... producție: Berării, microberării, mini berării industriale, linii de producție a cidrului. Echipamente: Berării, Rezervoare pentru producția de bere sau cidru, Fermentatoare, CIP, Morile de malț, Rezervoare de apă, Echipamente de răcire, Echipamente de îmbuteliere, Umplătoare de butoaie, Mașini de spălat butoaie, Rezervoare de stocare a drojdiei, Filtre pentru bere, Echipamente pentru hamei uscat, Zdrobitoare de fructe, Presă de fructe, Echipamente pentru procesarea fructelor, Servicii pentru berării și cidrării.
Spania, Sevilla
...RESPECTĂ LEGEA PURITĂȚII ALEMENE, PENTRU CĂ CONȚINE ÎN COMPOZIȚIA SA NUMAI APĂ, 100% MALȚ DE ORZ, HAMEI ȘI DROJIE. CUPA FOLOSITĂ TREBUIE SĂ FIE DE GURA LARGĂ ȘI SĂ FIE PERFECT CURATĂ FĂRĂ NICIUN RĂU DE MATERIE GRASĂ. TREBUIE SERVITĂ LA O TEMPERATURĂ DE 3-5 ºC ȘI SĂ SE VERSĂ CONȚINUTUL DE LA O ÎNĂLȚIME DE APROX. 15 CM DEASUPRA EXTREMULUI CUPII PENTRU A FACE CA DIOXIDUL DE CARBON SĂ STRĂLUCEASCĂ ÎN TOATĂ SPLENDOAREA SA. ÎNDEPLINEȘTEȚI-VĂ CU CULOAREA SA AURIE ȘI APRECIAȚI-ȚI AROMA FLORALĂ CARACTERISTICĂ. SAVURAȚI-O CU O PRIMĂ ÎNGHIȚITURĂ INTENSĂ ȘI Apoi PRIN ÎNGHIȚITURI MODERATE.
Belgia, Stabroek
Mouterij Dingemans produce și livrează nu doar malț obișnuit, ci și malț prăjit. Acesta este folosit în întreaga lume pentru fabricarea berilor speciale.
Belgia, Gembloux
Instalație braserie ultra modernă cu o capacitate anuală de 6.000 hl. Bertinchamps Triple: Bere de fermă în stil vechi, din malț pur și hamei, fără condimente sau aditivi. Bere rotundă, ușor arămie și tulbure, destul de dulce, cu o amărăciune frumoasă la finalul gustului. Gura este amplă, voluptoasă, răcoritoare și discret caramelizată. Bertinchamps Blonde: Bere de fermă în stil vechi, din malț...
Franța, Pont à Mousson
Creată în 2003, la Pont-à-Mousson de către Régis Bouillon și Jean-François Drouin, Les Brasseurs de Lorraine are ca scop revitalizarea meșteșugului artizanal de bere din Lorena. Obiectivul declarat al celor doi creatori este de a produce beri de calitate conform tradiției berăriei din Lorena. Toate berile sunt 100% naturale, din malț pur, de fermentație înaltă și nu sunt supuse pasteurizării...
Belgia, Poperinge
Principiile noastre: În berile noastre se folosește doar hamei din propria fermă de hamei. Toate berile noastre sunt produse în propria fabrică de bere. Toate berile noastre sunt 100% biologice. Berile noastre speciale sunt fabricate în mod tradițional belgian, cu nimic altceva decât cea mai bună malț de orz și hamei belgian, drojdie și apă. Folosim doar materii prime provenite din agricultură biologică: acestea sunt pline de aromă și sunt cultivate cu respect pentru natură și ciclurile naturale.
Belgia, Antwerpen
Brouwerij De Koninck este cunoscută datorită clasicei sale: De Koninck, berea specială de culoare chihlimbarie. O bere puternică cu un gust accesibil care seduce datorită notelor sale de malț picant, a finalului ușor amar și a aromelor catifelate. Brouwerij De Koninck a fost înființată în 1833 la granița dintre Antwerpen și Berchem. Din august 2010, fabrica de bere face parte din grupul de...
... adaugă timpul și dragostea dedicate elaborării fiecărei serii de bere, făcând ca gustul să fie "ca acum cincizeci de ani". Pentru a obține diferitele varietăți de bere, acestea trebuie elaborate cu un malț de bază la care se adaugă altele mai prăjite, pentru a le oferi o altă culoare și gust, de asemenea, influențează alți factori precum timpul de macerare, temperatura fermentației, drojdia sau maturarea, care sunt diferite în funcție de tipul de bere. "Este un proces de elaborare complet individual și personal pentru fiecare tip"...
Peste 28 de ferme agricole ne furnizează 100% orz de bere din câmpurile Albului Șvab, în special din zona biosferei. În acest context, plătim un preț semnificativ mai mare comparativ cu orzul de bere comercial, pentru orzul Alb cultivat conform standardelor QZ-BW. Acest orz de bere se distinge prin mirosul și gustul său deosebit și este apoi rafinat de malțăria SchwabenMalz în malț fin de bere Zwiefalter. Dacă doriți să aflați mai multe despre procesul nostru de fabricare a berii, conform moștenirii benedictine, vă invităm să vizitați berăria noastră privată.
