțin zahăr într-un raport bine ajustat, promițând un aromă bogată și robustă, un gust special și un efect superior.
18 gm: Plic...
...Este soarele care are întâlnire la masa mic dejunului datorită acestei gemuri, care este preparată din cele mai bune soiuri de ananas, selectate pentru calitățile lor gustative și provenind direct de la mici producători.
Este o fabricare artizanală tradițională creată exclusiv pentru Seneafood.
Conține cu 30% mai puțin zahăr decât o gemă clasică.
Gem realizat cu 60% fructe proaspete.
Nota dominantă: Ușor picantă cu o notă de ghimbir.
Textură: gem fin.
Sfaturi de degustare: tartine, produse de patiserie, iaurt sau brânză proaspătă, patiserie.
Ingrediente: Ananas 40%, zahăr 40%, ghimbir 20%.
... cordon persistent de bule fine. Nasul fin și elegant se deschide spre note de fructe confiate de piersici. Gustul este dominat de fructe.
ACOMPANIMENT ȘI MOMENTE DE DEGUSTARE: Aromele acestei băuturi se armonizează foarte bine cu caviarul; la aperitiv, după cină cu tort; pe parcursul nopții pentru festivitățile tale; în club sau pentru toate evenimentele mari în familie sau la lucru. A se consuma la aproximativ 8°C.
APELATIE CEE: BĂUTURĂ AROMATIZATĂ PE BAZA DE VIN
INGREDIENTE: CHARDONNAY EFERVESCENT, LICHIOR DE PIERSICI + AUR E175...
...Rhum Paille Hardy este produs din trestie de zahăr situată în inima peninsulei Caravelle și împrejurimile sale, pe coasta Atlanticului.
Acest Rhum Paille este elaborat din distilat de suc pur de trestie, maturat în butoaie de stejar timp de 12 până la 18 luni, până când obține frumoasa sa culoare pai.
Degustarea sa dezvăluie un prim parfum de miere de acacia, ceară de albine, fin vanilat. Apoi evoluează spre note fructate (smochine și curmale) care te invită să-l savurezi. În gură, rotunjimea și dulceața sa te vor seduce.
...Specialitate Grecească Făcută Manual
Kourabiedes au un gust moale și bogat și conțin migdale crocante întregi acoperite cu zahăr pudră fin.
450 g...
...Un spumant cu perlaj fin și persistent în care se evidențiază note florale și fructate, însoțite de o plăcută aciditate. Reziduul de zahăr de 6 gr/lt subliniază prospețimea și mineralitatea acestui Prosecco Superiore, obținut întotdeauna din struguri glera în puritate, selectați din viile noastre cele mai tinere din San Pietro di Feletto.
...Diverse calități de vinuri spumante, de la popularul Secco din vinuri italiene până la Riesling pur. Alegeți pentru marca dumneavoastră! Fabricare personalizată la comandă!
Vin spumant proaspăt și fructat din vinuri de bază Riesling selectate. Armonie între aciditatea picantă a Riesling-ului și conținutul de zahăr rezidual, stil simplu, mousse fin, aromă subtilă de Riesling, stil tineresc și...
...Confectură de caramel cu smântână și cacao (15%) și ulei de mentă
Fudge de cacao fin și amar cu un gust de mentă. Foarte britanic, foarte delicios.
Ingrediente: zahăr, sirop de glucoză, SMÂNTÂNĂ, pudră de cacao, masă de cacao, arome.
Valori nutriționale la 100g
Valoare energetică 1525kJ/ 360kcal
Grăsimi 11g
din care acizi grași saturați 6g
Carbohidrați 64g
din care zaharuri 57g
Proteine 2g
Sare <0,1g ...
...TK Original Bayerischer Leberkäse, gata de gătit, greutate pe bucată 2 kg, în formă de aluminiu, amestec fin din carne proaspătă, procesat manual
Articol număr: 047221
VPE de bază: Sch 2kg
Grup de produse: 05 - Carne congelată / 200 - Porc congelat
Ingrediente: Carne de porc și carne de vită (84%), slănină, apă, sare de bucătărie iodată, condimente, aromă, zahăr, glucoză, lactoză, sirop de...
...Gravad provine din norvegiană și înseamnă a îngropa, - somonul este conservat prin presare cu sare și zahăr.
Astăzi, filetele de somon sunt marinate (înmuiate) în sare, zahăr, mărar, condimente, puțină apă de izvor și whiskey. În acest proces, somonul fermentează și se maturizează într-o altă delicatesă. Procesul de marinare durează aproximativ trei zile și face ca Gravad-laxul să fie păstrat timp de mai multe zile. Rețeta tradițională - rețeta noastră de acasă - conferă somonului un gust deosebit de fin, condimentat și aromatic.
Grupul agro-industrial cooperativ TEREOS transformă sfecla, trestia de zahăr și cerealele în zaharuri, alcool și amidon. TEREOS produce zahăr cuburi, zahăr pudră, zahăr cristalin și zahăr extra-fin, zaharuri cristalizate, amidon de porumb, de grâu, glucoză, alcool agricol, bioetanol din sfeclă, grâu și trestie. TEREOS este primul grup de zahăr din Franța și al treilea grup de zahăr din Brazilia...
Porțelan fin cu logo-ul dumneavoastră pentru hotel, restaurant, bar, birou pentru întâlniri. Veselă imprimată individual cu identitatea dumneavoastră corporativă, de la cantități mici la mari. Cani, farfurii, boluri, căni, sticlă de smântână, bol de zahăr și seturi complete de cină sau seturi de cafea.
De asemenea, livrăm seturi speciale cu imprimarea logo-ului dumneavoastră pentru îngrijire...
... ierburi naturale. Oferim constant diferite variante de gust.
Avem 3 mărci diferite:
1. La Confiance
Un speculoos belgian unic, bazat pe o rețetă de familie din 1924, cu un gust fin, dar totodată puternic, realizat din unt bio autentic, zahăr din trestie bio și cereale bio complet urmărite până la fermier. Cu mai puțin zahăr, ierburi selectate excepțional și o crocănție delicioasă. Acest speculoos...
Din 1890, fabrica de nougat din Aachen produce cel mai fin DRESSE NOUGAT alb de către familia Dresse în a treia generație din 1932. Blocuri de nougat în formă de romb, glazură neagră.