...Acest ulei, numit Ulei de Pământ, este obținut din 100% ulei de măsline. A fost obținut din a doua compresie. Are un acid maxim de 0,5. La acest ulei s-a adăugat 20% Ulei de Măsline Extra Virgin Natural. Este de o calitate excelentă. Puteți folosi acest ulei în salate, în toate preparatele dumneavoastră cu ulei de măsline, în toate tipurile de produse de patiserie, în prăjeli, în toate tipurile...
Turcia, Izmir
...Uleiul de măsline extra virgin organic Kristal este obținut prin presare la rece din măsline, oferind trasabilitate și siguranță alimentară organică conform certificării produselor organice în toate etapele. Nivelul de aciditate liberă este mai mic de 0,8%. Oferind un gust și un miros distinctiv, împreună cu o picanterie și amăreală resimțite în gât și gură, este recomandat pentru preparate reci și pentru toate tipurile de dressinguri pentru salate. Filtrat și îmbuteliat în incinta noastră. Produs în cantitate limitată și certificat de ECOCERT SA.
... folosit în preparate reci, sosuri și salate. Conținutul de acid este de maximum 0,8%. ——— Ambalare: 250ml, 500ml, 1Ltr, 5 Ltr (sticle PET și conserve) ——— ulei de măsline extra virgin, ulei de măsline, ulei de măsline pur, ulei de măsline virgin, ulei de gătit, ulei comestibil, ulei de măsline rafinat...
Spania, Córdoba
...CALITATE ȘI TRADIȚIE, GARANȚIA NOASTRĂ San Leandro este un ulei de măsline extravirgin, extras la rece și elaborat în moara de către Maestrul nostru. Fin, cu un final ușor picant și un gust aromatic distinctiv care surprinde esența măslinelor proaspăt culese, acest ulei este optim pentru salate, pește și legume la grătar. Perfect pentru o dietă sănătoasă și gustoasă. Uleiul de măsline...
Polonia, Warszawa
...100% ulei de măsline italian este obținut din măslinele soiurilor Ogliarola și Coratina: acest ulei ne fascinează cu notele sale picante și amare ale Coratinei, îmblânzite de prezența atingerii delicate a Ogliarolei, care creează un ulei cu un parfum și o fructuozitate intense, asemenea inimii Apuliei. ÎN COMBINATIE CU: Se potrivește foarte bine cu bruschetta cu roșii, carpaccio de ton, salate cu hribi, radicchio la grătar, supe de legume, preparate principale cu cârnați, caracatiță fiartă, carne roșie sau vânat, brânzeturi tari maturate.
Italia, Salerno
...Preparare gastronomică specifică zonei noastre. Tentacule de gigas, sepii, totani, calamari, gătite în apă și aromatizate. Ambalate în ulei mixt, 20% ulei de măsline extra virgin, 80% ulei de semințe de floarea-soarelui cu arome proaspete. Ambalate în caserole sub vid (în proporții variabile) Tentacule de gigas, sepie, totani, 80% ulei de semințe de floarea-soarelui, 20% ulei de măsline extra...
Țările de Jos, Rotterdam
...Această ulei de măsline extra virgin, presat la rece din delicioasele Kalamata sau în varianta Trilie, este ușor fructat, untos și delicat ca gust. Totul devine mai gustos cu această ulei de măsline: salate, supe, legume, carne, pește, cartofi, paste etc... Această ulei poate fi folosită foarte bine atât la rece, cât și la cald. Perfectă pentru prăjit, fript și prăjit în ulei.
Franța, Cournonterrale
Spania, Marbella
... impresionistă a fructelor proaspete și legumelor, cu note clare de banană și roșii. Surprinde la gust prin ușoara sa amăreală, iar lungul său postgust picant este o bună dovadă a valorii sale nutriționale ridicate. Câmpia joasă a Guadalquivir-ului conferă acestui arbequino o forță și o personalitate unică. Ideal pentru a intensifica gustul roșiei în gazpacho și salmorejo. Un aliat perfect în salate și patiserie.
Turcia, Gemlik / Bursa
... îmbuteliat manual sau umplut în conserve, apoi așezat pe rafturi. Kavlak Prima Recoltă Ulei de Măsline Extra Virgin este disponibil în ambalaje de 1 litru, 2 litri și 5 litri. Caracteristicile Generale ale Uleiului de Măsline Prima Recoltă Kavlak Prima Recoltă Ulei de Măsline Extra Virgin are un conținut de acid de maximum 2%. Este un ulei de măsline cu un parfum intens de măsline, obținut din...
Polonia, Andrychów
... aduse la masă. Poți să le stropi suplimentar cu ulei de măsline extravirgin „MANZANO” și atunci poți aprecia pe deplin gustul lor. Măslinele sunt, de asemenea, un complement delicios pentru preparate. Se adaugă la carne, mezeluri, pește, paste, risotto, pizza, spaghetti și salate. Măslinele sunt bogate în vitaminele din grupul B, provitamina A, precum și vitaminele C și E, și minerale - în special fosfor, potasiu și fier. În același timp, sunt ușor digerabile.
