Țările de Jos, Bv Nijkerk
...Uleiul de măsline este un grăsime lichidă obținută prin presarea măslinelor întregi, fructul Olea europaea, o cultură tradițională de arbori din bazinul mediteranean, și extragerea uleiului. Este folosit frecvent în gătit, pentru prăjirea alimentelor sau ca dressing pentru salate.
Franța, Mietesheim
...Fermecătoare și savuroase, măslinele verzi Alélor sunt fără sâmburi pentru o utilizare ușoară. Savurați-le în preparatele dumneavoastră de verrine, salate, tapenade, olivade sau ca aperitiv. Ingrediente: Măsline verzi fără sâmburi, apă, sare marină, acid citric...
Turcia, Izmir
...Uleiul de măsline extra virgin Kristal este un ulei de măsline presat la rece, produs din cele mai delicioase măsline din dealurile sudice ale Egee. Cunoscut pentru aroma sa bogată și intensă, uleiul de măsline extra virgin Kristal va îmbunătăți orice masă. Recomandat pentru preparate reci, salate, sosuri și dipuri. Ulei de măsline din categoria superioară, obținut direct din măsline și exclusiv prin metode mecanice.
Grecia, Myrina
...MONOVARIETAL | KORONEIKI | NEFILTRAT Uleiul de măsline extra virgin Aegle acordă o atenție meticuloasă detaliilor. Este alegerea potrivită pentru cei care preferă gustul autentic. Oferă o aromă bogată și delicioasă. Perfect pentru salate și rețete sănătoase.
Spania, Alcalá La Real
...Ulei de măsline extra virgin provenit din livezi selectate pentru îngrijirea în cultivare, producție, recoltare și prelucrare, care aduc o mare valoare produsului final. Ideal pentru consumul obișnuit în bucătărie, fie că este folosit la gătit sau în stare crudă, atât pentru prăjit și tocană, cât și pentru dressinguri de salate sau aperitive. Se prezintă într-un format economic fără a altera standardele de calitate impuse de Origen Novecientos pentru fiecare dintre produsele sale.
Tunisia, Hammam Sousse
...Aceste măsline tunisiene sunt foarte bogate în vitamina E și alți antioxidanți puternici. Studiile arată că sunt bune pentru inimă și pot proteja împotriva osteoporozei și cancerului. Grăsimile sănătoase din măsline sunt extrase pentru a produce ULEI DE MĂSLINE EXTRA VIRGIN, unul dintre componentele cheie ale dietei mediteraneene incredibil de sănătoase. Măslinele sunt o adăugare savuroasă și...
...Uleiul de măsline extravirgin turcesc este extras din măslinele naturale din regiunea Aegeană a Mediteranei Turcești prin metoda de presare la rece. Poate fi consumat alături de preparate, salate, măsline de masă, iar produsul este, de asemenea, potrivit pentru consumul direct. Origine: Turcia Proces: Presat la rece Aciditate: Sub 0.8 Aplicație: Gătit, prăjit, salate, preparate Ambalare: Sticle de sticlă, conserve, sticle PET, Flexi Tank Depozitare: A se păstra într-un loc uscat și răcoros...
Italia, Campello Sul Clitunno
... vedere fructat, este apreciat la masă de majoritatea palatelor, inclusiv de copii. Perfect la rece pe orice tip de preparat: salate, pește, carne albă, supe de leguminoase, legume. Pe carne la cuptor, salate de mare, sosuri și emulsii. La gătit se folosește pentru a realiza sosuri, îngroșături, prăjeli.
Spania, Córdoba
...CALITATE ȘI TRADIȚIE, GARANȚIA NOASTRĂ San Leandro este un ulei de măsline extravirgin, extras la rece și elaborat în moara de către Maestrul nostru. Fin, cu un final ușor picant și un gust aromatic distinctiv care surprinde esența măslinelor proaspăt culese, acest ulei este optim pentru salate, pește și legume la grătar. Perfect pentru o dietă sănătoasă și gustoasă. Uleiul de măsline...
Turcia, Canakkale
...Uleiul de măsline extravirgin Dardanos Fine Foods este produs cu grijă și delicatețe din măsline de calitate, culese manual, cultivate în regiunea mediteraneană. Perfect pentru salate și dressinguri, pentru a înmuia pâinea, pentru marinarea cărnii și gătit în general. Un dressing excelent pentru pește și fructe de mare. Uleiurile noastre de măsline extravirgin; Ca și în cazul tuturor produselor...
