Italia, Imperia
...Extra Virgin Rêuza se naște din unirea a două culturi italiene de mare valoare, cu efecte destul de diferite: măslinele Biancolilla și măslinele Taggiasca. Ulei de măsline Extra Virgin · Ulei 100% italian – extras la rece · Obținut din măsline Biancolilla și măsline Taggiasca · Dulce și aromatic, excelent dressing pentru salate și legume crude Rêuza este un produs foarte selectat: combină...
Italia, MILANO
... catering. Cu o dată de expirare lungă până la 18/03/25, această maioneză este un produs de încredere și versatil, potrivit pentru o gamă largă de rețete. Perfectă pentru cei care caută un condiment de calitate, este un ingredient esențial pentru cei care doresc să aducă gustul tradiției în propria bucătărie. Ușor de utilizat și gata de folosit, este alegerea ideală pentru cei care caută calitate și conveniență. EXPIRARE 18/03/2025 ambalaj de 1, ambalaje 108 = 1 palet Comandă minimă: 5 palete...
Italia, Milano
... băuturi, iaurt și deserturi, de savurat pe brânzeturi dulci și cu pastă filată precum mozzarella, provola, caciocavallo. Se potrivește bine cu peștele atât crud cât și gătit; cu ulei de măsline extra virgin și lămâie, evidențiază condimentele pentru salate și pinzimonio.
Italia, Città Di Castello
...Ulei aromatizat cu trufe pentru paste, sosuri, salate, ouă, carne și pește. Lucrăm de asemenea la un ulei cu arome 100% naturale! Ulei aromatizat cu trufe preparat folosind cel mai bun ulei de măsline extravirgin. Folosiți doar câteva picături pentru a oferi un gust inconfundabil fiecărui preparat: paste, orez, carne, preparate umplute, omlete, salate.
... tonurilor vegetale. Uleiul de măsline Coratina trebuie savurat și apreciat pentru aromele și nuanțele pe care le eliberează, unice și inconfundabile. Există multe alimente care se potrivesc bine cu acest ulei cu un gust important și decis. În bucătărie, este recomandat pentru condimentarea legumelor și a cărnii la grătar, a ciupercilor porcini, dar și pentru supe de leguminoase mixte, de roșii pentru salate și, în special, pentru brânzeturile de sezon. Uleiul de Coratina se mândrește, de asemenea, cu cel mai mare conținut de acid oleic, care contracarează colesterolul rău.
Italia, Salerno
...Preparare gastronomică specifică zonei noastre. Tentacule de gigas, sepii, totani, calamari, gătite în apă și aromatizate. Ambalate în ulei mixt, 20% ulei de măsline extra virgin, 80% ulei de semințe de floarea-soarelui cu arome proaspete. Ambalate în caserole sub vid (în proporții variabile) Tentacule de gigas, sepie, totani, 80% ulei de semințe de floarea-soarelui, 20% ulei de măsline extra...
...FISA PRODUSULUI PRODUS Ulei de Măsline Extra Virgin Organic ANUL PRODUCȚIEI 100% 2017-2018 ȚARA Italia REGIUNE Calabria TERITORIU Colina Presila calabreză MEDIU Necontaminat și pur CULTIVARE Îngroparea substanțelor naturale: iarbă, favino (sovescio) COLECTARE Vibrator mecanic cu umbrelă EXTRACȚIE Extracție la rece (sub 27°) în termen de 24 de ore de la recoltare STOCARE Rezervoare din oțel inoxidabil CERTIFICARE Bio CERTIFICARE NOP: Usda 100% Organic CULTIVAR Monocultivar "Carolea" UTILIZARE Crud pe salate, legume și supe Feluri principale Carne……..și pește Dieta Mediteraneană...
Italia, Maruggio
... dumneavoastră, fiind intens și savuros. Ideal ca dressing, se potrivește perfect cu parfumurile și aromele bucătăriei mediteraneene și respectă gustul alimentelor. Îmbunătățește cele mai simple preparate, cum ar fi bruschetta, salate și vinaigrete, fiind de asemenea recomandat pentru carne la grătar, supe, tocănițe și pește la cuptor. Este un ulei pentru toți cei care doresc să mănânce sănătos și echilibrat.
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat ușor, cu arome de măsline mature care evocă mărul galben sau fructul migdalei. Are un gust moale și delicat, mai puțin persistent comparativ cu celelalte uleiuri. Ideal pentru orice fel de mâncare; se potrivește în special cu preparate de structură medie, cum ar fi: orecchiette cu cime di rape, fava și cicoria, carne albă, pește la abur, salate, etc...
Italia, Forlì
... aditivi pentru a nu altera gustul delicat și proprietățile sale organoleptice. Fiind un leguminos uscat, procesul de gătire va fi mai lung: se lasă la înmuiat câteva ore, se spală bine pentru a elimina impuritățile și se fierbe până când fasolea devine suficient de moale. Fasolea roșie poate fi gătită în numeroase moduri: rece în garnituri și salate, cu adăugarea de sare și un strop de ulei de măsline extravirgin. Gustul său dulce, dar intens, o face ingredientul ideal pentru supe și piureuri de legume.
Italia, Noci
...Caciotta fior di bontà este un brânză proaspătă cu adăugare de fermenti lactici, supusă unui scurt proces de uscare. Deși este o brânză cu coajă semidură, în interior se prezintă cremoasă și cu un gust dulce/puțin acrișor și extrem de savuroasă. O producem și în variante cu ardei iute și măsline. Este un produs excelent de savurat singur sau însoțit de pâine sau crutoane, sau în combinație cu salate sau aperitive.
... Baze de pizza pinsate, focacce pinsate, panini pinsati: create cu aluat din făină de soia, făină de orez, ulei de măsline extravirgin, sare, maia etc. Datorită „pinsaturii”, gazele sunt eliberate, făcând produsul și mai digerabil. Linia Snack sărate: de ronțăit în orice moment al zilei, excelente pentru aperitive, de acompaniat cu salate etc: •Crefolini sfogliati •Crefolini sfogliati integrali...
Italia, Imperia
... distinge prin gustul său delicat și plăcut fructat. Se potrivește perfect cu toate preparatele din bucătăria mediteraneană și cu dietele alimentare, în special crude în salate sau cu legume. Savuros și delicios parfumat, L'Olio di Cannelle evidențiază foarte bine gustul preparatelor în sosuri, dressinguri și cu toate tipurile de carne sau pește.
...salate, supe. Gustul său tipic și aroma sa intensă se savurează cel mai bine prin înmuierea unor felii de pâine în el. Uleiul de măsline extravirgin "OLIOTOLA", presat la rece din măsline cultivate în Sicilia (Italia) și nefiltrat, este un produs 100% italian. Perioada de recoltare este din octombrie până în noiembrie, măslinele sunt culese manual și aduse imediat la moară, fiind măcinate în fiecare seară pentru a asigura o aciditate foarte scăzută și pentru a păstra toate componentele sale valoroase și gustul său caracteristic, tipic uleiului sicilian.
Italia, Loreto Aprutino
... „dritta”. Toate terenurile agenției sunt fertilizate cu substanțe organice, iar plantele nu sunt supuse niciunui tratament fitosanitar, respectând pe deplin normele care reglementează producțiile biologice. Măcinarea măslinelor se face strict în termen de 24 de ore de la recoltare printr-un proces de extracție la rece. Produsul final este un ulei extravirgin de înaltă calitate, caracterizat printr-un aromă fructată medie, de tip erbaceu, cu note de anghinare și accente amare și picante. Se recomandă asocierea cu supe de cereale sau leguminoase, fripturi și salate.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play