... preparate cu gătire lentă, cum ar fi tocănițele sau stufatul. Carrillera oferă o textură moale și suculentă care, atunci când este gătită, eliberează toată aroma caracteristică a cărnii de porc iberic. Această tăietură este perfectă pentru cei care caută un preparat gourmet de înaltă calitate, cu sigiliul inconfundabil al gastronomiei iberice.
Finlanda, Turku
...Obrazul de vită este mușchiul obrazului vacilor și reprezintă o bucată de carne mai tare care trebuie gătită lent și îndelungat pentru a deveni fragedă. Aceasta absoarbe bine aromele lichidului de gătit și, atunci când o tai, este fâșii, aproape ca porcul tras. Dacă dorești să te îndepărtezi de tăieturile tale obișnuite de carne roșie și să introduci ceva puțin nou în meniul tău de acasă, obrazele de vită sunt variația perfectă de la normă. Cea mai ideală modalitate de a le găti este prin gătire lentă.
Spania, Perín, Cartagena
Rational Food elaborează preparate de a cincea gamă, rețete tradiționale gătite cu o atenție deosebită la detalii, printre care se numără: Salată Rusească, Salată de Ardei Piquillo cu Cod, Carne slabă cu Roșii, Paella și Orezuri, Obraz cu Ceapă Caramelizată, Ciolan la Cuptor, Cartofi Ali Oli, Pui în Stil Chilindrón, Aripioare în Sos Barbecue, Preparat pentru Salată de Crab și Creveți, Ratatouille de Legume, Vită în Sos, Chifteluțe cu Roșii, Ton cu Roșii și Ardei, Obraz de Porc Ibăresc Gătit, Față Gătită cu Năut, Sos Bolognese, etc...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play