Țările de Jos, Nijkerk
...Maltodextrina este un oligosacarid utilizat ca ingredient alimentar. Este produs din amidon de cereale prin hidroliză parțială și se găsește de obicei sub formă de pulbere albă, higroscopică, uscată prin pulverizare. Maltodextrina este ușor digerabilă, fiind absorbită la fel de repede ca glucoza și poate fi fie moderat dulce, fie aproape lipsită de gust (în funcție de gradul de polimerizare). SRS...
Țările de Jos, Raalte
... regulator de aciditate în pulberile de lapte și smântână. Este un ingredient principal în Kansui, pentru a îmbunătăți textura și culoarea. De ce să cumpărați Carbonat de Potasiu Preț. Nu vă faceți griji! Facem temele. Acest produs este oferit la cel mai mic preț posibil din industrie. Disponibilitate. În Stoc. Acest produs este în stoc și gata de expediere. Comenzile sunt de obicei expediate în 24...
Țările de Jos, Amsterdam
...Spirulina este unul dintre cele mai bogate în nutrienți alimente din lume. Are proprietăți antioxidante și antiinflamatorii puternice. Pulberea de spirulină are un miros și un gust ușor de alge marine. Pulberea de spirulină poate fi folosită ca ingredient pentru salate, vinaigrete, sucuri, smoothie-uri, ca supliment alimentar și multe altele...
Țările de Jos, Capelle Aan Den Ijssel
... sechestrarea ionilor de calciu și magneziu, care pot interfera cu procesul de curățare. Acest lucru îmbunătățește eficiența detergenților și ajută la prevenirea acumulării de calcar în mașinile de spălat și în mașinile de spălat vase. Aditiv Alimentar: În industria alimentară, tripolifosfatul de sodiu este utilizat ca aditiv alimentar cu numărul E E451. Este folosit în principal ca conservant și emulgator în diverse alimente procesate, inclusiv fructe de mare, carne și supe la conservă. Ajută la menținerea umidității în carne și fructe de mare, îmbunătățind textura și aspectul acestora.
Țările de Jos, Amsterdam
...Pudra noastră de brânză oferă un ingredient de bază superior pentru a promova profilele de aromă în produsele de panificație, alimentele de gustare, mesele convenabile, sosurile și dressingurile. Ingrediente: Solizi de brânză, lapte pasteurizat, sare, cultură de start, enzime, solizi de lapte, sare, acid alimentar (acid lactic) Informații nutriționale per 100g Energie: 2030kj Proteine: 25.2g Grăsimi totale: 28.3g Grăsimi saturate: 19.2g Carbohidrați: 32.5g Zahar: 30.3g Sodiu: 2720mg...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play