Ucraina, Zaporozhye
... retenție a lichidelor (rezervoare, piscine, iazuri) - Retenția temporară a aproape oricărui lichid (tratamentul apelor uzate, deversări de petrol, deversări chimice, detoxifiere) - Stocare de apă de rezervă pentru protecția împotriva incendiilor - Tratamentul apelor uzate - Stocarea apei potabile înainte de distribuție - Stoc de tampon pentru industrie și șantierele de construcții...
Franța, Mietesheim
...Ceapă albă mică, fermă și crocantă. Perfectă pentru prepararea de blanquette sau fricassé. De asemenea, sunt apreciate alături de o racletă tradițională iarna, pentru a fi ronțăite la aperitiv sau încorporate în salate. Ingrediente: Ceapă, apă, oțet, sare, zahăr, conservanți: E220 (sulfite), E223 (sulfite). Disponibilă și în borcan de 370ml.
Franța, Furiani
...Ingrediente: linte roșie, morcovi, ceapă, apă, pastă de roșii, supă de pui, condimente. Garnitură (15g): alune, sare. Greutate: 0,965L Referință: SOUPELENTCO Greutate: 0,965L...
Franța, Olivet
...Referință 3417960034490 Sfaturi de utilizare: Pești, sosuri, linte, fasole. Rețetă clafoutis de dovlecei pentru 8 persoane Timp de preparare 1h - 5 g de fond de vițel sau 1/2 cub de supă - 100 g de apă - 800 g de dovlecei - 1/2 linguriță de turmeric - Sare - 3 ouă (140 g) - 2 crenguțe de cimbru - 100 g de făină - 400 g de lapte degresat - Un buchețel mic de ceapă verde - 110 g de brânză de capră...
Franța, Sète
...1 Pachet de Tuburi de Calmar, usturoi, ceapă, umplutură (carne sau pește la alegere), sare, piper, pătrunjel, sos de roșii, ulei de măsline, "aioli" și vin alb. Vă recomandăm să decongelați tuburile de calmar sub apă chiar înainte de preparare. Umpleți tuburile cu umplutura aleasă și închideți extremitatea tubului cu un scobitor. Soteți usturoiul, ceapa și pătrunjelul. Adăugați sosul de roșii și vinul alb. Încorporați tuburile umplute și lăsați să fiarbă 25-35 de minute la foc mic. În momentul servirii, amestecați aioli cu sosul. Serviți cu paste sau orez.
Franța, Malataverne
...abricot (23%), dovleac (19%), morcov, ceapă, apă, ulei de măsline extravirgin, sare, amidon de porumb modificat (fără OMG), condimente naturale. Sfaturi delicioase la servire: puteți adăuga legume proaspete tăiate în bucăți mici. greutate netă 485 gr...
Franța, Perpignan Cedex
...că citronela ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge. Infuzia de citronelă se prepară cu 15 g de frunze proaspete la 1 L de apă și trebuie filtrată cu atenție pentru a evita prezența filamentelor.
Franța, Saint-Fraimbault
...Verdadea emblemă a gastronomiei normande, tradiționalele tripes au fost reinterpretate pentru a vă oferi o versiune cu arome de fân. Gândită de chef-ul Hubert Nobis, această rețetă este din nou rezultatul unui parteneriat trilateral între chef, atelierul de transformare "les Gorronnaises" și noi. Din 1988, familia Cousin elaborează diverse produse de carne în cadrul atelierului lor din Gorron, având ca obiectiv să pună întotdeauna în valoare tradiția. Ingrediente: Stomace și picioare de vită, morcovi, vin alb, ceapă, apă, sare, piper, fân...
... % SO3) în special pentru plantele cu necesar mare de sulf (tutun, fructe de pădure, fructe cu sâmburi, viță de vie, fasole, cartofi, castraveți, pepeni, ceapă, salată, legume timpurii, plante de seră, conifere, flori și plante ornamentale).
