Franța, Astaffort
...PATEUL BASC. 100g O emoție din copilărie vă va reveni, cele mai delicioase amintiri ale unui picnic la țară, acest Pateu Basc cu un gust subtil de ardei iute de Espelette este de savurat pe o felie de pâine ușor prăjită sau însoțit de un murătură de legume sau castraveți murați. INGREDIENTE: ulei de cocos (35%), apă, proteine de soia, drojdie de bere bio, ciuperci, muștar, ulei de rapiță, sare, agar-agar, făină de chia bio, tamari bio, piper negru, ardei iute de Espelette, oțet xeres, condimente, usturoi, pastă de roșii, miso de orz, ceapă.
Franța, Malataverne
...Produs în Țara Bascilor Ingrediente: ficat, gât și grăsime de porc, ciuperci cèpe rehidratate 4%, ou, ceapă, sare, dextroză, arome, piper, usturoi, potențiatori de gust monoglutamat de sodiu și inosinat disodic, ardei iute. carne de porc origine Franța. Pateul cu cèpe este o rețetă tradițională din satele noastre. Îl puteți prezenta inspirându-vă din "banderillas" de pate cu cèpe, guindillas și pimientos del piquillo din Navarra. Descoperiți autenticitatea unui pate cu caracter parfumat cu cèpe. Prăjiți pateul cu cèpe ca antreu sau la aperitiv. Poftă bună ))...
Franța, Melle
...Ambalaj: - pachet de 240 de grame Ingrediente: - Făină de grâu dur* (Origine Poitou-Charentes) - Ciuperci porcini (Origine Auvergne) - Apă Ingredient alergen...
Franța, Auros
...chorizo în intestine naturale cu floarea sa, cârnați perche, ventrèche rulată (pancetta franceză) și plată. De asemenea, fabricăm și produse din carne gătite: cârnați de usturoi făcuți în casă, pate basc cu ardei Espelette, celebrul nostru pate bunica (cu coniac, smântână și ciuperci mici), jambon fiert, sânge cu carne béarnais, sânge galabar și sânge brasse cu carne, terrină de picior de porc. În plus, producem carne marinată pentru grătar, cum ar fi celebrul nostru jambon de grătar în stil Lomo și cârnați proaspeți.
Franța, Carquefou
...* Terine: Terină de foie gras de rață cu girolles, terină de obraz de porc confiat cu bucăți de foie gras de rață cu girolles, terină de ris de vițel cu morcovi. * Boudin alb în stil vechi cu ciuperci, foie gras, somon, St-Jacques Gama de iarnă: * Mezeluri în stil vechi: cârnați de Toulouse * Jumătate sărat: gambă, piept, paletă * Afumare în stil vechi: cârnați, gambă, piept, paletă...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play