Italia, Mesoraca
... specifice. Este lăsată la maturat timp de peste 80 de zile într-un mediu cu temperatură și umiditate controlată. Dacă este tăiată fin, se topește în gură. Recomandat pentru aperitive și ca ingredient de adăugat la feluri principale și pizza. Categorie: Mezeluri Calabrese GREUTATE: 500/500g Greutate: 0.550 kg Ingrediente: Carne porcină, Sare, Arome naturale și condimente Zaharuri: dextroză și zaharoză Antioxidanți: E301 Conservanți: E250-E252...
...Consumando această carne spui nu colesterolului și da unui conținut de fier dublu față de celelalte cărnuri. Anemia, dieta de slăbire, antrenamentul sportiv sau pur și simplu dorința de a gusta arome noi și locale, motivele pentru a alege această carne sunt multe și toate în beneficiul sănătății. Carnea de măgar este un produs sicilian. Carne de măgar (80%), carne de porc (20%), dextroză, zaharoză, piper negru, antioxidant: E300, conservanți: E252, E250, arome naturale. Toate produsele noastre sunt ambalate în intestine naturale. A se păstra la + 4 º C...
...Cel mai bun jambon italian. Numai carne de porc italiană...
Franța, Lyon
...Terina noastră din porc negru de Bigorre, asociată delicios cu castane, va încânta pofta dumneavoastră prin arome dulci și reconfortante. Fructul toamnei prin excelență, castana este reconfortantă datorită gustului său ușor dulce și texturii sale pufoase. Foarte energetică, conține puține grăsimi, dar multe glucide.
...Materia primă: Coscă de porc națională proaspătă, selectată fără ciolan, kg 13,50, curățată și degresată de surplus, fără adăugare de polifosfați, derivate din lapte și gluten. Șunca dezosată, după răcire, este învelită în ciorap elastic protector, reutilizabil. Ulterior, este legată, ambalată și pasteurizată. Pezzatura: Kg 10,00/11,00 aproximativ Ingrediente: coscă de porc, sare, arome și condimente, dextroză, fructoză, antioxidant E 316, conservant E 250. Ambalare: Pungi de Cryovac transparente...
Franța, Saint-André-Le-Puy
...Descriere: Am elaborat aceste mini cârnați din carne de porci francezi, adăugând piper de Espelette AOP. Ideal pentru aperitiv! Lista ingredientelor: Carne de porc, grăsime de porc, sare, LACTOZĂ, condimente (inclusiv piper de Espelette 0,3%), dextroză, zaharoză, plantă aromatică, aromă naturală, conservant: nitrat de potasiu, culturi, membrană colagenică comestibilă de vită. A se păstra, de preferință, la o temperatură mai mică de 18°C. Carne de porc: Franța. Nu conține gluten. DDM: 45z...
Italia, Orsogna
...Salumi și Brânzeturi tipice din Abruzzo * Salam cu Trufe * Salam Aquilano Dulce Rotund * Salam Cigolana Dulce * Salam Cigolana Picant * Salam de Ficat de Porc tip Cigolana * Salam Picant Bastoncino * Salam Spianata Aquilana * Cârnați proaspeți Abruzzesi Brânzeturile noastre: * Caciotta vacină canestrata clasică * Caciotta cu arpagic * Caciotta cu Nuci * Caciotta cu măsline negre * Caciotta cu măsline verzi * Caciotta cu ardei iute * Caciotta cu Trufe...
Italia, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Preparat din carne selectată de porc, măcinată mediu și cu slănină tăiată cubulețe, este ambalat în intestin de colagen și maturat. PROSCIUTTO - picior de porc "CASALINGO ALLA TOSCANA" FINOCCHIONA, Preparat din carne selectată de porc, este un tipic cârnat toscan în intestin de colagen aromatizat cu semințe de fenicul. PANCETTA din porc pur, rulat sau întins, sărat și maturat în stil toscan.
Germania, Obermoschel
...Cerbii sălbatici cresc în medii naturale. După o hrănire și creștere controlată și o tăiere corespunzătoare, carnea slabă ajunge imediat la procesare. În hrana lor nu se adaugă niciun fel de preparate chimice sau pentru dezvoltarea mușchilor. Salamul conține peste 74 % carne de cerb și doar 22 % carne de porc - o raritate pe piața germană. După adăugarea unor condimente alese, parțial din propria cultură, salamul își capătă gustul său extraordinar. Prin procesul de afumare cu lemn de stejar, rafinarea își găsește finalizarea.