...Distanțier pentru utilizare în KB DN 200 cu 3 zone de etanșare Articol nr. DSZR01(11)E200-3 FERROTEC-RDE SPECIAL•MRDSZR•DN 200-3 FERROTEC-ETANȘARE SPECIALĂ TIP MRDSZR 01 • etanșare simplă (dublă) • apă (ne)sub presiune • DIMENSIUNI SPECIALE în tehnica inelului de ceapă • pentru instalare în HüRo/KB/FBT • DN 200 (097-093 mm) • DiBe MR A1 Ø 108-113 mm • DiBe MR A2 Ø 114-118 mm • DiBe MR A3 Ø 123-127 mm Execuție: Galv.-vz., V2A sau V4A • doar cu un cuțit Cutter, tăiați Ø MR A necesar desfăcut și îndepărtați inelul • Germania: Germania 2 kg: 2kg...
Franța, Paris
...58% usturoi negru, supă de legume (apă și legume în proporții variabile: morcovi, țelină, ceapă, praz), sare de mare integrală din Cervia. Usturoiul negru nu este o varietate de usturoi, ci un usturoi confiat în apă de mare, care ne vine direct din Coreea și Japonia. Este uscat la temperaturi scăzute între 60 și 80 °C într-o atmosferă umedă, pe o perioadă care poate varia între 15 și 60 de zile...
Franța, Arles
...Conserve Guintrand Aceste conserve sunt preparate din spelt mic de pe Mont Ventoux, spălat, înmuiat și apoi gătit cât mai natural posibil, în apă. Este condimentat cu ulei de măsline, busuioc și usturoi. Ingrediente: spelt mic (57%), ulei de măsline (13%), ceapă, busuioc (11%), usturoi (8%), sare, suc de lămâie concentrat, piper.
Spania, Murcia
...Detergent concentrat puternic pentru vase și toate suprafețele din bucătărie. Are un randament ridicat de curățare chiar și în apă rece și cu grăsimea cea mai încrustată. De asemenea, dispune de tehnologia Anti-Odor Tech care neutralizează mirosurile neplăcute din bucătărie (ceapă, pește etc.). Fiind un produs foarte concentrat, sunt necesare doar câteva picături pentru a obține un rezultat optim. Și nu-ți face griji pentru mâinile tale, deși este un produs foarte puternic, este testat dermatologic și este sigur pentru utilizator.
Țările de Jos, Rotterdam
...Deshidratarea, cea mai veche și naturală formă de conservare. Nimic nu este adăugat, doar apa este îndepărtată. Capturând esența naturii în vârfurile sezoniere. Principalul nostru legumă deshidratată/uscată este usturoiul, produs în propria noastră fabrică din Jinxiang, China. Oferim fulgi, tocat, granule și pulbere din usturoi cu sau fără rădăcină. Alte legume uscate din gama noastră sunt ceapa, morcovul, ardeiul și ardeiul iute.
Portugalia, Leiria
... două linguri de ulei de măsline într-o tigaie, adăugați orezul și lăsați-l să se gătească puțin, asezonați după gust. Apoi adăugați aproximativ 100 ml de vin alb și lăsați-l să evapore. Adăugați treptat apă caldă (puțin mai mult decât dublul orezului), amestecând constant timp de aproximativ 20-25 de minute. Risotto-ul ar trebui să fie "cremos" dar al dente. Când este gătit, luați-l de pe foc și adăugați aproximativ 25 g de unt. Puteți adăuga, de asemenea, două linguri de brânză parmezan. Puteți înlocui apa cu smântână sau supe. Presărați cu pătrunjel, ceapă verde sau busuioc și serviți.
Belgia, Arlon
...Acest sortiment de legume constituie baza "frescă" a unei excelente supe de slăbire. Se compune din roșii, morcovi, țelină, ardei, ceapă, varză și căței de usturoi. Sfaturi de preparare Adăugați 1 cub de supă de legume degresată, 1 cub de supă de pui și adăugați 1,2 litri de apă. Fierbeți timp de 10 minute. Sfaturi: Lăsați să fiarbă la foc mic timp de 1 oră pentru a face supa mai ușor digerabilă...