Spania, Muro De Alcoy
... lume. Gust: Verde amar și picant intens, gust de măr, migdale, legume cu frunze și nuanțe de fructe de pădure. Aromă: Prezintă o aromă intensă de măsline verzi, măr verde, migdale, smochin, roșii în fruct și plantă și anghinare. Asociere: Se potrivește perfect cu orice fel de mâncare, în special salate, legume proaspete, pește, deserturi, brânzeturi proaspete, sosuri și carne.
...FISA PRODUSULUI PRODUS Ulei de Măsline Extra Virgin Organic ANUL PRODUCȚIEI 100% 2017-2018 ȚARA Italia REGIUNE Calabria TERITORIU Colina Presila calabreză MEDIU Necontaminat și pur CULTIVARE Îngroparea substanțelor naturale: iarbă, favino (sovescio) COLECTARE Vibrator mecanic cu umbrelă EXTRACȚIE Extracție la rece (sub 27°) în termen de 24 de ore de la recoltare STOCARE Rezervoare din oțel inoxidabil CERTIFICARE Bio CERTIFICARE NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar "Carolea" UTILIZARE Crud pe salate, legume și supe Feluri principale Carne……..și pește Dieta Mediteraneană...
Italia, Maruggio
... dumneavoastră, fiind intens și savuros. Ideal ca dressing, se potrivește perfect cu parfumurile și aromele bucătăriei mediteraneene și respectă gustul alimentelor. Îmbunătățește cele mai simple preparate, cum ar fi bruschetta, salate și vinaigrete, fiind de asemenea recomandat pentru carne la grătar, supe, tocănițe și pește la cuptor. Este un ulei pentru toți cei care doresc să mănânce sănătos și echilibrat.
Tunisia, Tunis
...Harissa Berbère este o preparare pe bază de ardei iute Cayenne. Aceasta însoțește atât preparatele gătite, cât și salatele sau sandvișurile. Gustul său este mult mai bogat decât cel al harissei din tub sau din conservă. Un clasic al bucătăriei tunisiene, care îmbină ardeiul iute afumat cu ardeiul uscat la soare. Categorii: Agroalimentar Conserve Harissa & Hrouss Ingrediente: Ardei iute Cayenne 75%, Ulei de floarea-soarelui, Ulei de măsline, Usturoi, Sare, Condimente...
Cehia, Brünn
...bucăți suculente de carne, pescuit sustenabil, bogate în acizi grași Omega-3 - Cele mai bune produse din pescuitul marin cu o textură delicată și catifelată. Datorită metodelor sustenabile, peștele nostru este, de asemenea, certificat MSC și procesat de o afacere de familie din Spania. Fileurile de ton alb Vilgain oferă un conținut ridicat de proteine și sunt bogate în acizi grași Omega-3. Se potrivește excelent ca garnitură, în salate și ca fel principal.
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat ușor, cu arome de măsline mature care evocă mărul galben sau fructul migdalei. Are un gust moale și delicat, mai puțin persistent comparativ cu celelalte uleiuri. Ideal pentru orice fel de mâncare; se potrivește în special cu preparate de structură medie, cum ar fi: orecchiette cu cime di rape, fava și cicoria, carne albă, pește la abur, salate, etc...
Italia, Forlì
... aditivi pentru a nu altera gustul delicat și proprietățile sale organoleptice. Fiind un leguminos uscat, procesul de gătire va fi mai lung: se lasă la înmuiat câteva ore, se spală bine pentru a elimina impuritățile și se fierbe până când fasolea devine suficient de moale. Fasolea roșie poate fi gătită în numeroase moduri: rece în garnituri și salate, cu adăugarea de sare și un strop de ulei de măsline extravirgin. Gustul său dulce, dar intens, o face ingredientul ideal pentru supe și piureuri de legume.
...Compoziția savuroasă de roșii din fulgi de roșii, busuioc, oregano, gust de măsline - Amestec Hela Roșii cu Măsline, 460g Pentru sosuri și supe de roșii, produse de panificație, sosuri (maioneză, quark, iaurt), unt de roșii, salate de roșii, roșii cu mozzarella, pizza, preparate din carne tocată, preparate mediteraneene, antipasti, chutney-uri, pește, carne, păsări de curte. Fără aditivi de...
Italia, Noci
...Caciotta fior di bontà este un brânză proaspătă cu adăugare de fermenti lactici, supusă unui scurt proces de uscare. Deși este o brânză cu coajă semidură, în interior se prezintă cremoasă și cu un gust dulce/puțin acrișor și extrem de savuroasă. O producem și în variante cu ardei iute și măsline. Este un produs excelent de savurat singur sau însoțit de pâine sau crutoane, sau în combinație cu salate sau aperitive.