...Preparat din bucăți slabe selectate și carne marmorizată de porc iberic. Condimentat cu condimente selectate (boia pentru chorizo iberic roșu) și uscat într-o uscătorie naturală.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Germania, Aalen
...Carne afumată fină cu lime din Ostalb, fabricată conform metodelor tradiționale. Fabricată din carne de porc regională. Ambalată vid, minim 200g - De asemenea, disponibilă feliată -...
Produse corespunzătoare
Carne Afumată cu Lime din Ostalb
Carne Afumată cu Lime din Ostalb
Italia, Villafranca Piemonte
... zi pe masă toată savoarea mezelurilor italiene. Compania se ocupă cu sacrificarea, prelucrarea și comerțul cu carne de porc, garantând întotdeauna un sortiment proaspăt și autentic. Printre produse: carne de porc proaspătă și congelată, mezeluri, șuncă, salam, zampone, coppa di testa, mortadella, culatello, pancetta și cotechino.
Spania, Sant Feliu De Guixols-Girona
Oferim cea mai bună calitate la prețuri accesibile pentru toți. Aceasta este filosofia noastră și lucrăm zilnic pentru a vă oferi produse proaspete și de calitate. Colaborăm cu o mare varietate de carne, de la Ternera de Girona până la carne de import, cum ar fi vițelul de Kobe sau de Nebraska. Din 1982, și cu cea mai mare profesionalitate, oferim un serviciu personalizat și de maximă încredere, cu o echipă de peste 25 de măcelari la dispoziția voastră. Colaborăm cu o mare varietate de carne: vițel, porc, miel și păsări.
Spania, Guijuelo-Salamanca
César Nieto este o fabrică de mezeluri și șuncă care vă pune la dispoziție următoarele produse: Ibărici curați: - șuncă de bellota - mușchi de bellota - mușchiuleț de bellota - chorizo de bellota - salam de bellota - chorizo vela de bellota - sobrasada de bellota iberică - felii de bellota Ibărici proaspeți: - cap de bellota - cotlet de bellota - obraș de bellota - coroană de bellota - fani de bellota - secret de bellota - presa de bellota - pluma de bellota - mușchi de bellota - carne de porc iberic - carne iberică - frigider cărnii...
Franța, Rabastens De Bigorre
Dacă sunteți revânzător, magazine fine, GMS, distribuitori? Nu ezitați să ne contactați. Cu peste un secol de experiență și un savoir-faire unic, Conserverie du Sud se distinge ca primul producător de terrine pe bază de porc și singurul cu o acoperire națională și internațională. Conserverie du Sud a încheiat o alianță locală și se aprovizionează cu carne de porc etichetată de la un furnizor...
Spania, San Pedro Manrique (soria)
Embutidos La Hoguera S.A. este o companie agroalimentară, care și-a început activitatea în anul 1986, ca o continuare a unui proiect integrat ce cuprinde întreaga lanț de la producția de porci, abator, sala de dezosare, până la transformarea produselor. Filozofia cu care a început acest proiect a apărut de la patru asociați cu ideea de a genera valoare adăugată producției de carne de porc și, în...
România, Piatra Neamt
... profilAlimente:Zahăr, ulei, făină, orez, paste fainoase, condimente, cafea, margarină, carne, produse alimentare congelate si refrigerate, mezeluri, pate de porc şi de pui, conserve de carne de porc şi de vită, ketchup, muştar, biscuiţi, dropsuri, halva, napolitane, covrigei, salatini, sticksuri, eugenia, snacks-uri, alune, seminţe de floarea soarelui şi dovleac, bomboane, ciocolată, turtă dulce, pufuleţi...
Spania, Madrid
ÁNGEL AREVALO, S.A. Selecție mare de carne Toate sunt de prima calitate și au respectat riguros toate controalele sanitare, avizate prin certificare CE. Serviciu de livrare la domiciliu pentru industrii. Dispunem de carne proprie de: - Miel tânăr. - Recental și coaste de miel. - Vițel, țap, porc. - Purcel, mezeluri variate. Angrosist de Carne. Depozit frigorific și sală de dezosare. Fabrica de mezeluri. Distribuție către hoteluri, restaurante, școli și colectivități.
