...Realizată cu vinuride calitate, must de struguri, sucuri naturale decitrice și macerații cu bețe de scorțișoară din Sri Lanka și păstăi de vanilie din Papua Noua Guinee.
Conține doar zaharuri și acizi din fructele în sine.
Nu au fost folosite arome concentrate industriale, nici clarificate, nici filtrate, pentru a păstra toate calitățile organoleptice intacte. Singura sangria certificată ca fiind artizanală de o instituție publică.
Medalie de Aur la Convino 2018 și Convino 2019.
...VINIFICARE
Presare directă și fermentare cu controlul temperaturilor – amestecarea drojdiilor la sfârșitul fermentației.
DEGUSTARE
Culoare galben pal cu reflexii verzi. La gust, se regăsesc arome decitrice (lămâie, pomelo) și parfumuri vegetale (buxus, iasomie).
Perfect ca aperitiv, alături de salate sau la grătare de pește.
Acest vin este ideal servit între 8°C și 10°C.
...Arde by Sinner Wine - Vin Alb
Vintage 2021
Vin cu Denumire de Origine Jumilla, Murcia, Spania
Varietate Verdejo - Alcool: 12.5%
Faza vizuală: Prezintă tonuri galbene cu reflexii ușor verzi.
Este un tip de vin proaspăt, intens, mineral, cu anumite note citrice și de fructe albe.
Vinuri din Spania...
...VARIETATE: 100% CHARDONNAY
DEGUSTARE: Acest vin 100% Chardonnay prezintă arome decitrice. Nasul este discret și lemnos. Se potrivește perfect cu terinele și peștele dumneavoastră.
... Chardonnay sec.
Degustare: terroir-ul din care provin strugurii conferă vinului o frumoasă vivacitate și prospețime. Nas și gură decitrice (lime, grepfrut), tipicitatea acestui vin se bazează pe mineralitatea sa pronunțată (piatră de foc, silex) cu accente iodate.
Anul de recoltă disponibil: 2021...
...Mai ușor accesibil decât predecesorii săi, acest Tavel de nouă generație se dorește a fi un rosé estival cu note decitrice. Va fi companionul ideal pentru aperitivele festive între prieteni sau pentru o salată bună pe terasă.
Stare: Produs nou
Țară: Franța
Regiunea de producție: Valea Rhône
Denominație: Tavel
An de recoltă: 2018
Alcool: 13,5°
Volum: 75cl...
...Se recomandă a fi consumat la o temperatură de 12°C în tinerețe pentru a aprecia paleta de arome decitrice, fructe exotice, piersică și caise, însoțind toate deserturile cu fructe albe și vanilie.
...Să facem un pas mai departe de Brut și să creștem și mai mult cantitatea de zahăr. Acum vom avea un produs cu o ușurință extraordinară în gură, cu note citrice, arome de litchi și fructe citrice, perfect pentru orice masă de după.
Varietăți: Macabeo 70%, Parellada 30%
Grad alcoolic: 11.70% vol
Zaharuri: 35 gr/L.
Îmbătrânire, în funcție de lot, între 9 și 25 de luni...
...MILLESIME : 2020
CEPAGE : Sauvignon blanc.
TERROIR : Argilo-sableux.
VINIFICARE ȘI ÎMBĂTRÂNIRE : Presare delicată. Fermentare la temperaturi scăzute pentru a păstra tineretea aromatică a fructului. Îmbătrânire pe drojdii fine în rezervor inox.
APPELLAȚIE : IGP Val de Loire Sauvignon.
NOTE DE DEGUSTARE : Culoare strălucitoare, galben pal cu reflexe verzi. Nas intens, subtil, cu note florale (gențiană, floare de viță) și citrice (grepfrut). Gust viu, armonios și plin de prospețime.
ACORD MÂNCARE/VIN : Aperitive, fructe de mare, pește.
TEMPERATURA DE SERVIRE : 8°C.