Belgia, Basècles
Produția unei beri de terroir artizanale, fabricată cu produse naturale regionale. Orzul este cultivat de doi agricultori pe terenurile satului, la 1 km de berărie, și este transformat în malț la malteria Château, situată la 7 km de Basècles. Hameiul provine parțial din plante de hamei cultivate pe terenurile berăriei. Lemnul, patrimoniul istoric al site-ului, va fi folosit pentru fabricarea butoaielor la berărie. Alegerea s-a îndreptat spre plop, copacul din Hainaut. Berile noastre: La Diôle și la Basèque.
Slovacia, Komarno
...Slovak TM BlonderBeer produce echipamente pentru fabricarea berii pentru producători locali de mică amploare și mari producători globali. Producția și asamblarea echipamentului se desfășoară în Ungaria. Echipamentele de stocare ale berăriilor sunt fabricate din oțel inoxidabil german. Piesele berăriilor artizanale și industriale sunt de origine europeană. Există diverse opțiuni pentru decorare: cupru, lemn, altele. Prețul include garanție, tehnologie, instruire și furnizarea de materii prime: hamei, malț, drojdie. Website: https://www.blonderbeer.info...
Belgia, Irchonwelz
La Brasserie des Géants îmbină tradiția și tehnologiile pentru a produce beri de fermentație înaltă, bogate în arome și respectând cele mai stricte norme de calitate și igienă alimentară. Beri: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Berile noastre sunt fabricate exclusiv din materii prime de calitate (malț, hamei, apă pură și drojdie). Ele sunt complet naturale și nu conțin aditivi. Refermentarea în sticlă sau în butoi le conferă un efervescent 100% natural.
Belgia, Clabecq
Braseria La Forge produce o bere matură și cu caracter. Această bere ușor ambrată, cu reflexe aurii, se bucură de note plăcute de citrice conferite de hamei. În plus, a fost folosit un malț de orz special pentru a-i complexifica gustul; acesta este ceea ce îi conferă o gură amplă. Drojdia utilizată, pe de altă parte, permite berii să fie mai clară. Butoaie de 30 de litri, precum și cutii de 12 x 33 CL sunt disponibile.
Belgia, Bourlers
... pentru a savura în cele mai bune condiții produsele Mănăstirii Scourmont și cele din regiunea chimaciană. Veniți să degustați întreaga aromă a berilor Trappiste din Chimay și, de asemenea, aromele brânzeturilor care le însoțesc. Descoperiți produse unice precum "Chimay Dorée", bere pur malț, servită la butoi, disponibilă exclusiv la Auberge, fără a uita de brânza "Le Poteaupré", crema brânzeturilor trappiste... Auberge de Poteaupré vă oferă, de asemenea, 7 camere confortabile decorate în stil Chimay.
... personalitate juridică proprie, capacitate deplină de a acționa pentru îndeplinirea scopurilor sale, iar aderarea celor peste 700 de membri din întreaga lume la organizație este de natură voluntară. Este independentă de Administrația Publică, de organizațiile de muncitori și de partidele și asociațiile politice de orice fel. În compania noastră suntem specialiști în analiza berii, revistă de bere, bere de malț, laborator de bere, calitate a berii, și de asemenea colaborăm cu companii experte în fabricarea berii.
Germania, Dresden
...Vânzăm tot ce ține de tema "a-ți prepara propria bere". Fie că este vorba despre ingrediente precum malț, hamei, drojdie sau echipamente tehnice - vei găsi tot ce ai nevoie la noi. De asemenea, suntem bucuroși să te consiliem în proiectul tău de fabricare a berii.
Croația, Zagreb
... depozite frigorifice. Aplicăm standardele HACCP și SSOP. Putem să vă oferim fructe și legume conservate sub marca noastră, materii prime pentru industria alimentară, amidon de porumb, gluten de porumb, sirop de glucoză, sirop de fructoză înaltă 42, sirop de malț înalt, germeni de porumb, apoi perlit ca filtru în ulei, bere... perlit ca aditiv pentru furaje, agro perlit pentru agricultură, horticultură, hidroponie. De asemenea, căutăm parteneri de afaceri care nu sunt prezenți în regiunea noastră și au un program interesant. Avem relații bune în retail, industrie și participăm la diverse licitații.
Cehia, Moravská Nová Ves
Toate berile din producția noastră sunt de tip ALE, adică fermentate la suprafață. Berile preparate în acest mod se remarcă prin diversitatea și culoarea lor în aromă, gust și nuanță, iar pentru fabricarea lor folosim exclusiv ingrediente de calitate, și anume apă, malț, hamei și drojdii pentru berile fermentate la suprafață. Berile sunt preparate într-o microberărie cu un volum de 280 de litri, fiind astfel o „manufacură de bere”, care dă naștere unor piese unice, toate nefiltate și nepasteurizate.
Spania, Valencia
Tip de bere: PALE ALE AMBAR (fermentație înaltă), cu adăugare de portocală din Valencia. Cu un bun echilibru între malț și hamei, adăugând portocală pentru a-i oferi o notă specială și distinctivă din țara noastră, și din restul berilor de pe piață. Bere fără pasteurizare sau filtrare și fermentație în a doua sticlă. Alcool: 5% VolAspect: Culoare ambar, intensă și cu spumă. Palat: Gust de cereale...
Germania, Attaching
... întregul proces de fabricare a berii și care poate fi procesat prin dizolvare în apă în fabricile de băuturi, fără a necesita o fabrică de bere. Granulat de malț, granulat GranMalt, extract de malț, extract de malț uscat, extract de malț de orz, extract de malț lichid, sirop de malț.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play