...Jalapeños sunt inițial recoltate verzi, apoi se coc până devin roșii pe măsură ce se maturizează. Jalapeños verzi: Oferă un gust picant și o aromă revigorantă, fiind adesea folosite în marinades, sosuri sau servite proaspete alături de diverse preparate. Jalapeños roșii: Au un gust mai dulce și o aromă mai complexă, fiind folosite frecvent în murături, uscate și măcinate în pulbere de chili. Metodele de procesare a jalapeños variază în funcție de tipul lor și de utilizarea dorită.
Franța, Ham
... dumneavoastră culinare. Idee de rețetă: Pui cu coriandru și lămâie Ingrediente: 4 fileuri de pui 2 linguri de coriandru măcinat Sucul unei lămâi 2 căței de usturoi, tocați fin Sare și piper, după gust Ulei de măsline, pentru gătit Referință: AR805385 Ean13: 3760306805385...
Italia, San Pietro Clarenza
...Parfumul feniculului sălbatic îmbogățit cu gustul sardelor, al strugurilor sultanini și cu aroma șofranului într-un condiment din cea mai clasică bucătărie siciliană pentru a pregăti preparate unice de paste. INGREDIENTE: Fenicul sălbatic proaspăt min. 80%, sardine proaspete, filete de anșoa, struguri sultanini, PINOLI, ulei de măsline extravirgin, ulei de semințe de floarea-soarelui, ceapă proaspătă, sare, piper negru, șofran. Poate conține fragmente de coajă de pinoli. Ambalaje de: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g...
Franța, Mietesheim
...Ce condiment cu oțet balsamic este elaborat prin macerarea mai multor condimente cu ghimbir proaspăt, apoi amestecat cu smochină. Gustul său unic sublimează toate cărnurile. Ingrediente: Oțet balsamic de Modena 77,8% (oțet de vin, must de struguri, colorant: caramel E150D. Conține: sulfiți), smochină 19%, condimente 3,3% (scorțișoară, ghimbir, piper negru, piper alb, cuișoare, chimen negru).
Franța, BRIE
... și piper, unii aleg să adauge o notă de ardei iute de Cayenne. Utilizarea sosului cheddar Cheddarul fiind unul dintre cele mai vândute brânzeturi din lume, utilizarea sosului cheddar este foarte variată. Îl găsim adesea în sandvișuri precum hot-dog-urile sau hamburgerii, dar și pe preparate mexicane precum nachos, tacos, tortillas.
Franța, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Savurare ușor piperată, care amintește atât de mentă, cât și de cimbru. De asemenea, numită piper de măgar. Plante Sarriette - Satureja. Bucătărie Sosuri, vânat, brânză proaspătă de capră și oaie, legume uscate, fasole, dovleci și dovleac, mazăre. Formă / Cantitate Ierburi fine BIO UȘOR USCAT / 40g - 220g. Origine Franța - Plantă 100% organică. Virtuți Digestivă, anti...
Germania, München
... este de neglijat. Are un gust delicios atât simplu, cu puțină sare și piper, cât și transformat într-unul dintre cele mai cunoscute sosuri: guacamole! Comandă online avocado maturi – Cumpără mai multe fructe exotice.
Italia, Marciano Della Chiana
...Guanciale este un salam obținut din obrașul porcului. Carnea este masată cu sare timp de aproximativ cinci zile. Adăugând piper și ardei iute, este aromatizată cu rozmarin și salvie pentru a face carnea și mai gustoasă. Uscarea, care durează între 60 și 90 de zile, are loc în medii cu climă și umiditate optime. Este folosit în bucătărie în diverse rețete și sosuri: paste alla carbonara, gricia și amatriciana, pentru a menționa cele mai cunoscute.
