Bulgaria, Sofia
Suntem un producător de carne în ciclu închis. Avem ferme de porci, o abator și fabrici de procesare a cărnii. Portofoliul nostru constă în carne de porc, vițel, carne de vită și carne de bivol semifinite, crude uscate, gătite, afumate, crude sărate, congelate și refrigerate.
Franța, Sceaux Sur Huisne
Din 1966, compania Bahier este un actor recunoscut pe piața mezelurilor. N°1 francez pe piața cârnaților albi și negri, și n°2 pe piața rillettes. Într-o continuă inovație, Bahier oferă astăzi 5 familii de produse: Cârnați, Rillettes, Produse din carne de porc, Produse din organe și Produse din carne de pasăre. Producător francez de rillettes.
Germania, Wiesbaden
... care dorim să le enumerăm aici: Extract de plante alpine din plante cultivate în regiunea alpine la peste 1.000 de metri deasupra nivelului mării Extract de unt (fără diacetil) Extract de curcuma (xanthorrhizol) Extract de arahide (fără alergeni) Extract de fenicul (sărac în estragol) Extracte de carne și pește (vită, porc, vânat, pui, miel, scoici, somon) Extracte de...
Polonia, Międzyrzec Podlaski
... afumături, cârnați, produse din organe și delicatese. Materia primă selectată cu atenție și execuția perfectă a produsului au contribuit la obținerea succesului pe piață. Pe lângă vânzarea și producția de produse, desfășurăm vânzarea de carne de porc în bucăți și carne de pasăre sub formă proaspătă și congelată. Motto-ul nostru „Special pentru tine” definește obiectivul nostru principal. Ne dorim ca...
Franța, Amancy
Maison Alpin La Salaison familială Maison Alpin fabrică și distribuie produse din terroir savoyard de mai bine de 30 de ani în Amancy, Haute-Savoie. Vânzare online de: mezeluri artizanale afumate în stil tradițional, cârnați uscați, cârnați, diots, șuncă uscată și carne de porc de calitate superioară online. La Maison Alpin, dorim ca, într-o singură mușcătură, adevăratul gust al sufletului...
Lider european în uscarea la comandă, uscarea prin atomizare, uscarea în vid, encapsularea, echipamentele de pregătire înainte de uscare și granulația, LIS (LESAFFRE INGREDIENTE SERVICII) este prezent în întregul sector al vieții: în principal vegetal, animal, biotehnologii, cu excepția produselor non-food grade (chimice) și a produselor care conțin carne de porc. LIS activează în toate...
Spania, Sevilla
... companii, polen, jeleu regal, muștar de miere, fructe confiate în miere, pateuri din carne de porc iberic, personalizări de produse, precum uleiuri, lichioruri etc., seturi cadou, preparate alimentare precum mezeluri din coada de taur, mezeluri din picioare de porc, mezeluri din ton și alte preparate, brânzeturi de capră nepasteurizate din lapte crud, brânzeturi cu pastă moale, brânzeturi...
Belgia, Charleroi
Super Marea Măcelărie din Charleroi este specialist în pachete de carne pentru grătar (frigărui, carne marinată). De asemenea, vă oferă o selecție variată de carne: vită, miel, vițel, porc, cal, păsări.
Belgia, Schoten
Willbert produce de mai bine de 20 de ani mezeluri artizanale sub numele „De Bourgondische Hoeve”. De Bourgondische Hoeve oferă șuncă și coaste de porc, produse fierte, produse din ficat, capete, rulouri de carne și fripturi, mezeluri afumate și sărate, precum și slănină.
Italia, Ginestreto-Pesaro
Diverse sunt deliciile oferite clienților, precum lonza, lonzini, cârnați, salamuri și șuncă cu caracteristici diferite în gust, specialități prețioase care își au originea în carne de porc selectată și aromatizată cu măiestrie de mâinile experimentate ale meșteșugarilor noștri. Stagiunea minimă garantată pentru fiecare produs din carne și clima ideală în care aceasta se finalizează fac ca...
