Franța, Rabastens De Bigorre
...Terină de porc cu magret afumat VPF în 180g - Jean Brunet...
Franța, Lyon
Franța, Castelnaudary
...Carne și grăsime de porc, ficat de porc 34%, OUĂ, sare, piper, condimente. Carne de origine Franța. CONSEIL DU CHEF : Serviți rece cu pâine, castraveți murați și puțin vin bun… La noi, mesele de sărbătoare încep întotdeauna cu legume crude și pateuri! Cel mai celebru fiind cel pe care îl veți degusta, PATEUL DE FICAT! Un sfat: păstrați-l la rece! Va fi întotdeauna cel mai fidel companion în caz de aperitiv neașteptat, picnic, gustare de după-amiază sau platou pentru televizor. Nu uitați să-l serviți cu cel mai bun prieten al său, castravetele murat crocant!
Franța, Brive La Gaillarde
...O pastă tradițională Cul Noir din Limousin, făcută cu bucăți de castan! Ideală alături de o baghetă și vin dulce... Fără coloranți sau conservanți.
Franța, Lyon
...Terina noastră din carne de porc negru de Bigorre subliniază aromele caracteristice ale acestui porc excepțional din Pirinei, cu gustul afumat al unei cărni 100% naturale și autentice.
Franța, Pleucadeuc
...• Barde din plăci: cu sau fără hârtie intercalată • Barde tăiate la dimensiune pentru frigărui, fripturi, tournedos, paupiettes • Materii prime provenite din abatoare autorizate CEE APLICAȚII • Barde pentru a înveli toate tipurile de carne: porc, păsări, vită, miel… • Pentru toate tipurile de produse: fripturi, frigărui, tournedos, paupiettes, pateuri… AMBALARE • Proaspăt sau congelat: Cutie...
Franța, Plailly
... de un nivel de fiabilitate excepțional. Peste 8.000 de sisteme LUTETIA au fost instalate în întreaga lume pentru a efectua operațiuni de decongelare, sărare, cumul de fază, tratament termic, uscare și afumare, răcire și criogenie. LUTETIA dezvoltă procese tehnologice pentru toate fabricările dumneavoastră: Mezeluri din porc (șuncă fiartă, slănină, pateuri), Mezeluri uscate (coppa, șuncă uscată, cârnați uscați, Cobourg), Produse murate, Produse elaborate din păsări (șuncă de pasăre, nuggets), Pui copți și afumați, Produse din pește (somon, cefalopode).
Franța, St Medard D Eyrans
Înființată în 1948 la Nérac, în Lot-et-Garonne, compania LOU GASCOUN și-a construit reputația timp de aproape 50 de ani pe un singur produs: celebra cutie galbenă de pate de ficat de porc, bazată pe o rețetă de familie. Fabricate artizanal, toate produsele noastre sunt realizate din rețete tradiționale din Sud-Vest, compuse din ingrediente proaspete, selectate cu atenție și preparate fără coloranți sau conservanți. Oferim foie gras, pateuri, matelote de anghilă, supă din bazinul Arcachon, lampreie etc.
Franța, Arnouville Les Gonesse
... vid. LUTETIA dezvoltă și implementează procese tehnologice adaptate pentru toate fabricările dumneavoastră: mezeluri din carne de porc (șuncă fiartă, slănină, pateuri și altele), mezeluri uscate (coppa, șuncă uscată, cârnați uscați, Cobourg), produse murate, produse din carne de pasăre (șuncă de pasăre, nuggets), pui la rotisor și afumați, produse din pește (somon, cefalopode și altele).
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play