Franța, Gisay La Coudre
...Dulceață de Căpșuni cu Miere 440 g Ingrediente: 60% căpșuni din Pays d'Ouche (27), 35% zahăr, 5% miere, pectină, suc de lămâie. Producție 100% Franceză Referință: FRAI440...
Franța, Valensole
...Pe bază de miere și pectină de măr, pasta aurie seamănă cu o pastă de fructe; este turnată, tăiată și acoperită manual cu zahăr de către cofetar.
Franța, Arles
Franța, Malataverne
...Tort cu nougat de 4 Kg, tăiat în 20 de porții ambalate individual (aproximativ 200 Gr). De comercializat la greutate sau la porție. migdale, zahăr, miere, sirop de glucoză, albușuri de ou pasteurizate, napolitane (făină de cartofi, apă, ulei vegetal), făină de porumb, arome naturale. Ingrediente pentru pasta de fructe de pădure: afine, căpșuni, zmeură, acidifiant acid citric, stabilizator pectină. Dacă se folosește glazură: zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate fracționate, cacao degresat, emulsifiant lecitina de soia, aromă vanilie.
Franța, Objat
...Ingrediente: zahăr, smântână, ciocolată albă origine non UE (zahăr, unt de cacao, lapte praf integral, cacao, emulgator: lecitină de rapiță), glucoză, trimolină, ciocolată neagră 66% origine non UE (cacao, zahăr, unt de cacao, emulgator: lecitină de rapiță), unt, pastă de migdale, praliné, bucăți de zmeură, coji de portocal confiate, nuci de caju, nougat (zahăr, migdale, miere, apă, glucoză, fistic, alune, albuș de ou, zahăr pudră), pastă de fructe căpșuni (zahăr, piure de căpșuni, glucoză, trimolină, pectină galbenă, acid citric, apă), cafea.
Țările populare pentru acest termen de căutare