Italia, Orbassano
...Ravioli în formă de inimă, umpluți cu ciuperci și brânză moale, sunt un exemplu sublim de meșteșug culinar italian, concepuți pentru a satisface cele mai exigente și sofisticate gusturi. Aluatul proaspăt este modelat în mici inimi, simbol al pasiunii și dedicării culinare. Umplutura învăluie comoara aromelor ciupercilor și delicatețea proaspătă a ricottei.
Franța, Astaffort
...PATEUL BASC. 100g O emoție din copilărie vă va reveni, cele mai delicioase amintiri ale unui picnic la țară, acest Pateu Basc cu un gust subtil de ardei iute de Espelette este de savurat pe o felie de pâine ușor prăjită sau însoțit de un murătură de legume sau castraveți murați. INGREDIENTE: ulei de cocos (35%), apă, proteine de soia, drojdie de bere bio, ciuperci, muștar, ulei de rapiță, sare, agar-agar, făină de chia bio, tamari bio, piper negru, ardei iute de Espelette, oțet xeres, condimente, usturoi, pastă de roșii, miso de orz, ceapă.
Italia, Palagonia
...Ingrediente: Ciuperci cultivate 35%, roșii uscate 35%, ulei de semințe de floarea-soarelui 30%, oțet de vin, sare, arome naturale în proporții variabile. (ardei iute măcinat, boia, busuioc, usturoi). Acid citric, acid L-ascorbic. Contenitori de: 106g/212g/620g/1kg/3kg...
Franța, Malataverne
...Produs în Țara Bascilor Ingrediente: ficat, gât și grăsime de porc, ciuperci cèpe rehidratate 4%, ou, ceapă, sare, dextroză, arome, piper, usturoi, potențiatori de gust monoglutamat de sodiu și inosinat disodic, ardei iute. carne de porc origine Franța. Pateul cu cèpe este o rețetă tradițională din satele noastre. Îl puteți prezenta inspirându-vă din "banderillas" de pate cu cèpe, guindillas și pimientos del piquillo din Navarra. Descoperiți autenticitatea unui pate cu caracter parfumat cu cèpe. Prăjiți pateul cu cèpe ca antreu sau la aperitiv. Poftă bună ))...
Italia, Sassello
...Crema noastră de ciuperci cu trufe este un produs unic. Perfectă pentru a fi întinsă pe canapele sau crutoane ca aperitiv, ca condiment pentru paste, risotto, legume fierte / prăjite, pe carne sau în multe alte rețete. Se păstrează într-un loc răcoros, ferit de lumina directă. Odată deschisă, se păstrează la frigider acoperită cu ulei și se folosește în câteva zile. INGREDIENTE: Ciuperci, Trufe, ulei de măsline extra virgin, sare, arome naturale Durata de valabilitate: 30 de luni, formate diferite disponibile.
...Lapte de oaie pasteurizat, pate de trufe negre (ciuperci Champignon (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis și grupul său de rude), ulei de floarea-soarelui, trufă neagră (Tuber Aestivum Vitt), sare, piper, zahăr, granule de bouillon (sare de mare, extract de drojdie, zahăr brun, extract de condimente, zahăr caramelizat, maltodextrină, grăsime de palmier, turmeric), dextroză, amidon de cartofi...
Franța, Melle
...Ambalaj: - pachet de 240 de grame Ingrediente: - Făină de grâu dur* (Origine Poitou-Charentes) - Ciuperci porcini (Origine Auvergne) - Apă Ingredient alergen...
Franța, Auros
...chorizo în intestine naturale cu floarea sa, cârnați perche, ventrèche rulată (pancetta franceză) și plată. De asemenea, fabricăm și produse din carne gătite: cârnați de usturoi făcuți în casă, pate basc cu ardei Espelette, celebrul nostru pate bunica (cu coniac, smântână și ciuperci mici), jambon fiert, sânge cu carne béarnais, sânge galabar și sânge brasse cu carne, terrină de picior de porc. În plus, producem carne marinată pentru grătar, cum ar fi celebrul nostru jambon de grătar în stil Lomo și cârnați proaspeți.
Franța, Carquefou
...* Terine: Terină de foie gras de rață cu girolles, terină de obraz de porc confiat cu bucăți de foie gras de rață cu girolles, terină de ris de vițel cu morcovi. * Boudin alb în stil vechi cu ciuperci, foie gras, somon, St-Jacques Gama de iarnă: * Mezeluri în stil vechi: cârnați de Toulouse * Jumătate sărat: gambă, piept, paletă * Afumare în stil vechi: cârnați, gambă, piept, paletă...
Italia, Città Di Castello
...paste cu trufe, piure cu trufe, pate de măsline negre, sos picant, roșii cu trufe sau ciuperci. De asemenea, trufe uscate în borcan. Pentru sectorul HoReCa, oferim ciuperci porcini și trufe congelate. Vinuri din Umbria și Toscana. Din 1990, Tartufi Bianconi produce specialități cu trufe și condimente cu trufe, cum ar fi uleiul de trufe și risotto. De asemenea, avem ciuperci și trufe uscate/congelate. Oferim, de asemenea, vinuri și ulei de măsline extravirgin. Ne-ar face plăcere să vă trimitem catalogul nostru!
Belgia, Mollem-Asse
... smântână și pateuri ardenneze s-a extins la diferite alte arome. Astfel, acum există 30 de tipuri diferite de pateuri, cum ar fi pateul cu piper verde, ardei, merișor, ciuperci, usturoi, măr, măsline, pate de vânat, ...
Belgia, Bruxelles
Ardenia SA este specializată în mezeluri artizanale de fabricație belgiană. Veți găsi la noi toate tipurile de cârnați albi și cârnați negri, chiar și cârnați cu nuci, caise, stafide, ciuperci, varză și trufe. Mezelurile noastre sunt preparate în mod artizanal și cu cele mai bune îngrijiri, respectând cele mai stricte norme de calitate. Ardenia este garanția dumneavoastră de servicii și calitate în specialitatea mezelurilor artizanale belgiene (cârnați, cap de porc, cap de porc Breughel, cap de vițel, kip kap, pate de Ardenne,...)...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play