Franța, Castelnaudary
...Lentile franțuzești, confit de rață, pulpa origine Franța, cârnați de porc origine Franța, confit de porc origine Franța, piei, sos gătit, usturoi, roșie, sare, piper, condimente. CONSEIL DU CHEF : Am decis să gătesc lentilele ca un Cassoulet Pur și simplu le încălzesc într-un vas de lut, la cuptor, unde adaug un ½ pahar de apă. Le savurez cu un Minervois și o salată verde ușor călită. Savurate pe 1 ianuarie, lentilele ne aduc bani pe tot parcursul anului, spune legenda. Savurate la începutul fiecărei luni, ne aduc fier.
Franța, Cournon D'auvergne
...Spanac*(55%), cartof*, Salers* **AOP (lapte de vacă nepasteurizat* **, sare, culturi lactice și de maturare)(15%), apă, ulei de floarea-soarelui*, sare, făină de orez*, usturoi*, piper alb*. *Ingrediente provenite din Agricultura Biologică - Alergen Sfaturi de utilizare Ideal pentru a întinde pe felii de pâine de secară sau pe o baghetă tradițională. De asemenea, puteți adăuga pe tartine alte...
... perfect oricărui plan de dietă cu calorii reduse – dar cu siguranță vă pot face să deveniți dependent de o experiență specială de gust asiatic.","Ingredients":"Orez, sos de soia din soia, grâu și sare, zahăr, amidon, usturoi, ceapă, frunze de lime kaffir, condimente, coloranți: E150c E160c E160b, alge, glucoză, mirin"}...
Franța, Biguglia
...valori nutriționale pentru 100 g energie (kcal) = 862 ergie (Kj) = 3545 materii grase (g) = 95 dintre care acizi grași saturați (g) = 13.2 glucide (g) = 0 dintre care zaharuri (g) = 0.4 proteine (g) = 0.2 sare (g) = 0.5 Stare: Nou INGREDIENTE: Ulei de măsline corsican 95%, Ciuperci deshidratate 0.4%, usturoi 0.006%, pătrunjel sălbatic 0.004%, sare, piper Conținut: 25 cl Origine: Corsica...
Germania, Stegaurach
... (proteină de mazăre, făină de mazăre), 5% izolat de proteină de mazăre, FIBRĂ DE GRÂU, oțet de vin, ulei de rapiță, agent de îngroșare: metilceluloză; amidon de cartofi, GLUTEN DE GRÂU, făină integrală de OVĂZ fără gluten, coji de semințe de psyllium, pulbere de legume (praz, ceapă, păstârnac, varză albă, usturoi, morcov, roșie), condimente, fibră de mazăre, pulbere de concentrat de suc de morcov, sare de masă, dextroză, extract de drojdie, arome naturale.
Germania, Waldkirch
...Mierea aromatică de brad provine din pădurile autohtone din Baden-Württemberg și Bavaria. Mierea de brad O varietate de miere cu un gust picant-aromatic, cu arome plăcute și o culoare de obicei brună până la verde-neagră. Rețete: Cotlet de miel roz, servit cu sos fin de caise și miere Ingrediente: (pentru 2 persoane) 2 cotlete de miel proaspete de câte 120g puțin ulei de măsline 50g caise uscate 100ml vin roșu sec 1 cățel de usturoi, tocat fin 1/2 ceapă, tocată fin 150g fond de miel (alternativ fond de carne) 2 linguri de miere de brad Wernet puțin coriandru proaspăt piper cayenne sare...
Turcia, Sakarya
...1- Kmark TAVUK BAHARATI Este un amestec de condimente care se potrivesc preparatelor din pui. Condimentele principale care compun amestecul sunt curry, ardei dulce, coriandru, cimbru, usturoi, chimen, rozmarin, frunză de dafin și sare.
Emiratele Arabe Unite, Dubai Silicon Oasis
...%100 natural, Fabricat din căței reali de usturoi negru, fără a se folosi arome sau esențe artificiale, Vine în dimensiunea de 0,47L cu un ambalaj special conceput, 12 luni de valabilitate, Gata de utilizare, poate fi folosit ca substitut pentru sare și alte condimente în preparate, Conține sos de soia, piure de mere, oțet de mere și multe altele!
...Un sos original pentru a însoți pastele tale sau pentru a îmbogăți pizzele tale Ingrediente: Roșii - Ardei - Ceapă roșie - Usturoi - Cimbru - Busuioc - Frunză de dafin - Ulei de măsline - Curry - Sare - Piper...
