Germania, Bad Bentheim
... adus cacaoa în Europa. La mijlocul secolului al XVII-lea, a devenit o băutură populară. Arborii de cacao au fost introduși în Asia și Africa de Vest prin coloniile diferitelor țări europene, deoarece cererea de ciocolată în Europa era în creștere. Boaba de cacao este materia primă folosită în producția de ciocolată. Aceste boabe de cacao provin din climatul tropical al Americii de Sud (Ecuador...
Germania, Eresing
... primii locuitori ca cremă împotriva vântului și vremii, iar pulpa fructului ca sursă de hrană. Produsul are un conținut ridicat de nesaponificabile și conține în principal acizi grași nesaturați cu lanț lung. Produsul rafinat nu are miros și este alb. Calități::raw, natural, presat la rece, presat la rece organic, rafinat, rafinat organic, deodorat organic Aspect::galben deschis până la incolor...
ufs.country_names.RU, Moscow
... Valoare energetică per 100 g de produs (kcal / kJ): 540 kcal (2360 kJ) Ingrediente: masă de cacao, zahăr din nucă de cocos, unt de cacao. Produsul conține: reziduu total de cacao uscat - 70%, grăsimi - Organic: Nu Raw: Nu Fără gluten: Da Vegan: Da...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play