... Trade, oferim pătrunjel de cea mai bună calitate, care este uscat cu grijă pentru a-și menține culoarea vibrantă și aroma. Pătrunjelul nostru este perfect pentru a adăuga o notă de prospețime preparatelor tale, fie că este folosit proaspăt sau uscat. Dincolo de utilizările sale culinare, pătrunjelul este plin de nutrienți și antioxidanți care susțin sănătatea generală. Este o sursă bogată de vitamine...
Germania, Heidelberg
...Pătrunjel 4mm STD este un pătrunjel uscat, tocat grosier, cu un gust proaspăt și verde. Este folosit frecvent ca garnitură și condiment pentru supe, salate și sosuri.
Polonia, Brzozów
...Jarzynka Spice este o condiment universal pentru multe feluri de mâncare. Este bazată pe legume uscate, ierburi și turmeric. Sublinează perfect gustul preparatelor și le oferă un parfum plăcut de legume. Jarzynka nu conține aditivi chimici inutili, drojdie sau amplificatori de aromă. <strong> Compoziție: </strong> sare, zahăr, păstârnac, morcovi, porumb, ceapă, praz, lubrifiant, pătrunjel...
Polonia, Jastrzebie-Zdroj
...Supă de pui Kucharek este baza ideală pentru orice tip de supe, sosuri, tocănițe sau fripturi. Amestecul de legume atent selecționate din Supa de pui Kucharek: morcov, pătrunjel, țelină și ceapă va face ca preparatele să nu necesite condimente suplimentare, iar familia ta va cere porții suplimentare. Ambalajul conține 12 cuburi de supă. Produsul este disponibil și în variantă fără ingrediente de origine animală.
Bulgaria, Sofia
... înalta Ev Mediu, era folosită pentru a fabrica băuturi tonice de către englezi. Este o condiment foarte popular pentru tocănițele cu legume și supe, în special cele cu pește. Pentru prepararea ceaiului: turnați 1-2 lingurițe la o cană (250 ml) de apă clocotită și lăsați să fiarbă. Ambalare: 125g, 250g și vra.
Franța, Villeneuve Sur Lot
...Plantă tăiată proaspăt, spălată și congelată după recoltare. Pentru preparate gătite, salate, sosuri, supe... Se recomandă utilizarea la rece. De asemenea, potrivită pentru utilizări calde. Greutate: 50g...
Portugalia, Leiria
... două linguri de ulei de măsline într-o tigaie, adăugați orezul și lăsați-l să se gătească puțin, asezonați după gust. Apoi adăugați aproximativ 100 ml de vin alb și lăsați-l să evapore. Adăugați treptat apă caldă (puțin mai mult decât dublul orezului), amestecând constant timp de aproximativ 20-25 de minute. Risotto-ul ar trebui să fie "cremos" dar al dente. Când este gătit, luați-l de pe foc și adăugați aproximativ 25 g de unt. Puteți adăuga, de asemenea, două linguri de brânză parmezan. Puteți înlocui apa cu smântână sau supe. Presărați cu pătrunjel, ceapă verde sau busuioc și serviți.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Pătrunjelul este regele vitaminelor. Datorită aromei sale delicate și gustului dulce, fără a face vreo luptă, această mirodenie universală a cucerit întreaga lume! Folosiți-l pentru salate, aperitive, supe, feluri principale. Folosiți pentru Folosiți pentru prepararea salatelor, aperitivelor, supelor, felurilor de prânz secundare. Valoare nutrițională la 100 g. Proteine (g / 100g)… 52,0 Grăsimi (g / 100g)… 4,5 Carbohidrați (g / 100g)… 22,0 Valoare energetică (kcal / 100g)… 340...
Italia, Trento
...-soarelui. O granulare specială garantează solubilitate imediată, pentru un gust unic și inconfundabil. Ideal pentru supe excelente, de adăugat și în ciorbe sau sosuri. Pentru a obține o supă plăcută, 100% vegetală, dizolvați 4g de Granulat Vegetal Bio Bauer (1 linguriță de ceai) în 250ml apă și lăsați să fiarbă timp de câteva minute. Produsul poate fi adăugat în timpul gătitului la alimente (ciorbe, supe, sosuri, ragù, carne, pește, risotto, ouă etc.).

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play