Carton de 6 sticle de 75cl...
...APPELLATION : CHAMPAGNE
CEPAGES : 65% Chardonnay și 35% Pinot Meunier
Alcool : 12,5%
Sol : Argilo-calcaros
Vinificare : 10 luni în cuvă și 14 luni pentru șampanizare
Contență : 750 ml
Robe : galben pal, bule fine și regulate
Gust : Note decitrice, fructe cu pulpă albă
Sfaturi : A se savura la aperitiv sau pe parcursul mesei. Această cuvée va evidenția cele mai simple preparate și va sublinia cu eleganță cele mai rafinate feluri de mâncare. A se consuma între 6 și 8 °C.
...L'XO - Armagnac Castarède este o adevărată capodoperă, oferind o experiență de degustare fără egal. Cu un amestec devinuri din recolte, dintre care cea mai tânără are 20 de ani, acest Armagnac prezintă arome puternice și calde de fructe și condimente. Gustul său este foarte structurat, cu taninuri topite care susțin parfumurile de fructe confiate și coajă decitrice. Prezentat într-o cutie elegantă, acest XO este perfect pentru ocazii speciale sau ca cadou pentru iubitorii de băuturi spirtoase.
...Culoare: Galben-straw cu reflexii verzi ușoare
Nas: Perlage fin și persistent, are note dulci de măr, pară și o nuanță delicată decitrice.
Gust: Se caracterizează prin nuanțe variate de fructe și flori, însoțite de o aciditate pronunțată care asigură un final plăcut și persistent.
Depozitare și servire: Sticlele trebuie păstrate într-un mediu rece și uscat, departe de lumină și surse de căldură...
...Casta Loureiro
Culoare citrină și arome citrice cu note florale. Proaspăt, cu un gust armonios. Aciditate echilibrată.
Excelent pentru a acompania mâncăruri ușoare, aperitive, preparate din pește, carne albă și fructe de mare.
Se servește la 8ºC și 10ºC.
12% vol. 750ml...
...Culoare: Galben foarte pal, cu reflexe verzi, curat și strălucitor
Aromă: Nas cu un parfum intens de fructe albe și coapte, citrice (grepfrut). Se evidențiază note de fructe tropicale (mango) cu un fundal mai serios de coajă de piersică
Gust: Intrare în gură veselă și elegantă, plină de prospețime, structură bună, plăcută, amplă și persistentă
Temperatura recomandată de consum: 8℃
Asocieri...
... de aproximativ 3 săptămâni. Ulterior, este supus unei maturări pe drojdiile sale fine timp de 3 luni, fără a efectua fermentația malolactică.
NOTĂ DE CATA
Culoare galben pai cu reflexe verzi. La nas, note clare și intense de pepene și citrice, pe un fundal subtil de fân. Această combinație oferă un profil fructat și proaspăt în același timp, care amintește de fructele de sezon de vară.
În gură, se prezintă echilibrat, combinând o intrare dulce și cu mult volum cu o aciditate răcoritoare care îi conferă lungime.
...Destalo Vinho Verde Tinto
Făcut dintr-un corp puternic, tonalitate închisă și textură îndrăzneață și carbonată, roșul este un vin cu un conținut alcoolic mai mare, cu un gust de fructe sălbatice și nuanțe decitrice. Se servește între 12ºC și 15ºC (53.6° și 59°F).
Destalo Vinho Verde Red
Făcut dintr-un corp puternic, tonalitate închisă și textură îndrăzneață și carbonată, roșul este un vin cu un conținut alcoolic mai mare, cu un gust de fructe sălbatice și nuanțe decitrice. Se servește între 12ºC și 15ºC (53.6° și 59°F).
...Cinerino devine din ce în ce mai atrăgător în fiecare an, cu aromele sale de miere, flori albe și fructe citricede o rară atracție. În gură, este bogat, rotund, catifelat și are o prospețime excepțională. Perfect pentru aperitive, se potrivește de asemenea bine cu pește, stridii și risotto. Delicios alături de brânzeturi moi, cu vene.
