Pasta Riscossa din 1902. Paste din semolă de grâu dur italian și străin de înaltă calitate cu un conținut minim de 12,5% proteine. Pastificio Riscossa acoperă mai mult de zece categorii de produse: Paste uscate din semolă, Paste speciale regionale, Paste semifrăcate și artizanale, Paste cu ou, Paste gourmet extrudate la bronz, Linia roșie, Sosuri, Ulei și Oțet, Biscuterie, Făini și Semolă, Orez, Gnocchi din cartofi. 120 de forme. 250 de distribuitori în 80 de țări.
Belgia, Havelange
... decorticat și măcinat, hrișcă decorticată, secară. Făini integrale și semi-integrale bio Grâu, spelt, hrișcă, secară. Muesli bio Muesli 100% spelt fără zahăr adăugat. Fulgi de spelt Agribio, cuburi de mere și prune, hrișcă prăjită, bucăți de nuci și alune, semințe de floarea-soarelui și dovleac. Paste bio Paste Marelli 100% spelt. Făină de spelt semi-integrală cu germeni de cereale. Paste scurte în spirală fără ouă.
Produse pentru brutării artizanale și biscuiți industriali, oferim o gamă variată și delicioasă de: făină albă pentru pâine, făină pentru biscuiți, tărâțe de grâu, făini speciale și amestecuri. Făina și tărâțele pot fi realizate din multe tipuri de cereale, cum ar fi grâul, secară, ovăz, porumb, orez și orz. Cea mai utilizată cereală este grâul.
La Royaumeix, cultivăm cereale – grâu, secară și speltă – pe care le transformăm în făină în moara noastră artizanală cu piatră de măcinat. Această producție ne permite să realizăm diferitele noastre produse, pâini simple sau cu semințe, care sunt modelate manual și coapte într-un cuptor pe lemne, precum și cozonaci și făină. Specialități: Pâini din făină de grâu simple sau cu semințe, pâine din speltă, pâine de secară, cozonaci de țară, pâine de sandwich, focaccia cu semințe, făini, tortile și coji de speltă;...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play