Țările de Jos, Rhenen
... celelalte arome de bază (miere, scorțișoară, arțar, vanilie și turtă dulce), eventual combinate cu ierburi și/sau condimente, cum ar fi: sare de mare celtică, chili (ardei roșu), rozmarin, usturoi, cocos, fenicul sau ierburile/condimentele dumneavoastră preferate.
Franța, Malataverne
...Ingrediente: Vinete prăjite în ulei de floarea-soarelui 53%, roșii 46% (roșii, suc de roșii), ceapă 6,2%, concentrat de roșii, ulei de măsline extravirgin 1,2%, sare, usturoi, zahăr, cimbru 0,1%, piper.
Franța, Arles
...Artisan Popol Preparare culinară de oțet de fructe. Ingrediente: oțet cristal 8° 41%, pulpă de roșii 41%, pulpă de roșii, zahăr cristal, busuioc 0,9%, pectină de mere, ulei vegetal, ceapă, usturoi, amidon de porumb modificat, sare.
Franța, Vaulx-En-Velin
...SARE DULCE PENTRU SALATELE DUMNEAVOASTRĂ SAU CONDIMENTE. PREGĂTITĂ DE NOI. Dimensiuni diferite ale produselor: 1kg, 3kg, 5kg, 6kg Țara de origine: Algeria...
Franța, Mandelieu
...Artichoc 65%, ulei de măsline extravirgin, trufă de vară 10% (Tuber aestivum vitt), capere, usturoi, ardei iute, sare, arome de pătrunjel. După deschidere, păstrați la frigider. Greutate netă: 130 GR...
Italia, Colonnata Carrara
... mare, ci și întins pe creveți, scampi, pește spadă, spigă și pe felii de pâine caldă, mămăligă și la gătirea cartofilor prăjiți și la cuptor. Crema de Lardo – Ingrediente: LARDO DI COLONNATA IGP, sare, piper, usturoi, condimente și ierburi aromatice. Procesat la rece. Fără gluten, fără lactoză, fără conservanți, fără coloranți.
Slovenia, Krmelj
...Fettuccine, făcute din făină de speltă, sunt o varietate delicioasă de paste late. Aceste fire de fettuccine, realizate din făină de speltă, oferă o notă unică preparatelor tale de paste. Cunoscut pentru forma sa lată și plată, fettuccinele din speltă aduc un gust sănătos și nucos pe masă. Fie că sunt asociate cu un sos simplu de ulei de măsline și usturoi, fie că sunt amestecate într-un sos...
Tunisia, Hammam Sousse
...Sos Natural de Ardei Cayenne Iute Barbarian Harissa, 350 gr Borcan de Sticlă Harissa (pronunțat hah-ree-suh) este o pastă de ardei iute picantă, folosită pe scară largă în bucătăria nord-africană și din Orientul Mijlociu. Cele mai multe rețete de harissa sunt realizate dintr-un amestec de ardei iute, usturoi, ulei de măsline și condimente, precum chimen, coriandru și sare. Toate sosurile și...
...extract de drojdie, condimente (ceapă, nucșoară, usturoi și curcuma, pudră de roșii), trufă neagră, potențiator de aromă, regulator de aciditate (acid citric), antioxidant (acid ascorbic), sare, clorură de calciu, cheag, ferment lactat, conservanți: lisozima (derivată din ou), Natamicină pe coajă. Aromă: Intensă Aroma: Caracteristică brânzei de oaie cu aroma de trufă. Culoare: Galben pal cu vene negre de pastă de trufă. Consistență: Dură Îndepărtați coaja brânzei înainte de consum.
Franța, Paris
Franța, Furiani
...Ingrediente: ardei, ceapă, ulei de măsline, usturoi, ierburi aromatice, piper Espelette, sare, piper. Greutate: 190g Referință: POIVRO Greutate: 190g...
Franța, Paris
...58% usturoi negru, supă de legume (apă și legume în proporții variabile: morcovi, țelină, ceapă, praz), sare de mare integrală din Cervia. Usturoiul negru nu este o varietate de usturoi, ci un usturoi confiat în apă de mare, care ne vine direct din Coreea și Japonia. Este uscat la temperaturi scăzute între 60 și 80 °C într-o atmosferă umedă, pe o perioadă care poate varia între 15 și 60 de zile...
