Franța, Rabastens De Bigorre
...Terină de porc cu magret afumat VPF în 180g - Jean Brunet...
Franța, Lyon
Franța, Castelnaudary
...Carne și grăsime de porc, ficat de porc 34%, OUĂ, sare, piper, condimente. Carne de origine Franța. CONSEIL DU CHEF : Serviți rece cu pâine, castraveți murați și puțin vin bun… La noi, mesele de sărbătoare încep întotdeauna cu legume crude și pateuri! Cel mai celebru fiind cel pe care îl veți degusta, PATEUL DE FICAT! Un sfat: păstrați-l la rece! Va fi întotdeauna cel mai fidel companion în caz de aperitiv neașteptat, picnic, gustare de după-amiază sau platou pentru televizor. Nu uitați să-l serviți cu cel mai bun prieten al său, castravetele murat crocant!
Franța, Brive La Gaillarde
...O pastă tradițională Cul Noir din Limousin, făcută cu bucăți de castan! Ideală alături de o baghetă și vin dulce... Fără coloranți sau conservanți.
Belgia, Bruxelles
... sunt ideale pentru bucătăriile profesionale și cele de acasă. Ambalajul lor practic asigură o manipulare ușoară și o conservare optimă. Fie că sunteți un bucătar profesionist sau un bucătar amator, aceste cotele de carne sunt o alegere esențială pentru rezultate culinare de calitate.
Franța, Lyon
...Terina noastră din carne de porc negru de Bigorre subliniază aromele caracteristice ale acestui porc excepțional din Pirinei, cu gustul afumat al unei cărni 100% naturale și autentice.
Franța, Pleucadeuc
...• Barde din plăci: cu sau fără hârtie intercalată • Barde tăiate la dimensiune pentru frigărui, fripturi, tournedos, paupiettes • Materii prime provenite din abatoare autorizate CEE APLICAȚII • Barde pentru a înveli toate tipurile de carne: porc, păsări, vită, miel… • Pentru toate tipurile de produse: fripturi, frigărui, tournedos, paupiettes, pateuri… AMBALARE • Proaspăt sau congelat: Cutie...
Spania, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
Alimentos Cárnicos de Extremadura, Alicex, este un producător și distribuitor de pateuri și creme tartinabile în porții individuale și conserve sterilizate. Și profitând de cele mai bune produse ale dehesa extremenă, aducem pe masa dumneavoastră și jambonul nostru, paletele, mezelurile și carnea de porc iberic. Fabricăm o gamă largă de produse pentru sectorul de restaurare. În fiecare zi, mii de oameni din școli, spitale, hoteluri, restaurante și cafenele se bucură de produsele noastre realizate din materii prime de cea mai bună calitate.
Franța, Plailly
... de un nivel de fiabilitate excepțional. Peste 8.000 de sisteme LUTETIA au fost instalate în întreaga lume pentru a efectua operațiuni de decongelare, sărare, cumul de fază, tratament termic, uscare și afumare, răcire și criogenie. LUTETIA dezvoltă procese tehnologice pentru toate fabricările dumneavoastră: Mezeluri din porc (șuncă fiartă, slănină, pateuri), Mezeluri uscate (coppa, șuncă uscată, cârnați uscați, Cobourg), Produse murate, Produse elaborate din păsări (șuncă de pasăre, nuggets), Pui copți și afumați, Produse din pește (somon, cefalopode).
Belgia, Vaux-Sur-Sure
Situat în Vaux-sur-Sûre, în inima Ardenei belgiene, între Bastogne și Neufchâteau, adevărat cuptor pentru mezelurile de renume, unitățile Hartman sunt specializate de mai multe generații în dezosarea și tăierea porcului. Aici sunt pregătite numeroase produse: „Deliciul de la Sûre”, șuncă crudă, uscată și ușor afumată, fabricată după metoda artizanală. Dar și șunci fierte, cârnați, pateuri, budinci, cap de porc presat,...
Belgia, Stembert
... experimentată este la dispoziția dumneavoastră pentru a transforma carnea în preparatul dorit: fripturi, cârnați, pateuri, ... De la fermă la unitățile noastre, patronul nostru alege personal carnea de calitate pe care o veți găsi în farfuria dumneavoastră. Această garanție de calitate a făcut ca PG Vian să fie recunoscut pentru seriozitatea sa în ceea ce privește siguranța și calitatea produselor sale. Consumatorul nu s-a înșelat. Gustă și revine.
