...Zaharul semolă este un zahăr alb, granulat fin, obținut din sfecla de zahăr. După extracția și purificarea sucului de sfeclă, zahărul este cristalizat și apoi cernut pentru a obține granule uniforme și foarte fine. Această finețe îl diferențiază de zahărul cristalizat, făcându-l deosebit de potrivit pentru rețetele în care este necesară o dizolvare rapidă. Zaharul semolă are o culoare albă...
...Fin și efervescent, natural acru cu lime și lămâie & zahăr din trestie. Limonadă artizanală și organică. Disponibil în 33cl, 75cl, magnum 150cl și butoaie de 20 de litri.
Franța, Bobigny
... de atenuare Icumsa (metoda Icumsa nr. 1978) Granulație: Standard Fin Cenușă electrică: 0,04% Max. (Pe baza greutății uscate) Conductivitate Anhidridă sulfurică: 20 mg / kg Min. Sediment: niciunul Miros: Fără niciun miros Zahar reducător: 0,05% maxim din greutate Staphylococcus aureus NPH: zero AS max: 1 P.P.M. PS max: 2 P.P.M. CU max: 3 P.P.M. Substanță: cristal solid...
Franța, Puyricard
... început, aceste produse delicioase și autentice plac unui număr mare de oameni. Ideale cu iaurturi, înghețate și ca umplutură pentru prăjituri și pentru a unge clătite, brioche, vafe, pâine... Gem de lapte Specialitate lactată, un amestec cremos de lapte proaspăt și zahăr cu un gust fin de caramel lăptos. Conținut foarte scăzut de grăsimi și aport ridicat de calciu. Crema de Caramel cu sare de...
Franța, Orleans
...3LS este o băutură carbogazoasă și energizantă pe bază de extracte și arome naturale de hibiscus și argousier. Cu aproape 99 % ingrediente de origine naturală, gustul său proaspăt este delicat și revigorant. Ingrediente: Apă carbogazoasă, zahăr, extract de hibiscus (0,2%), concentrate (morcov violet, coacăze negre, hibiscus), aromă naturală de argousier, cafeină (100mg/L), acidifiant: acid malic Pentru 100 ml: 29 kcal/123 kJ...
Franța, Longwy
...Delicioase, reconfortante și complet naturale, cacaourile noastre sunt o adevărată plăcere pentru simțuri. Descoperiți toate aromele și lăsați-vă purtați de ceașca dumneavoastră de ciocolată caldă. Dulce și puternic, acest cacao brut este ideal pentru gătit sau pentru o trezire blândă. Subtil, profund, este perfect pentru a redescoperi și aprecia adevăratul gust al cacao-ului prăjit fin! Fără zahăr adăugat. Pachet de 60 gr.
Franța, Saint Orens De Gameville
... praf, boabe de cacao, emulgator lecitina de SOIA, vanilie), migdale, praline de susan (susan, zahăr, emulgator lecitina de SOIA, vanilie), MIGDALE, unt de cacao, ALUNE, ciocolată albă (zahăr, unt de cacao, LAPTE praf, emulgator lecitina de SOIA, extract de vanilie), zahăr granulat, biscuiți măcinați fin (făină de GRÂU, zahăr, grăsime lactată anhidră, zahăr din LAPTE, proteine din LAPTE, sare, extract de malț (orz), praf de copt bicarbonat de sodiu), CREMĂ, biscuiți măcinați fin (făină de GRÂU Greutate netă: 250g Condiții de păstrare: La adăpost de lumină și uscat Dimensiuni (LxlxH în cm): 8x8x8...
Franța, Talant
...Decorarea torturilor va fi o joacă de copil cu acest Marker Alimentar Albastru cu Două Vârfuri. Text, desen, o notă de culoare... Puteți adăuga toate detaliile necesare creațiilor dumneavoastră. Acest marker alimentar dispune de 2 vârfuri: un vârf lat de 2.5mm pentru a scrie sau a desena, un vârf fin de 0.5mm pentru lucrul de precizie. Puteți folosi acest marker alimentar pe pasta de zahăr...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Le spiritueux : Provenind de renumita mică distilerie martiniquese Neisson, Profil 105 este un rom amber captivant. Îmbătrânit în butoaie de stejar noi tratate cu un singur tip de încălzire (n°105), este un spirit cald care ne transportă pe note de trestie de zahăr, citrice și condimente, însoțite de un fin lemnos. Aromele de prăjire și migdale completează panorama, oferind un echilibru excelent...