... (măr, pară, piersică albă), citrice (lămâie) și nuanțe florale.","Combination":"O combinație generoasă și subtilă, completă și savuroasă, proaspătă și crocantă."},"Bouteilles":"0,75 l / 0,375 l","Médaillé d‘Or à COLOGNE en 2014":"Medalie de Aur la COLOGNE în 2014","Déguster ce Champagne à toute heure, de jour comme de nuit.":"Savurați acest Champagne în orice moment, zi sau noapte.","Vinification":"Cuve tradiționale","Culture":"Viticultură rațională","Altitude":"250 - 320 metri"}...
...Culoare foarte palidă, cristalină și strălucitoare. Bule mici, desprindere rapidă și o coroană delicată.
Puternic, subțire și elegant, cu note decitrice și fructe tropicale. Fin și echilibrat.
Ideal pentru a fi servit cu aperitive și deserturi. Se potrivește cu brânzeturi, fructe de mare, somon afumat, caviar, calamar prăjit și stridii.
La Caprichos de la Naturaleza cultivăm portocale din 1917. De atunci, familiile noastre au acumulat experiența și know-how-ul oamenilor de la țară pentru a transforma portocalele noastre într-un produs exclusiv de cea mai înaltă calitate. Oferim portocale navelina și mandarine clemenvilla 100% naturale, proaspăt culese din pom. Pe lângă reginele câmpului, cum sunt portocalele noastre, oferim o selecție excepțională devinuri spaniole și jambon iberic de jabugo și recebo pentru cei mai exigenți.
... și viață acestei băuturi festive.
Sémillon și Sauvignon sunt cele două soiuri asociate: Sémillon (70%) aduce rotunjime și complexitate, în timp ce Sauvignon (30%) dezvoltă arome de flori albe și citrice. Aceste două soiuri, cultivate pe terenurile argilo-calcaroase din Haute-Aquitaine, dezvăluie aici toată subtilitatea căsătoriei dintre busuioc și aromele lor de flori de acacia, miere și alune.
„Esprit Basilic” a sedus francezii și a cucerit palatul multor amatori internaționali.
Abuzul de alcool este periculos pentru sănătate, a se consuma cu moderație.
... terroir-ului, toate acestea conform unei abordări ecologice. Tradiția, plăcerea și împărtășirea sunt valori moștenite din tată în fiu, pe care își propune să le transmită.
Familia PIERRE exploatează astăzi 4 hectare și 50 în valea Marnei, plantate în principal cu Pinot Meunier și Chardonnay. Cele mai importante soiuri sunt:
- Chardonnay: Note florale, decitrice, uneori minerale, totul cu...
Suntem producători decitrice, precum și distribuitori en-gros de toate tipurile de produse alimentare de calitate, cum ar fi vinuri, uleiuri, brânzeturi, legume etc. Întotdeauna cu cea mai înaltă calitate și cel mai bun serviciu. Exportăm în orice colț al lumii.
Azienda
L’Azienda Agricola Montalbano se dedică de generații cultivării câmpurilor, transformării și comercializării propriilor produse. Filosofia companiei se bazează pe două principii: RESPECTUL PENTRU MEDIU și SĂNĂTATEA CONSUMATORULUI. Suprafața agricolă este de 34 de hectare cultivate cu vii, livezi de măslini, citrice și legume. Practicile corecte de gestionare, fertilizarea organică cu...
...Ingrosarea citricelor (inclusiv BIOLOGICE) și a produselor agricole ÎN GENERAL, vinuri, brânzeturi, ULEI (inclusiv BIO) și măsline, conserve și tot ce ține de gastronomia pentru restaurante și persoane private. Numai produse GENUINE.-- Presidi 'SLOW FOOD' pentru canalele interesate.