Germania, Hamburg
...Este apreciat pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate, cum ar fi promovarea sănătății inimii, reducerea inflamațiilor și susținerea unei alimentații echilibrate. Datorită proprietăților sale hidratante, uleiul de măsline este adesea folosit la gătit, pentru dressinguri de salate și chiar pentru îngrijirea pielii.
Țările de Jos, Rotterdam
...Această ulei de măsline extra virgin, presat la rece din delicioasele Kalamata sau în varianta Trilie, este ușor fructat, untos și delicat ca gust. Totul devine mai gustos cu această ulei de măsline: salate, supe, legume, carne, pește, cartofi, paste etc... Această ulei poate fi folosită foarte bine atât la rece, cât și la cald. Perfectă pentru prăjit, fript și prăjit în ulei.
Spania, Marbella
... impresionistă a fructelor proaspete și legumelor, cu note clare de banană și roșii. Surprinde la gust prin ușoara sa amăreală, iar lungul său postgust picant este o bună dovadă a valorii sale nutriționale ridicate. Câmpia joasă a Guadalquivir-ului conferă acestui arbequino o forță și o personalitate unică. Ideal pentru a intensifica gustul roșiei în gazpacho și salmorejo. Un aliat perfect în salate și patiserie.
Turcia, Gemlik / Bursa
... măslinele din regiunea Edremit, care poate fi folosit la micul dejun, salate și aperitive reci. Uleiul de măsline Kavlak Prima Recoltă, obținut prin metoda presării la rece, este alegerea potrivită pentru clienții care doresc să simtă aroma intensă de măsline în preparatele lor de mic dejun, salate și aperitive.
Polonia, Andrychów
...Uleiul de măsline Extra Virgin a fost obținut din fructe de măsline selectate, culese în cel mai bun moment de coacere, caracterizându-se printr-un aromă plăcută și bogată, precum și un gust deosebit. Este perfect pentru diferite tipuri de salate, dar și pentru prăjit, subliniind gustul preparatelor. A se păstra la temperatura camerei, protejat de lumină, închis ermetic. La temperaturi scăzute (sub 7°C), uleiul poate deveni tulbure sau chiar se poate cristaliza, dar la temperatura camerei va reveni la claritatea sa naturală.
Italia, Maruggio
... dumneavoastră, fiind intens și savuros. Ideal ca dressing, se potrivește perfect cu parfumurile și aromele bucătăriei mediteraneene și respectă gustul alimentelor. Îmbunătățește cele mai simple preparate, cum ar fi bruschetta, salate și vinaigrete, fiind de asemenea recomandat pentru carne la grătar, supe, tocănițe și pește la cuptor. Este un ulei pentru toți cei care doresc să mănânce sănătos și echilibrat.
... tonurilor vegetale. Uleiul de măsline Coratina trebuie savurat și apreciat pentru aromele și nuanțele pe care le eliberează, unice și inconfundabile. Există multe alimente care se potrivesc bine cu acest ulei cu un gust important și decis. În bucătărie, este recomandat pentru condimentarea legumelor și a cărnii la grătar, a ciupercilor porcini, dar și pentru supe de leguminoase mixte, de roșii pentru salate și, în special, pentru brânzeturile de sezon. Uleiul de Coratina se mândrește, de asemenea, cu cel mai mare conținut de acid oleic, care contracarează colesterolul rău.
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat ușor, cu arome de măsline mature care evocă mărul galben sau fructul migdalei. Are un gust moale și delicat, mai puțin persistent comparativ cu celelalte uleiuri. Ideal pentru orice fel de mâncare; se potrivește în special cu preparate de structură medie, cum ar fi: orecchiette cu cime di rape, fava și cicoria, carne albă, pește la abur, salate, etc...
Grecia, Chalkidiki
...Migdala este unul dintre primele ingrediente pentru umplerea măslinelor. Textura și gustul măslinelor se îmbină perfect cu crocantenia migdalei. După atâția ani, a rămas unul dintre materialele de frunte și recunoscute pentru umplerea măslinelor verzi. Poți savura măslinele Chalkidiki cu migdale ca gustare sau ca ingredient suplimentar în salate sau pentru a însoți un pahar de vin.
