Polonia, Brzozów
...Orezul negru, după gătire, capătă o nuanță violetă, de aceea este numit și orez violet. La fel ca orezul brun, este necurățat, fiind astfel bogat în fibre, vitamine, în special vitamina E, și minerale: fier, zinc, cupru. Orezul negru se gătește mai mult decât celelalte tipuri de orez, între 30 de minute și o oră, având întotdeauna o textură ușor crocantă. Este adesea folosit pentru a pregăti...
ufs.country_names.RU, Krasnodar
...Orez brun gros premium. Aliment verde din Rusia Aliment natural sfărâmicios de calitate superioară. Orezul ARATAY este cultivat pe soluri fertile în Regiunea Krasnodar, Rusia. Folosim tehnologie blândă. 2 ori mai puține îngrășăminte și fungicide. Orezul brun gros are un gândac mare care arată frumos. Amiloza medie. Rămâne sfărâmicios după gătire. Bun pentru risotto și pilaf. O garnitură...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play