Germania, Borsfleth
... obținute la viteze de rotație ale rotorului > 20 m/s și cu spații foarte înguste. Un alt exemplu de utilizare a unui homogenizator este amestecarea acidului fosforic sau a acidului citric în uleiul vegetal pentru a elimina slime-ul. Cu DLM/H pot fi, de asemenea, măcinate solide în lichide, cum ar fi bucățile de ceapă sau porumb. Avantajele DLM/H - Auto-curățare foarte bună în timpul curățării CIP - Introducerea eficientă a energiei de amestecare - Construcție modulară a mașinii - Construcție igienică - Execuție cu dublu mantou și alte conexiuni pentru produse disponibile...
ufs.country_names.RU, Moscow
... lăsați sosul să se infuzeze, apoi ungeți peștele cu sosul obținut. Lăsați-l să marineze puțin și apoi grătar până la gătire. Utilizare Folosiți condimentele pentru a pregăti marinada și ca topping pentru grătar, pește la grătar. Gust Piquant, ușor picant. Ingrediente Sare iodată alimentară, usturoi uscat, ceapă uscată, fulgi roșii, piper negru măcinat, schinduf măcinat, turmeric măcinat, coajă de...
Franța, Guenange
... se potrivește perfect cu Jalapeno, iar usturoiul și ceapa vor parfuma faimosul sos. Ingrediente: Apă, jalapeno proaspăt (origine Olanda), zahăr din trestie, oțet, sare, ceapă, usturoi, rom (1%), lămâie (0,2%). Fabricat în Franța 100 ml 5 000 (Scara Scoville)...
Franța, Les Pavillons-Sous-Bois
...Pâine pentru samoussa 300 g de făină 100 g de unt topit 150 ml de apă 25 g de maizena Umplutură de cartofi 2 cartofi 150 g de mazăre sau la alegere 1 ceapă 2 linguri de ulei vegetal 2 căței de usturoi tocați ½ linguriță de garam masala ½ linguriță de coriandru măcinat 1 linguriță de ghimbir tocat ½ linguriță de turmeric sare, piper negru ½ suc de lămâie 1 linguriță de ardei roșu măcinat 2 linguri de coriandru tocat ½ ardei roșu feliat...
Italia, Trento
...-soarelui. O granulare specială garantează solubilitate imediată, pentru un gust unic și inconfundabil. Ideal pentru supe excelente, de adăugat și în ciorbe sau sosuri. Pentru a obține o supă plăcută, 100% vegetală, dizolvați 4g de Granulat Vegetal Bio Bauer (1 linguriță de ceai) în 250ml apă și lăsați să fiarbă timp de câteva minute. Produsul poate fi adăugat în timpul gătitului la alimente (ciorbe, supe, sosuri, ragù, carne, pește, risotto, ouă etc.).
...20 % carne de vițel, 30 % carne de tineret, 40 % carne de curcan Ingrediente: 20 % carne de vițel, 30 % carne de tineret, 40 % carne de curcan, pesmet, apă potabilă, condimente, ceapă, sare de masă, stabilizatori E450, difosfat de sodiu, emulgator: E472c, arome, potențiatori de aromă: E621, glutamat monosodic, dextroză, amidon de cartofi...
... (13%), sare, maltodextrină, condimente, regulator de aciditate (E331), amidon de porumb modificat, extracte de condimente, zahăr, ceapă, usturoi, pulbere de roșii, ierburi. Gătit. Caracteristici nutriționale: Fără alergeni declarați Informații nutriționale medii per: 100 g Valoare energetică: 558,00 kJ / 133,00 kcal Grăsimi: 6,00 g din care acizi grași saturați: 0,00 g Carbohidrați: 2,00 g din care zaharuri: 0,00 g Proteine: 17,00 g Sare: 0,00 g Greutate netă: 1 kg Greutate brută: 2,28 kg Adâncime/Lățime/Înălțime: 0/0/0 mm Timp rămas (zile): 79...