Franța, Livry Gargan
Burçak Baharat este o companie turcă renumită pentru istoria sa îndelungată. Ne specializăm în fabricarea și exportul unei varietăți de condimente (de la 100 de grame la 25 kg), inclusiv piper roșu, cafea și produse de patiserie (frișcă, cacao, vanilină dulce, praf de copt, sos de ciocolată, varietăți de amidon), sirop de rodie, oțet de mere și oțet de struguri, precum și băuturi aromatizate...
Italia, Orentano Castelfranco Di Sotto
... noastre, respectând ceea ce este adevărata și pură tradiție a bucătăriei toscane, cu carne, legume (țelină, ceapă de apă și morcovi), ulei de măsline extravirgin, sare, piper și arome naturale, deci fără glutamat, arome artificiale, conservanți sau coloranți. Cu siguranță sosurile noastre nu vor avea un preț derizoriu, deoarece compania nu deservește GDO, ci doar Gastronomii, Restaurante, Măcelării și orice altă activitate din sector care operează cu produse de calitate. Compania noastră este deschisă pentru oricine ar dori să ne viziteze înainte de a achiziționa produsele noastre.
Belgia, Herentals
... a celor mai multe familii belgiene și din întreaga lume. A&H oferă o gamă extinsă de sosuri pentru sectoarele de retail și horeca, produse inovatoare (maioneze pe bază de trufe, măsline) și sosuri inedite (algeriană, andaluză, braziliană, piper negru, pita, kebab, mamut...), fără a uita de marile clasice precum maioneza, ketchup, tartar, cocktail, samurai... La Fresh & Saucy Foods, viziunea și...
...Continental Foods produce un număr mare de categorii, de exemplu: maioneză, sosuri reci și calde, condimente, supe, deserturi, fonduri și bulionuri. Celebra marcă Devos & Lemmens (D&L) însoțește viața de zi cu zi a celor mai multe familii belgiene din 1886. D&L oferă o gamă extinsă de maioneze și sosuri pentru sectoarele de retail și horeca, produse inovatoare (maioneze cu ulei de avocado, de măsline) și sosuri inedite (brasil, piper negru, pita…), fără a uita de marile clasice precum tartar, cocktail, samurai...
Înființată în 2015 în Gaziantep, avem două fabrici dedicate producției de pastă de roșii și condimente. Produse noastre includ pastă de ardei iute, pastă de ardei dulce și pastă de roșii. Produse precum PUDRĂ IUTE, DOVLECEI, HALIS, ISOT IPEK, IPEK SPECIAL, IPEK, SUMAC, PUDRĂ DULCE, FRUNZE GRASE, PIPER NEGRU și multe altele sunt parte din producția noastră. Putem efectua exporturi.
... algeriene, sosuri cu piper, sos annibal, producător de muștar aromatizat (scorțișoară, miere, estragon, curry, smochină și trufe) sosuri marocane, etc. Diferite ambalaje: borcane, squeeze, găleți, cutii, pungi și conserve. Dispunem de o celulă de cercetare și dezvoltare pentru a produce sub propria dumneavoastră marcă, în private label. Consultați site-ul nostru fără întârziere...
... lume. Despre noi Alkaplar și-a început călătoria în 1946 în provincia Kahramanmaras din Turcia, oferind arome naturale pe care toată lumea le poate consuma în siguranță. După mai bine de 70 de ani, Alkaplar continuă activitățile de producție astăzi la sediul și fabrica sa de 20.000 m2 din Kahramanmaras. Continuăm să ne extindem diversitatea produselor, incluzând o gamă largă de sosuri, paste și...
Franța, Cuincy
...supe, piureuri, fonduri și sosuri, precum și ajutoare culinare deshidratate dulci pentru a realiza deserturi delicioase și cremoase. În fața unor constrângeri, EPICÉA elaborează produse specifice, cum ar fi o gamă Halal și o gamă de condimente Bio. Oferta noastră se diversifică, oferind de asemenea ciuperci deshidratate pentru a adăuga o notă de terroir asortimentelor dumneavoastră.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play