Italia, Guardiagrele
...Aditiv fără emulgatori pe bază de maia deshidratată. Întărește rețeaua de gluten, asigurând volum produselor finite. Format: 25 kg Dozare: 1 - 2 %...
Țările de Jos, Amstelveen
... mai bune ingrediente. Toate sunt 100 % naturale, 100 % fără OMG și fără grăsimi trans. Chiar și pentru aluatul nostru de pizza în stil american? Da, desigur. Făină, apă, sare, drojdie, ulei de soia și zahăr – mai mult decât aceste șase ingrediente magice nu avem nevoie pentru o experiență de pizza demnă de New York. Datorită structurii de pâine, feliile de pizza nu sunt doar ușor de pliat, ci și păstrează căldura. Prin urmare, pizzele cu o bază din aluat American sunt excelente pentru livrare.
Germania, Dissen
...Testați condimentele noastre rezistente la coacere, special dezvoltate pentru pâine și produse de patiserie. Înainte de coacere, bucățile de aluat crude sunt presărate cu condimentele. Acestea sunt rezistente la coacere până la 200°C. Beneficii pe scurt: - Fără numere E declarabile - Fără coloranți sau conservanți adăugați - Fără glutamat monosodic - Fără extract de drojdie - Fără grăsimi hidrogenate - Numai arome naturale - Efect de crocant...
Franța, Aix En Provence
...Făină de grâu T65, făină de grâu T80 (9%), grăsimi vegetale (cocotier, floarea-soarelui), făină de spelta, drojdie de panificație, zahăr, sare, agent de tratament al făinii: acid ascorbic. Fabricat într-un atelier care utilizează susan, ouă și produse lactate. Ambalare: aproximativ 52 pe pachet Greutate netă: 150g Caracteristici nutriționale: Valoare nutrițională medie pentru 100g Valoare energetică: 1743 KJ sau 413 Kcal Grăsimi: 8.2 g din care acizi grași saturați: 3.7g Carbohidrați: 71.1 g din care zaharuri: 1.7 g Fibre alimentare: 5.
...Condiment clasic pentru pâine robustă și ușor digerabilă, măcinată, boabe întregi Amestec de condimente conform rețetei și producției proprii din cele mai bune condimente! Pentru condimentarea pâinilor și chiflelor de toate tipurile. Ingrediente: semințe de coriandru, anason, fenicul, chimen, chimen negru, semințe de schinduf, piper Tellicherry Fără zahăr, sare, conservanți și fără arome...
Regatul Unit, Stoke On Trent Tunstall
... timp de 4-8 minute în cuptor la 250°C~320°C INGREDIENTE: Apă, amidon de porumb, ulei de măsline extravirgin, fibre vegetale (sfeclă, psyllium), maltodextrină, proteină de mazăre, făină de quinoa, maia de orez uscată (făină de orez, apă, drojdie), agent de îngroșare: hidroxipropilmetilceluloză (E464), amidon de cartof, sare, drojdie. NUTRIȚIE; Energie KJ (g): 967 Valoare energetică kcal (g): 230 Proteine (g): 3 Carbohidrați (g): 37.3 din care zaharuri (g): 0.4 Grăsimi totale (g): 5.9 din care acizi grași saturați (g): 0.7 Fibre alimentare (g): 8 Sare (g): 0.98...
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Aceasta este o mixtură pentru a face pâine cu maia fără gluten. Acum poți coace pâine fără gluten fără drojdie, ouă și produse lactate. Tot ce trebuie să faci este să prepari maia fără gluten din mixtura noastră și să coaceți o pâine delicioasă folosind-o! În mixtură nu există arome, agenți de conservare și alte aditivi alimentari dăunători. Acest produs nu conține gluten. Produsul este testat...
Turcia, Ankara
Înființată în 1965, KRAL Foods este cunoscută pentru produsele sale tradiționale și inovatoare, cum ar fi Tortillas, Kemalpasa (Rulouri de Aluat Spongios), şekerpare (Aluat Moale Copt), güllaç (Aluat Moale Copt), şambaba, erişte (Tăiței), biscuiți, aluat de baklava, mantı, aluat triunghiular, aluat de plăcintă, tarhana și kadayif (Desert din Grâu Fiert și Prăjit). Punând accent pe tehnologia moder...
Germania, Badenweiler
...Amestec de făină de orez pentru aluaturi cu drojdie, cum ar fi pâine, chifle și aluat pentru pizza...
Franța, Jarnac
... este recunoscută la nivel mondial și recompensată regulat în cadrul diverselor competiții internaționale de băuturi spirtoase (IWSR, San Francisco Spirits Competition…). Pâine de condimente Viile cultivate pe un sol de calcar și silex oferă ape de viață rotunde și dulci care, după distilare pe drojdie, dezvoltă arome complexe cu note condimentate. Cafea prăjită În timpul fabricării butoaielor...
Bulgaria, Plovdiv
...Substituente pentru ouă Gama noastră de înlocuitori de ouă este un substitut superior, 100% natural pentru toate tipurile de pâine, chifle, prăjituri de cafea, chifle tari, chifle dulci, gogoși cu drojdie, produse de tip brown & serve și majoritatea varietăților de biscuiți. Oferim șapte tipuri diferite de produse "pâine vegană". Ouăle se găsesc aproape peste tot, sau cel puțin aceasta este...
Luxemburg, Hautcharage
... Fermentările noastre sunt realizate la temperatura camerei, deoarece acolo se produce magia gustului. Nu practicăm nicio întrerupere sau amânare a fermentației, iar ciclurile noastre sunt lente și naturale. Maiele noastre sunt blânde, iar dozele de drojdie sunt de până la 10 ori mai mici decât cele utilizate în brutăriile moderne. Singurul nostru compromis față de modernitate este pre-coacerea urmată de congelare. Această tehnică de lucru ne permite să lucrăm fără stres în producție, deoarece nu există nicio constrângere de timp sau organizare.
BackNatur Lepold a dezvoltat fermentul de copt conform principiului miere-sare. Fermentul BackNatur este un ferment special de copt, cu ajutorul căruia se pot coace toate tipurile de pâine fără adăugarea de drojdie. De asemenea, este posibil să se prepare chifle și produse de patiserie fine fără drojdie de copt. Pâinea cu miere și sare este compusă doar din cereale ecologice măcinate, apă, miere...
Franța, LE PUISET DORE
...Fabricarea pâinilor cu maia tradițională, fără adăugarea de drojdie industrială. Pâini ecologice precuți refrigerate, pâini ecologice precuți sub atmosferă protectoare. Producător de pâini ecologice precuți pentru profesioniști.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play