Țările de Jos, Lutjebroek
... de ceapă pur natural la extracte solubile în apă și ulei. Portofoliul nostru de produse constă în: - Ulei esențial de ceapă (pur natural) - Ulei esențial de usturoi (pur natural) - Ulei esențial de șalotă (pur natural) - Aromă de ceapă solubilă în apă (pur natural) - Concentrat de suc de ceapă - Concentrat de suc de usturoi - Concentrat de suc de șalotă - Extract de ceapă - Extract de usturoi Aflați mai multe despre portofoliul nostru aici: https://www.gourmet-ingredients.nl/en/products Solicitați mostre aici: https://www.gourmet-ingredients.nl/en/request-a-sample...
Italia, Orentano Castelfranco Di Sotto
... noastre, respectând ceea ce este adevărata și pură tradiție a bucătăriei toscane, cu carne, legume (țelină, ceapă de apă și morcovi), ulei de măsline extravirgin, sare, piper și arome naturale, deci fără glutamat, arome artificiale, conservanți sau coloranți. Cu siguranță sosurile noastre nu vor avea un preț derizoriu, deoarece compania nu deservește GDO, ci doar Gastronomii, Restaurante, Măcelării și orice altă activitate din sector care operează cu produse de calitate. Compania noastră este deschisă pentru oricine ar dori să ne viziteze înainte de a achiziționa produsele noastre.
Belgia, Ardooie
Producător modern al unei game variate de legume congelate, cartofi congelați și fructe congelate. O diversitate largă de ambalaje, atât sub marcă proprie, cât și sub marcă privată, asigură livrarea către retail, catering și industrie. Produse: ceapă, țelină, conopidă, fasole, fasole verde, broccoli, dovlecei, mazăre, mazăre și morcovi, flageolet, ciuperci tăiate, amestecuri de legume, fâșii de legume, năut, gulie, fâșii, varză, legume cubulețe, porumb, ardei, praz, țelină de apă, spanac, varză de Bruxelles, roșii, fasole verde, morcovi, cepe argintii.
Spania, Granada
... gura apă. Ingredientele naturale și de calitate cu care sunt fabricate, precum și gustul lor caracteristic, le transformă într-un preparat de sine stătător excelent, dar și într-un acompaniament deosebit. Materiile noastre prime sunt de înaltă calitate, macerate în saramură pentru perioada necesară fiecărui produs și condimentate la punctul optim de oțet și sare. Ne dorim ca sortimentul nostru variat de măsline, ardei, castraveți murați, ceapă mică, ardei iuți, morcovi, capere, capere mari și alte amestecuri să fie pe placul vostru.
...Producător/Vânzător de răsaduri de ceapă de apă certificate. Crearea de soiuri, Producția de semințe și răsaduri L’OBS, Organizația Bretonă de Selecție, este o uniune de cooperative agricole care creează soiuri de legume performante, răspunzând nevoilor agricultorilor și consumatorilor. De la cercetare la comercializarea semințelor, OBS a ales să controleze fiecare etapă pentru a asigura aprovizionarea cu semințe și răsaduri, la cel mai bun cost.
...năut, fasole cu ochi negri, fasole pinto, fistic, alune, năut prăjit, castane de apă, nuci, suc de cireșe, suc de portocale, suc de rodie, suc de caise, suc de morcovi, suc de mere, suc de piersici, ardei roșu, piper negru, mentă uscată, chimen, sare, oregano, scorțișoară, dafin, salvie, caise uscate, concentrat de suc de mere, concentrat de suc de cireșe acrișoare, concentrat de suc de piersici, concentrat de suc de struguri, concentrat de suc de portocale.
Turcia, Konya
... alimentare, Prelucrarea alimentelor, Instalații de răcire industrială Depozitare frigorifică farmaceutică Supermarketuri Centre de depozitare/distribuție Accesorii pentru restaurante Camere frigorifice Echipamente industriale moderne Aplicații speciale de răcire Cameră de coacere a bananelor Instalație de congelare rapidă Cameră de depozitare la rece cu atmosferă controlată Sisteme de răcire cu apă Congelare rapidă individuală - IQF Facilități de producție a gheții Sisteme de uscare prin congelare Sistem de ventilație pentru cartofi și ceapă Hydrocooler Răcire criogenică...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play