Franța, Plailly
... de un nivel de fiabilitate excepțional. Peste 8.000 de sisteme LUTETIA au fost instalate în întreaga lume pentru a efectua operațiuni de decongelare, sărare, cumul de fază, tratament termic, uscare și afumare, răcire și criogenie. LUTETIA dezvoltă procese tehnologice pentru toate fabricările dumneavoastră: Mezeluri din porc (șuncă fiartă, slănină, pateuri), Mezeluri uscate (coppa, șuncă uscată, cârnați uscați, Cobourg), Produse murate, Produse elaborate din păsări (șuncă de pasăre, nuggets), Pui copți și afumați, Produse din pește (somon, cefalopode).
Franța, Saint-Jean-Le-Vieux
Fondată în 1993, Maison Mayté este o măcelărie artizanală bască. Maison produce o gamă largă de mezeluri uscate din Țara Bascilor: șuncă, cârnați, cârnați uscați, piepturi (ventreche) plate sau rulate, chorizo, lomo uscat... Maison vă propune, de asemenea, specialitățile sale pe bază de rață (făcăleț, magret, confit, rillettes, pate de făcăleț), de porc (pate bască, pate bască cu ardei de...
Belgia, Aubel
Compania Lovenfosse are ca obiectiv comercializarea carcaselor și tăieturilor de porc destinate măcelăriilor, marilor distribuitori și producătorilor de mezeluri.
COMPANIE DEDICATĂ VÂNZĂRII DE CARNE FRESCĂ DE PORC IBÉRIC, ȘUNCĂ IBÉRICĂ ȘI MEZELURI IBÉRICE...
Portugalia, Vila Nova De Poiares
...A FRESBEIRA - Industria de Carne, Lda, se dedică la tăierea, procesarea, dezmembrarea și transformarea cărnii de porc, capră și oaie. Produsele furnizate variază de la carne proaspătă și congelată la mezeluri și preparate semi-preparate. Cu o nouă și modernă unitate industrială construită de la zero în 2009, având o capacitate de tăiere de 130 până la 150 de animale/oră și cu sisteme moderne de...
Spania, Guijuelo-Salamanca
Suntem o companie de familie care fabrică și comercializează produse iberice de cea mai înaltă calitate provenite din propria noastră fermă, controlând toate procesele încă de la început. Produse de tipul Jamon, Paleta, Lomo, Mezeluri și tot felul de produse din carne de porc iberic. Ne caracterizează tradiția, atenția la detalii și dedicarea în fiecare dintre etapele de elaborare a produsului...
Spania, Sant Boi De Llobregat
Companie dedicată distribuției de carne de porc iberic, proaspătă sau congelată, jambon iberic și mezeluri iberice.
Italia, Ferrere
Agrisalumeria Luiset este o fermă agricolă cu lanț scurt de aprovizionare, specializată în creșterea porcinelor și în prelucrarea acestora în carne și mezeluri fără gluten, tipice pentru Piemonte. La Ferrere (AT), în Monferrato Astigiano, creștem porcii în aer liber, din care obținem carne de porc proaspătă, cum ar fi coaste, capocollo, fripturi și mezeluri tipice piemontese, precum salam de la...
Portugalia, Setúbal
... producție, logistică, comercializare și distribuție. Avem în gama noastră de produse: Carne congelată de porc, păsări și porc iberic (Alentejano); Mezeluri din porc negru; Burtă de vacă; Pești și fructe de mare și cartofi prăjiți ...
LUIS OLIVERAS S.A. este o companie de familie specializată în producția de mezeluri uscate din 1933. Ne aflăm în nord-estul Spaniei, foarte aproape de granița franceză, lângă principalele porturi și aeroporturi. Combinația dintre expertiza noastră și cele mai bune materii prime ne permite să producem mezeluri de cea mai înaltă calitate din carne de porc, precum și mezeluri Halal din curcan și...
Societatea cooperativă Porcs Qualité Ardenne (PQA) este situată în Malmedy, în Ardenii belgieni. Produci 3 tipuri de porc conform unor cerințe stricte, controlate de organisme de certificare independente și recunoscute. PQA controlează întregul său proces: creștere, îngrășare, transport, sacrificare, tăiere, preparate din carne și mezeluri. De la jumătate de porc la cârnați proaspeți și de la...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play