Italia, Salerno
...semilavoratelor, produselor finite și în proces de lucru, prin eșantionare. Produsul proaspăt primit este congelat la -20° C și păstrat la această temperatură timp de cel puțin 24 de ore pentru a remedia eventualele deficiențe igienico-sanitare.
...Compoziția savuroasă de roșii din fulgi de roșii, busuioc, oregano, gust de măsline - Amestec Hela Roșii cu Măsline, 460g Pentru sosuri și supe de roșii, produse de panificație, sosuri (maioneză, quark, iaurt), unt de roșii, salate de roșii, roșii cu mozzarella, pizza, preparate din carne tocată, preparate mediteraneene, antipasti, chutney-uri, pește, carne, păsări de curte. Fără aditivi de...
... aciditate acid citric E330. (Următoarele alergene sunt manipulate în fabrica de producție: țelină, lupin, derivate din pește, derivate din lapte, nuci). CROC'ELLA este un furnizor angro de fructe uscate, măsline și antipasti. CROC'ELLA este o afacere de familie situată în Franța, în regiunea PACA, în departamentul Bouches-du-Rhône, la Marsilia. Pentru orice solicitări de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin formularul de contact. CONDIȚIONARE: Borcan de 2,9 kg...
...Ingrediente: trufă neagră de vară (tuber aestivum Vitt.) 70%, ulei de măsline, sare, aromă. Sugestii: Ideal pentru aperitive, omlete, antipasti, preparate din paste, risotto, carne albă și salate. De asemenea, disponibil în format de 500 g.
Franța, Arles
...Conserve Guintrand Ca garnitură pentru pizzele dumneavoastră, în salate, în sandvișuri calde sau reci. De savurat ca aperitiv pe canapéuri sau ca acompaniament pentru grătare. Ingrediente: Ardei (80%), ulei de măsline (16%), usturoi (2%), sare, acidifiant acid citric (E330).
Finlanda, Turku
... îmbogăți risotto, salate de orez, grâu decorticat, orz sau couscous. Este posibil să adăugați legume proaspete, cum ar fi țelină, ceapă și capere. Este excelent combinată cu piure de fasole sau mămăligă. Volum: 200g/ pachet...
Bulgaria, Yambol
...Este extras din semințe de floarea-soarelui decojite de înaltă calitate, prin presare la rece, fără încălzire și fără tratamente chimice. Avantaje: - miros delicat și gust plăcut - fără procesare chimică Potrivit pentru: - aromatizarea salatelor - prepararea sosurilor Nu conține agenți reziduali toxici (acizi) din procesarea chimică, deoarece nu sunt utilizați în procesul de extracție. Se folosește doar și exclusiv în bucătăria rece - salate, pungi de legume sau adăugat la alimentele tratate termic atunci când se răcesc.
...Ideea de a realiza Ciliegino semi-dry „Il Moro” a apărut din dorința de a crea o gamă de produse premium, proaspete și transformate, care au în comun același lucru: roșia cherry „Hybleo”, selectată pentru echilibrul său excelent între acizi și zaharuri. Conservate în ulei de măsline extravirgin conform tehnicilor tradiționale, ciliegino semi-dry „Il Moro” reușește să păstreze foarte bine...
Italia, Forlì
... aditivi pentru a nu altera gustul delicat și proprietățile sale organoleptice. Fiind un leguminos uscat, procesul de gătire va fi mai lung: se lasă la înmuiat câteva ore, se spală bine pentru a elimina impuritățile și se fierbe până când fasolea devine suficient de moale. Fasolea roșie poate fi gătită în numeroase moduri: rece în garnituri și salate, cu adăugarea de sare și un strop de ulei de măsline extravirgin. Gustul său dulce, dar intens, o face ingredientul ideal pentru supe și piureuri de legume.
Belgia, Herentals
...Mașina poate procesa atât ambalaje deschise, cât și ambalaje deja sigilate. Opțiuni : - sistem de presare suplimentar - sisteme personalizate de intrare și ieșire - buffer pentru o autonomie mai mare Aplicații : - măsline - salate - legume tăiate - supe - sosuri - maioneză - vopsea sau alte produse chimice ...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play