... generală. Ele sunt o sursă bogată de grăsimi sănătoase, în special acid oleic, care a fost asociat cu numeroase beneficii pentru sănătate, inclusiv îmbunătățirea sănătății inimii și reducerea inflamației. În plus, aceste măsline sunt sărace în calorii și bogate în fibre, făcându-le o adăugare excelentă la o dietă echilibrată. Fie că sunt savurate singure sau ca parte a unui preparat, olivele egiptene oferă o experiență plăcută și nutritivă.
Finlanda, Turku
... îmbogăți risotto, salate de orez, grâu decorticat, orz sau couscous. Este posibil să adăugați legume proaspete, cum ar fi țelină, ceapă și capere. Este excelent combinată cu piure de fasole sau mămăligă. Volum: 200g/ pachet...
...Nucile pecan Croc'Ella vă atrag? Nucile pecan pot fi consumate ca gustare, dar aveți și posibilitatea de a le încorpora în deserturile dumneavoastră. În plus, le puteți sfărâma și adăuga în salate. Nucile pecan Croc'Ella provin din Statele Unite. Croc'Ella este importatorul și producătorul dumneavoastră de fructe uscate, măsline și antipasti. Atelierul Croc'Ella este situat în regiunea Provence...
Franța, Perpignan Cedex
... un adevărat tezaur din punct de vedere gastronomic. Oferă o notă de prospețime anizată și lămâie la marinate, sosuri ușoare, legume crude și salate de fructe și, desigur, la pește, cu care realizează combinația perfectă. În viața de zi cu zi, anethul este folosit și pentru a parfuma uleiul de măsline, oțetul, castraveții murați sau chiar sarea, adăugând pur și simplu câteva frunze în sticlă sau borcan. Din punct de vedere dietetic, mirosul și aromele picante ale anethului permit reducerea semnificativă a utilizării sării. Un beneficiu 100% sănătos!
Produse corespunzătoare
Aneth
Aneth
Alte produse
Cébette
Cébette
Spania, Murcia
...Oțetul Espinal cu piparras este realizat din ardei verzi selectați. Cu o carne fragedă și o pieliță subțire, este un produs foarte apreciat pentru a îmbunătăți aroma diferitelor preparate din legume, salate și carne. În plus, sunt excelente ca aperitiv. Greutate: 0.180 gr...
Spania, Zaragoza
...Ulei de măsline extravirgin cu o fructuozitate medie spre ridicată. Fin, cu un gust amar și o picantitate scăzută spre medie, care amintește de legume, în special roșii și smochine, precum și de banane și nuci. Excelent pentru aperitive din pește și hribi, salate, pește copt, fiert și la grătar. Salate delicate sau cele bogate în arome de unt, sosuri, produse de patiserie, brânză și carne roșie.
Franța, Ham
... notă de prospețime preparatelor tale culinare. Idee de rețetă: Tabouleh răcoritor cu mentă dulce Ingrediente: 200 g de bulgur 2 roșii, tăiate în cubulețe mici 1 castravete, tăiat în cubulețe mici 1 ceapă roșie, tocată fin 1 buchet de pătrunjel proaspăt, tocat fin 1 buchet de mentă dulce în fulgi Sucul unei lămâi 3 linguri de ulei de măsline Sare și piper, după gust Preparare: Gătește bulgurul conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Lasă-l să se răcească complet. Referință:AR805118 Ean13:3760306805118...
Spania, Santoña-Cantabria
... condimente suplimentare, și de asemenea ca ingredient de bază în salate sau ca acompaniament pentru paste. Rădăcini din Râurile Galice în ulei de măsline Rădăcinile din Râurile Galice, prezentate în mod natural, sunt un molusc plin de savoare, cu un conținut ridicat de proteine și o valoare nutrițională bogată. Această preparare este, fără îndoială, unul dintre cele mai tradiționale aperitive. Conservă fără conservanți sau coloranți. Poate fi consumată direct, fără condimente suplimentare, dar savoarea sa este, de asemenea, accentuată cu o ușoară atingere de ulei de măsline extravirgin deasupra.
...Aroma inconfundabilă și mediteraneană a busuiocului te încântă cu nuanțe florale. Facetele dulci se regăsesc în gustul proaspăt și condimentat, care este completat de o ușoară iuțeală. O sole mio! Clasicul bucătăriei italiene nu trebuie să lipsească din raftul tău de condimente. O bază grozavă pentru această plantă sunt roșiile, dar și ciabatta prăjită cu ulei de măsline, usturoi, coajă de lămâie și, desigur, busuiocul te teleportază instantaneu în Bella Italia. Se potrivește minunat cu salate, pește, fructe de mare și paste. Basta!
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play