Franța, Sète
...1 Pachet de Tuburi de Calmar, usturoi, ceapă, umplutură (carne sau pește la alegere), sare, piper, pătrunjel, sos de roșii, ulei de măsline, "aioli" și vin alb. Vă recomandăm să decongelați tuburile de calmar sub apă chiar înainte de preparare. Umpleți tuburile cu umplutura aleasă și închideți extremitatea tubului cu un scobitor. Soteți usturoiul, ceapa și pătrunjelul. Adăugați sosul de roșii și vinul alb. Încorporați tuburile umplute și lăsați să fiarbă 25-35 de minute la foc mic. În momentul servirii, amestecați aioli cu sosul. Serviți cu paste sau orez.
Franța, Ham
...Sarea grosieră de Guérande aromatizată cu usturoi sălbatic este o combinație savuroasă între sarea de Guérande, recoltată manual din bălțile de sare din Guérande, și usturoiul sălbatic, o plantă sălbatică cu un gust subtil de usturoi și ceapă. Această mixtură aromatică aduce o notă delicată preparatelor dumneavoastră, asociind bogăția minerală a sării grosiere de Guérande cu aroma parfumată a...
Turcia, Istanbul
...Un sos gourmet și de tip chef, realizat din roșii prăjite, ardei capia prăjiți, usturoi prăjit, melasă de curmale, cimbru, pastă de roșii, ulei de floarea-soarelui, oțet balsamic și sare, care reprezintă o alternativă delicioasă și unică la toate sosurile de roșii și ketchup-urile. Poate fi consumat atât cald, cât și rece, servit alături de burgeri, cartofi prăjiți, hotdog-uri, sandvișuri, platouri de mezeluri, platouri cu brânzeturi, ca topping pentru bruschetta, sos de îmbibat sau sos pentru paste. Acest produs este 100% vegan, fără gluten și fără aditivi.
Portugalia, Cascais
...Numai ingredientele esențiale pentru această rețetă tradițională portugheză: Cod, ceapă, ulei de măsline și sare, doar pentru conservare și pentru a evidenția aroma peștelui. Rețeta adevărată, foarte simplă, de cod în stil portughez. O conservă de foarte bună calitate, care păstrează bine gustul și textura peștelui. Se savurează pe o felie de pâine prăjită, eventual frecată cu un cățel de usturoi și un pahar de vin alb. Ref COLI-008 În Stoc / Expediere Imediată Plată securizată cu cardul sau PayPal Livrare în 4 zile în Europa, începând de la 9.90€ Schimb sau rambursare în termen de 30 de zile...
...Se naște din cosci di suini italiani salate, în partea acoperită cu cotenna, cu sare umedă și, în partea slabă, cu sare uscată, piper, usturoi și arome naturale. Prosciuttele sunt plasate în celulă frigorifică de sărare (temperatura între +1° și +4°, umiditate 80%), apoi într-o a doua celulă numită „de odihnă”. Aici, după ce se îndepărtează sarea reziduală, rămân suspendate timp de 90 de zile. În...
Produse corespunzătoare
Prosciutto crudo stagionato
Prosciutto stagionat local
Alte produse
Antipasto de casa
Antipasto de casa
Polonia, Jastrzebie-Zdroj
...Condimentul pentru pui cu crustă aurie Prymat oferă preparatelor un gust și un aromă deosebite. Amestecul Prymat conține diverse condimente din plante și condimente, printre care: sare, boia dulce, ceapă, usturoi, fruct de coriandru, turmeric și muștar alb. Această combinație atent aleasă garantează un succes deplin în bucătărie. Fără adăugare de glutamat de sodiu.
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat de măsline și o notă de migdale verzi proaspete. Gust complex și rafinat, cu note vegetale de anghinare, salată și migdale. Are un aftertaste picant, bine echilibrat și armonizat. Recomandat pentru fripturi de carne, supe de legume, bruschete de pâine la grătar condimentate cu sare, roșii, usturoi și rucola.
Franța, St Sulpice De Faleyrens
...Făină de grâu 97% Fulgi de sare din Bazinul Arcachon aromatizați cu condimente 3% Sare provenită dintr-o fabricație artizanală în bazinul Arcachon, condimente cultivate în agricultură ecologică în pajiști (oregano măcinat, usturoi măcinat..) Gătire: 4 până la 6 minute maxim Alergeni: Gluten Paste: 300g...
Franța, Levallois Perret
...Este un amestec armonios de mai multe condimente, dintre care principalele sunt: coriandru, usturoi, turmeric, mentă, ardei roșu și sare. Utilizări ale condimentelor pentru carne în bucătărie: Indiferent dacă sunt gătite la tigaie, la cuptor, pe grătar, în preparate cu sos, supe, sau sub orice formă de gătire, acest amestec este perfect! Ungeți carnea cu ulei (de măsline) și adăugați condimentele...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play