Belgia, Wijnegem
... Europa. A doua specialitate este prepararea cărnii de cal afumate. CARNEA DE CAL AFUMATĂ de la Equinox este un produs recunoscut de zonă și este bine cunoscută pentru gustul său delicios. Oferim, de asemenea, o gamă limitată de specialități de casă pe bază de carne de porc. Equinox lansează, de asemenea, o gamă de MESE PREPARATE, cu specialitatea 'Carne de tocăniță'. Zeci de rețete pe bază de diferite tipuri de carne sunt disponibile în diverse ambalaje. Equinox ca FELIATOR ȘI AMBALATOR de carne proaspătă și produse din carne.
Compania Les salaisons du Pont d’Amour este specializată în brânzeturi și mezeluri. Aceasta oferă o gamă largă de produse: jambon din Ardenne, nuci din Ardenne, cârnați, gât din Ardenne, pipe din Ardenne, cârnați din Ardenne, slănină, jambon cu os, pate, bacon, jambon de porc, budincă, cervelas, cârnați de Paris, cârnați din jambon, pâine de carne, chifteluțe, piept umplut,…...
...PEDRO MANUEL GUILLOT IMPORTACIONES CARNICAS, S.L. este o companie comercială specializată în import/export și distribuția națională a produselor din carne, în principal congelate, inclusiv carcase întregi și părți tăiate de vită, porc, ovine, capre, păsări de curte, vânat, precum și produse din carne elaborate, gătite, afumate și, de asemenea, conservate din carne de porc alb, Duroc și Iberic, servind clienții noștri spanioli săptămânal, cu comenzi minime de 1 palet mono/multi produs, pe întreaga peninsulă spaniolă, inclusiv Insulele Baleare și Insulele Canare.
Belgia, Wetteren
Ca o afacere de familie, înființată în 1967, Léan a devenit un preparator renumit de produse rafinate din carne de porc și preparate din carne. Răspunzând nevoilor pieței, asigurarea calității integrale și formarea unei echipe unite consolidează din ce în ce mai mult această poziție. Tradiția și meșteșugul formează firul roșu al procesului de producție al Lean. Rețetele artisanale și procesul de...
Piața Internațională de Carne din Bruges este specialistul în carne de calitate, proaspătă și congelată, pentru horeca și bucătării mari. De asemenea, pentru livrări la domiciliu, sunteți la locul potrivit. Suntem specializați în carne de vită, carne de vițel, carne de porc și carne de miel. În plus, oferim cea mai bună raport între igienă, calitate, preț și servicii.
Franța, Le Rouget
Compania MAS, situată la Rouget în Cantal, este specializată în mezeluri, produse afumate și conserve tradiționale din Masivul Central. Afacerea oferă produse cu rețete simple și autentice. De exemplu, oferă un jambon uscat maturat timp de până la 24 de luni în uscătorul lor de la Rouget și un pateu din carne de porc, preparat manual. Casa MAS este renumită pentru calitatea și autenticitatea produselor sale.
Belgia, Antwerpen
...INTERVLEES a devenit unul dintre cei mai importanți importatori/distribuitori de carne din Europa. INTERVLEES se specializează în achiziții internaționale și marketingul cărnii de calitate, acest lucru fiind realizat prin angajamentul nostru și relațiile de încredere cu producători internaționali importanți. Produsele noastre: carne de vită, carne de miel, carne de porc, vânat și păsări de curte.
Spania, Aracena
Suntem producători de șuncă, umăr și mezeluri iberice din Sierra de Huelva. Furnizăm carne proaspătă și congelată de porc iberic, vită, miel și capră.
