Italia, Imperia
...Extra Virgin Rêuza se naște din unirea a două culturi italiene de mare valoare, cu efecte destul de diferite: măslinele Biancolilla și măslinele Taggiasca. Ulei de măsline Extra Virgin · Ulei 100% italian – extras la rece · Obținut din măsline Biancolilla și măsline Taggiasca · Dulce și aromatic, excelent dressing pentru salate și legume crude Rêuza este un produs foarte selectat: combină...
Italia, Milano
... băuturi, iaurt și deserturi, de savurat pe brânzeturi dulci și cu pastă filată precum mozzarella, provola, caciocavallo. Se potrivește bine cu peștele atât crud cât și gătit; cu ulei de măsline extra virgin și lămâie, evidențiază condimentele pentru salate și pinzimonio.
Italia, MILANO
...Maioneza Calvè compactă în găleată de 5 kg este un produs alimentar de înaltă calitate, ideal pentru utilizarea profesională în domeniul gastronomic. Realizată din ingrediente proaspete și selectate, oferă un gust bogat și cremos, perfect pentru a condimenta salate și diverse preparate. Ambalajul de 1 bucată este ideal pentru vânzarea en-gros, garantând un stoc suficient pentru restaurante și...
Italia, Città Di Castello
...Ulei aromatizat cu trufe pentru paste, sosuri, salate, ouă, carne și pește. Lucrăm de asemenea la un ulei cu arome 100% naturale! Ulei aromatizat cu trufe preparat folosind cel mai bun ulei de măsline extravirgin. Folosiți doar câteva picături pentru a oferi un gust inconfundabil fiecărui preparat: paste, orez, carne, preparate umplute, omlete, salate.
Italia, Campello Sul Clitunno
... vedere fructat, este apreciat la masă de majoritatea palatelor, inclusiv de copii. Perfect la rece pe orice tip de preparat: salate, pește, carne albă, supe de leguminoase, legume. Pe carne la cuptor, salate de mare, sosuri și emulsii. La gătit se folosește pentru a realiza sosuri, îngroșături, prăjeli.
Italia, Maruggio
... dumneavoastră, fiind intens și savuros. Ideal ca dressing, se potrivește perfect cu parfumurile și aromele bucătăriei mediteraneene și respectă gustul alimentelor. Îmbunătățește cele mai simple preparate, cum ar fi bruschetta, salate și vinaigrete, fiind de asemenea recomandat pentru carne la grătar, supe, tocănițe și pește la cuptor. Este un ulei pentru toți cei care doresc să mănânce sănătos și echilibrat.
... tonurilor vegetale. Uleiul de măsline Coratina trebuie savurat și apreciat pentru aromele și nuanțele pe care le eliberează, unice și inconfundabile. Există multe alimente care se potrivesc bine cu acest ulei cu un gust important și decis. În bucătărie, este recomandat pentru condimentarea legumelor și a cărnii la grătar, a ciupercilor porcini, dar și pentru supe de leguminoase mixte, de roșii pentru salate și, în special, pentru brânzeturile de sezon. Uleiul de Coratina se mândrește, de asemenea, cu cel mai mare conținut de acid oleic, care contracarează colesterolul rău.
Italia, Castelfidardo
...Ulei de măsline extravirgin cu un gust fructat ușor, cu arome de măsline mature care evocă mărul galben sau fructul migdalei. Are un gust moale și delicat, mai puțin persistent comparativ cu celelalte uleiuri. Ideal pentru orice fel de mâncare; se potrivește în special cu preparate de structură medie, cum ar fi: orecchiette cu cime di rape, fava și cicoria, carne albă, pește la abur, salate, etc...
Italia, Salerno
...semilavoratelor, produselor finite și în proces de lucru, prin eșantionare. Produsul proaspăt primit este congelat la -20° C și păstrat la această temperatură timp de cel puțin 24 de ore pentru a remedia eventualele deficiențe igienico-sanitare.
...Ingrediente: trufă neagră de vară (tuber aestivum Vitt.) 70%, ulei de măsline, sare, aromă. Sugestii: Ideal pentru aperitive, omlete, antipasti, preparate din paste, risotto, carne albă și salate. De asemenea, disponibil în format de 500 g.
...Ideea de a realiza Ciliegino semi-dry „Il Moro” a apărut din dorința de a crea o gamă de produse premium, proaspete și transformate, care au în comun același lucru: roșia cherry „Hybleo”, selectată pentru echilibrul său excelent între acizi și zaharuri. Conservate în ulei de măsline extravirgin conform tehnicilor tradiționale, ciliegino semi-dry „Il Moro” reușește să păstreze foarte bine...
Italia, Forlì
... aditivi pentru a nu altera gustul delicat și proprietățile sale organoleptice. Fiind un leguminos uscat, procesul de gătire va fi mai lung: se lasă la înmuiat câteva ore, se spală bine pentru a elimina impuritățile și se fierbe până când fasolea devine suficient de moale. Fasolea roșie poate fi gătită în numeroase moduri: rece în garnituri și salate, cu adăugarea de sare și un strop de ulei de măsline extravirgin. Gustul său dulce, dar intens, o face ingredientul ideal pentru supe și piureuri de legume.
... Baze de pizza pinsate, focacce pinsate, panini pinsati: create cu aluat din făină de soia, făină de orez, ulei de măsline extravirgin, sare, maia etc. Datorită „pinsaturii”, gazele sunt eliberate, făcând produsul și mai digerabil. Linia Snack sărate: de ronțăit în orice moment al zilei, excelente pentru aperitive, de acompaniat cu salate etc: •Crefolini sfogliati •Crefolini sfogliati integrali...
... mai înaltă calitate și de absolută bunătate, recomandate pentru Dieta Mediteraneană. Compania „Biolio” a dr. Salvatore Dragone se află pe colinele Presilei Catanzarese, în Calabria (Italia). Livezile de măslini sunt situate într-un mediu necontaminat și pur și beneficiază de soarele și clima blândă a Mediteranei. Uleiul de măsline extra virgin ecologic care se produce este de cea mai înaltă calitate...
Italia, Imperia
...L'Olio di Cannelle este un ulei de măsline extra virgin din soiul "Monocultivar Taggiasca". Uleiul Monocultivar este unic prin caracteristicile sale organoleptice care îl diferențiază de celelalte uleiuri disponibile pe piață. Măslinele taggiasche sunt unele dintre cele mai cunoscute soiuri pentru producția de ulei de măsline extra virgin. L'Olio di Cannelle este 100% natural, puritatea sa se...
...salate, supe. Gustul său tipic și aroma sa intensă se savurează cel mai bine prin înmuierea unor felii de pâine în el. Uleiul de măsline extravirgin "OLIOTOLA", presat la rece din măsline cultivate în Sicilia (Italia) și nefiltrat, este un produs 100% italian. Perioada de recoltare este din octombrie până în noiembrie, măslinele sunt culese manual și aduse imediat la moară, fiind măcinate în fiecare seară pentru a asigura o aciditate foarte scăzută și pentru a păstra toate componentele sale valoroase și gustul său caracteristic, tipic uleiului sicilian.
Italia, Loreto Aprutino
Agenția Agricolă „Delia Orsini”, situată în zona olivicolă din Loreto Aprutino (PE), renumită pentru livezile de măslini și inclusă în zona de producție a uleiului cu Denumire de Origine Protejată (DOP) „Aprutino Pescarese”, produce de ani de zile un ulei de măsline extravirgin în care se îmbină dragostea pentru tradiție și grija continuă pentru calitate. Varietatea de măslin cultivată este...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play