Spania, Altea, Alicante
... hopping. ASOCIERI: Se potrivește perfect cu carne afumată, brânzeturi intense sau cu mucegai, și chiar asocieri dulci precum ciocolată neagră, turrón etc. INGREDIENTE: Apă, malț de orz, malț de secară, hamei și drojdie. ALERGII: Orz, secară ISTORIE: DA-I O MASCĂ ȘI ÎȚI VA SPUNE ADEVĂRUL Cu mult timp în urmă, în munții care separă Las Marinas, trăia un bandit. În acea vreme, pentru a traversa munții și a ajunge de la Altea la Calpe, se putea trece doar pe un drum îngust, pe care un individ mascat îl folosea pentru a jefui călătorii neatenți.
Spania, Sevilla
...RESPECTĂ LEGEA PURITĂȚII ALEMENE, PENTRU CĂ CONȚINE ÎN COMPOZIȚIA SA NUMAI APĂ, 100% MALȚ DE ORZ, HAMEI ȘI DROJIE. CUPA FOLOSITĂ TREBUIE SĂ FIE DE GURA LARGĂ ȘI SĂ FIE PERFECT CURATĂ FĂRĂ NICIUN RĂU DE MATERIE GRASĂ. TREBUIE SERVITĂ LA O TEMPERATURĂ DE 3-5 ºC ȘI SĂ SE VERSĂ CONȚINUTUL DE LA O ÎNĂLȚIME DE APROX. 15 CM DEASUPRA EXTREMULUI CUPII PENTRU A FACE CA DIOXIDUL DE CARBON SĂ STRĂLUCEASCĂ ÎN TOATĂ SPLENDOAREA SA. ÎNDEPLINEȘTEȚI-VĂ CU CULOAREA SA AURIE ȘI APRECIAȚI-ȚI AROMA FLORALĂ CARACTERISTICĂ. SAVURAȚI-O CU O PRIMĂ ÎNGHIȚITURĂ INTENSĂ ȘI Apoi PRIN ÎNGHIȚITURI MODERATE.
... personalitate juridică proprie, capacitate deplină de a acționa pentru îndeplinirea scopurilor sale, iar aderarea celor peste 700 de membri din întreaga lume la organizație este de natură voluntară. Este independentă de Administrația Publică, de organizațiile de muncitori și de partidele și asociațiile politice de orice fel. În compania noastră suntem specialiști în analiza berii, revistă de bere, bere de malț, laborator de bere, calitate a berii, și de asemenea colaborăm cu companii experte în fabricarea berii.
... adaugă timpul și dragostea dedicate elaborării fiecărei serii de bere, făcând ca gustul să fie "ca acum cincizeci de ani". Pentru a obține diferitele varietăți de bere, acestea trebuie elaborate cu un malț de bază la care se adaugă altele mai prăjite, pentru a le oferi o altă culoare și gust, de asemenea, influențează alți factori precum timpul de macerare, temperatura fermentației, drojdia sau maturarea, care sunt diferite în funcție de tipul de bere. "Este un proces de elaborare complet individual și personal pentru fiecare tip"...
Țările populare pentru acest termen de căutare