Franța, Rungis Cedex
... de la Rungis. Aici punem la dispoziția clienților o gamă largă de produse (carne ambalată în vid, produse din organe, carne de bovină, vițel, miel, porc, produse proaspete și congelate…). Sunați-ne la 01 41 80 02 80.
Spania, Barcelona
Jamonprive este o platformă online de vânzare a produselor iberice de primă calitate în întreaga Europă. Modelul nostru de afaceri se bazează pe drop-shipping, ceea ce permite ca produsele să ajungă la client direct de la furnizor. Acest lucru oferă o eficiență mai mare în procese, stocuri nelimitate și economii semnificative care se transformă în reduceri pentru clienții noștri. Furnizorii noștri au fost selectați cu atenție din zonele cu cea mai mare tradiție în domeniu - Guijuelo și Jabugo - și constituie avangarda produsului iberic, oferind cel mai bun jambon și mezeluri din Spania.
... lactate, murale de congelare, vitrine expoziționale. - Mașini pentru industria cărnii, cum ar fi tăietoare de mezeluri, filetoare manuale și automate, feronerie verticale pentru tăierea congelatelor, mașini de umplut, frământătoare și mixere de carne. - Mașini pentru fabricarea pâinii, cum ar fi frământătoare cu braț, frământătoare în spirală sau cu raboți de porc, frământătoare basculante...
Servicii de dezosare și tăiere pentru industria cărnii.
Hotelul Restaurant Monte Bove, situat în inima Munților Sibillini, dispune de camere primitoare și caracteristice, dotate cu toate conforturile. La restaurant, puteți savura specialitățile tipice din Marche, cum ar fi carne la grătar, tagliatelle cu trufe, bruschetta tradițională, file de porc în sos dulce-acrișor, păstrăv la grătar și multe alte preparate caracteristice.
Țările de Jos, Made
Portugalia, Reguengos De Monsaraz
Furnizarea de carne de porc, carne de vită, carne de miel, inclusiv certificare Halal și Kosher din China pentru carne de porc, ulei vegetal, zahăr, unt. Cu sediul în Portugalia, ferme în zona Castelo Branco, producție organică.
Grecia, korinthos
COMERȚ CU CARNE PROASPĂ ȘI CONGELATĂ. ȘIȘTAR - GYROS - KEBAB - CÂRNĂCIOARE - HAMBURGERI. VITĂ, PORC, PUI.
Italia, Montegiorgio
Din 1932, Guido Marzetti începe activitatea de măcinare a cerealelor cu moara de piatră și creșterea porcinelor. Șuncă crudă și gătită, mortadela și mezeluri din carne de porc pur și sare iodată. Șuncă gătită națională de Înaltă Calitate, din pulpă de porc proaspăt național, fără gluten, fără lactoză.
Franța, MONTREUIL BELLAY
Producător de andouillettes pentru mari suprafețe, RHD, restaurare în afara casei, angrosisti, centrale de achiziții. Fabricant de andouillettes La Saumuroise, andouillettes Bonbergel și andouillettes Champenoises din carne de porc pur. Andouilles de țară 100% carne de porc ambalate sub vid. Andouilles la Saumuroise 100% carne de porc ambalate sub vid. Fabricant de boudin blanc în stil vechi, cârnați extra slabi ambalați sub vid. Andouillettes la Saumur Champigny ambalate sub vid. Producător de mezeluri pentru mari suprafețe, RHD...
Situat în pitoreasca localitate Cara de pe insula dalmată Korcula, acest mic vinărie produce unul dintre cele mai impresionante vinuri albe din Europa. Istoria insulei Korcula, locul de naștere al celebrului călător Marco Polo, datează din timpurile homerice. Tradiția vinificării a fost adusă de greci acum peste 3.000 de ani. Posip este o varietate autohtonă dalmată care produce vinuri parfumate, de corp mediu până la plin. Cara Posip se potrivește foarte bine cu fructe de mare tradiționale, dar și cu o cotlet de porc consistent și alte carne la grătar.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play