... Sierra de Aracena (Huelva); în catalogul nostru de produse puteți găsi brânzeturi de capră tipice din această zonă, vinuri, pateuri și alte produse tartinabile de fabricație proprie, miere sau ciuperci sălbatice.
Franța, St Medard D Eyrans
Înființată în 1948 la Nérac, în Lot-et-Garonne, compania LOU GASCOUN și-a construit reputația timp de aproape 50 de ani pe un singur produs: celebra cutie galbenă de pate de ficat de porc, bazată pe o rețetă de familie. Fabricate artizanal, toate produsele noastre sunt realizate din rețete tradiționale din Sud-Vest, compuse din ingrediente proaspete, selectate cu atenție și preparate fără coloranți sau conservanți. Oferim foie gras, pateuri, matelote de anghilă, supă din bazinul Arcachon, lampreie etc.
... De la andouille din Guéméné la piept de rață afumat din Sud-Vest, de la andouillette din Troyes la pateuri sau rillettes din Le Mans, de la foie gras de rață la pui de Bresse, de la Cantal vechi la Saint Maure de Touraine, carne de vită din Aubrac la porc negru din Bigorre, de la biscuiți roz din Reims la patiseria Four quarter breton, fără a uita vinurile din Bordeaux, Burgundia sau Valea Loarei...
Luxemburg, Ehlerange
... excepționale. Ne dorim să le legăm de noile tehnologii ale internetului pentru a vă facilita viața de zi cu zi. Furnizorul și partenerul nostru de încredere exclusiv: Artisal și Kern. Produsele noastre: Măcelărie: carne de vită, carne de vită Angus, vițel, porc, purcel, miel, păsări, cal, vânat și carne exotică. Mezeluri: produse italiene, produse gătite, cârnați, salamuri și afumături. Catering: salate și pateuri. Pește: frigărui de pește, cocktailuri de fructe de mare, crustacee, fileuri de pește, friptură de pește. Produse COLOP, TRODAT, REINER, AMANO... .
Belgia, Ronquières
Ferma de Landrifosse este specializată în principal în foie gras (ficat crud și ficat semi-copt). De asemenea, oferă magret de rață mulard, pateuri (pe bază de carne de porc, vițel și carne de rață), rillettes de rață, sânge de Crăciun, pulpe de rață confiate, gâturi confiate, cassoulet, gemuri (ceapă, cicorii, șalotă, chutney), brânzeturi, miere, uleiuri, oțeturi,…...
Franța, Arnouville Les Gonesse
... vid. LUTETIA dezvoltă și implementează procese tehnologice adaptate pentru toate fabricările dumneavoastră: mezeluri din carne de porc (șuncă fiartă, slănină, pateuri și altele), mezeluri uscate (coppa, șuncă uscată, cârnați uscați, Cobourg), produse murate, produse din carne de pasăre (șuncă de pasăre, nuggets), pui la rotisor și afumați, produse din pește (somon, cefalopode și altele).
Spania, Sevilla
... companii, polen, jeleu regal, muștar de miere, fructe confiate în miere, pateuri din carne de porc iberic, personalizări de produse, precum uleiuri, lichioruri etc., seturi cadou, preparate alimentare precum mezeluri din coada de taur, mezeluri din picioare de porc, mezeluri din ton și alte preparate, brânzeturi de capră nepasteurizate din lapte crud, brânzeturi cu pastă moale, brânzeturi...
Belgia, Liege
La Vielle Abbaye este specialist în mezeluri fine. Oferă o gamă largă de produse: budinci, sambas, pateuri, cap de vițel, șuncă, cârnați, pâine de carne, produse sărate, varză murată, specialități italiene, gaumaisă, spaniole, urechi de porc, picioare de porc, cap presat, aspic de legume, produse de sfârșit de an (rață umplută, budincă albă cu nuci, pasăre umplută, pintă umplută, budincă neagră cu mere, purcel umplut, budincă albă cu struguri sau cu varză,…), bile, chorizo, file american, șuncă de Parma, roastbeef prăjit,…...
Suntem producători de carne cu o tradiție îndelungată. Oferim carne de pui, porc și vită, produse din carne semi-finite, cârnați și pateuri, precum și mezeluri. Aproape toate produsele noastre sunt fără gluten.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play