...L’Empereur », vin alb corpolent, moale, cu un buchet minunat, subtil și elegant, care învăluie nasul și umple gura. Perfect pentru aperitiv, se potrivește cu plăcere cu foie gras, brânzeturi și deserturi. Producție 10% Amestec de dulceață și fructe, bogat și foarte fin. Culoare: 100% Gewurztraminer Precipitații: 550 mm/an Vârstă: 50 ani Îmbătrânire: 8 până la 9 luni în butoaie de o sută de ani Alcool: 12% Zahăr: 47 g/L Aciditate totală: 2,15 g/L Temperatura de servire: 8-10°C Păstrare: 12 ani...
Franța, Cologne
...SPIRIT BEVERAGE 2.5L Vas Gascon: Armagnac AOC aromatizat cu cafea și vanilie. Combinația aromatică de cafea 100% Arabica din Guatemala și vanilie Bourbon din Madagascar oferă un rezultat fin și intens. Greutate 4kg Dimensiuni 15 × 15 × 40cm Grad de alcool 32% Volum 2.5L Ingrediente Armagnac AOC*, boabe de cafea din Guatemala*, vanilie Bourbon din Madagascar*, zahăr din trestie* *din...
Franța, Tourcoing
... curmalele într-un extract unic bogat în nutrienți, cu un gust foarte acceptabil, care păstrează în continuare întreaga valoare nutrițională încorporată în fructul de curmal. Pudra de curmal a fost amestecată cu boabe de cafea de înaltă calitate, cel mai bun îndulcitor non-lactat și mai puțin zahăr într-un raport bine ajustat, promițând un aromă bogată și robustă, un gust special și un efect superior. 18 gm: Plic...
Franța, Gennevilliers
...Este soarele care are întâlnire la masa mic dejunului datorită acestei gemuri, care este preparată din cele mai bune soiuri de ananas, selectate pentru calitățile lor gustative și provenind direct de la mici producători. Este o fabricare artizanală tradițională creată exclusiv pentru Seneafood. Conține cu 30% mai puțin zahăr decât o gemă clasică. Gem realizat cu 60% fructe proaspete. Nota dominantă: Ușor picantă cu o notă de ghimbir. Textură: gem fin. Sfaturi de degustare: tartine, produse de patiserie, iaurt sau brânză proaspătă, patiserie. Ingrediente: Ananas 40%, zahăr 40%, ghimbir 20%.
Franța, Mazion
... cordon persistent de bule fine. Nasul fin și elegant se deschide spre note de fructe confiate de piersici. Gustul este dominat de fructe. ACOMPANIMENT ȘI MOMENTE DE DEGUSTARE: Aromele acestei băuturi se armonizează foarte bine cu caviarul; la aperitiv, după cină cu tort; pe parcursul nopții pentru festivitățile tale; în club sau pentru toate evenimentele mari în familie sau la lucru. A se consuma la aproximativ 8°C. APELATIE CEE: BĂUTURĂ AROMATIZATĂ PE BAZA DE VIN INGREDIENTE: CHARDONNAY EFERVESCENT, LICHIOR DE PIERSICI + AUR E175...
Franța, Paris
...Rhum Paille Hardy este produs din trestie de zahăr situată în inima peninsulei Caravelle și împrejurimile sale, pe coasta Atlanticului. Acest Rhum Paille este elaborat din distilat de suc pur de trestie, maturat în butoaie de stejar timp de 12 până la 18 luni, până când obține frumoasa sa culoare pai. Degustarea sa dezvăluie un prim parfum de miere de acacia, ceară de albine, fin vanilat. Apoi evoluează spre note fructate (smochine și curmale) care te invită să-l savurezi. În gură, rotunjimea și dulceața sa te vor seduce.
Franța, Lille
Grupul agro-industrial cooperativ TEREOS transformă sfecla, trestia de zahăr și cerealele în zaharuri, alcool și amidon. TEREOS produce zahăr cuburi, zahăr pudră, zahăr cristalin și zahăr extra-fin, zaharuri cristalizate, amidon de porumb, de grâu, glucoză, alcool agricol, bioetanol din sfeclă, grâu și trestie. TEREOS este primul grup de zahăr din Franța și al treilea grup de zahăr din Brazilia...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play