Franța, Gisay La Coudre
...Dulceață de Căpșuni cu Miere 440 g Ingrediente: 60% căpșuni din Pays d'Ouche (27), 35% zahăr, 5% miere, pectină, suc de lămâie. Producție 100% Franceză Referință: FRAI440...
Franța, Valensole
...Pe bază de miere și pectină de măr, pasta aurie seamănă cu o pastă de fructe; este turnată, tăiată și acoperită manual cu zahăr de către cofetar.
Franța, Arles
Bulgaria, Radievo, Dimitrovgrad Municipality
... soarelui.","Ingredients":"Făină de grâu, sirop de glucoză - fructoză, gem - fructe 21% / afine 15%, zmeură 15%,<br>căpșuni 10%, mure 5%, zahăr, apă potabilă, pectină, acid citric, sorbat de potasiu, aromă - afine, zmeură, căpșuni, mure / glazură de cacao (zahăr, grăsime de palmier hidrogenată complet rafinată, pudră de cacao 5% 10-12% grăsime), zer uscat, emulgator: lecitina de soia, aromă: vanilie, sare), ulei de floarea-soarelui, miere 1%, îndulcitori: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu.","Shelf Life":"6 luni"}...
Franța, Malataverne
...Tort cu nougat de 4 Kg, tăiat în 20 de porții ambalate individual (aproximativ 200 Gr). De comercializat la greutate sau la porție. migdale, zahăr, miere, sirop de glucoză, albușuri de ou pasteurizate, napolitane (făină de cartofi, apă, ulei vegetal), făină de porumb, arome naturale. Ingrediente pentru pasta de fructe de pădure: afine, căpșuni, zmeură, acidifiant acid citric, stabilizator pectină. Dacă se folosește glazură: zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate fracționate, cacao degresat, emulsifiant lecitina de soia, aromă vanilie.
Franța, Objat
...Ingrediente: zahăr, smântână, ciocolată albă origine non UE (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, cacao, emulgator: lecitină de rapiță), glucoză, trimolină, ciocolată neagră 66% origine non UE (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță), unt, pastă de migdale, praliné, bucăți de zmeură, coji de portocal confiate, nuci de caju, nougat (zahăr, migdale, miere, apă, glucoză, fistic, alune, albuș de ou, zahăr pudră), pastă de fructe căpșuni (zahăr, piure de căpșuni, glucoză, trimolină, pectină galbenă, acid citric, apă), cafea.
Elveția, Aarwangen
... este dovedit. Prosoapele, cu un amestec de 50% bumbac și 50% viscoză din bambus, cu o calitate a greutății de 500 g/m2, sunt de patru ori mai absorbante decât calitățile obișnuite de bumbac. Strălucirea naturală elegantă este, de asemenea, de origine naturală, datorită bambusului și a conținutului său ridicat de pectină de miere în fibră. Broderii individuale cu numele sau prenumele clientului sau angajatului dumneavoastră sunt disponibile contra cost. Dimensiuni: 30 x 30 cm, 50 x 100 cm, 70 x 140 cm...
Suntem o cooperativă agricolă, activăm în Palermo, în zona Ciaculli, cunoscută pentru mandarina târzie pe care o cultivăm în mod natural, și pentru nespola atât albă, cât și roșie. Avem membri care cultivă portocale la Ribera (AG), piersici la Bivona, pepeni în zona Trapani etc. Toate citricele și fructele sunt de prima calitate, care ne sunt livrate. În plus, producem gemuri și confituri extra folosind doar produse proaspete, utilizând doar fructe proaspete, suc de lămâie, zahăr din trestie și pectină de fructe. În curând se va asocia și un apicultor pentru producția de miere.
Serbia, Zemun/belgrade
... de fructe pe bază de miere, cafea, ciocolată, caramel, vanilie… COACĂZ NEGRU CONGELAT - puternic, delicios și o plantă medicinală Coacăzul negru congelat este cel mai sănătos dintre toate coacăzele. Acest fruct cu un conținut scăzut de calorii, care este de asemenea foarte delicios, de o culoare distinctă, este bogat în vitamine, minerale, fibre, carbohidrați, proteine, pectină, taninuri...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play