Grecia, Athina
...Oțetul roșu poate fi folosit pentru gătit, coacere și ca dressing pentru mâncare sau salate, chiar și într-o marinadă. Se crede că are beneficii pentru sănătatea inimii – inclusiv hipertensiune arterială și ajută la controlul nivelului de zahăr din sânge la persoanele cu diabet de tip 2. ingrediente: 6% aciditate, conține sulfiți.
...Oțet de vin învechit, cu aciditate și personalitate, produs 100% natural, destinat să evidențieze aromele preparatelor delicioase, dar și pentru a fi folosit în salate sau ca aperitiv împreună cu uleiurile noastre. Acest oțet de vin roșu, învechit în lemn și produs exclusiv din struguri biologici din Alentejo, din soiurile Touriga Nacional și Tinta Roriz, se remarcă prin „buchetul” său rafinat. Este un produs certificat și de categorie superioară, cu o aciditate maximă de 6%.
Tunisia, Tunis
...Preparat prin fermentarea sucului de rodie BIO, acest oțet este un ingredient deosebit pentru îngrijirea părului datorită acidității sale naturale Fermentație alcoolică Fermentație acetică Regulament Spațiu de depozitare Îmbuteliere Categorii: Agroalimentar Oțet natural Culoare: granat până la roșu-maro Aciditate (grad acetic): 5% (+ 0,5%) Miros: Rodie Ail: pH scăzut: 2,8 Aspect: limpede Alcool rezidual: < 0,5%...
Franța, Arles
...L'artisan Popol Preparare culinară de oțet din fructe. Ingrediente: oțet cristal 8° 41%, pulpă de roșie 20%, pulpă de ardei roșu 20%, zahăr, pectină de mere, ulei vegetal, ceapă, usturoi, pulbere de ardei iute de Espelette AOP 0,4%, amidon de porumb modificat, sare.
Italia, Nave
...Combinatii sugerate: Ideal pentru salate, legume atât fierte cât și crude, carne albă la grătar, pește fiert, omlete, pinzimonio, marinade,… Capacitate: 250 ml Cod: 03271 Categorie: Oțet Țară: Italia Regiune: Emilia-Romagna...
Franța, Mietesheim
...Nota suavă și fructată a oțeturilor cu pulpă de fructe aduce o notă surprinzătoare de exotism preparatelor tale. Folosit subtil pentru ratatouille și grătare, acest oțet te va surprinde! Ingrediente: Oțet alb 8° (41%), pulpă de roșie, pulpă de ardei roșu, zahăr, gelifiant: pectină, pudră de ardei Espelette (0,01%).
Franța, Renaison
...Îndrumarea tradițională pentru steak-ul argentinian! Dar ne place atât de mult, încât putem să-l folosim și ca dip pentru falafel, crochete de vită, burgeri, legume la grătar sau cartofi prăjiți. Cu acest amestec, trecem prin toate etapele: prospețimea pătrunjelului și a oregano-ului, apoi note de usturoi și, în final, o aromă de ardei dulce. Urmați sfaturile de utilizare: amestecați 1 doză de Chimichurri + 1 doză de oțet alb + 2 doze de ulei de măsline.
Franța, Saint Christol De Rodières
...Ingrediente: - 99,8 % oțet roșu organic - 0,2 % aromă naturală de șalotă Sugestii de servire: Dressing pentru salate, marinade, sosuri. Acest produs este disponibil și în sticlă de 25 cl, la vrac de 3-5-10 litri și în butoi de 220 litri.
Germania, Neutrebbin
...Sosul de Ardei Roșu Tabasco Original Flavor conține oțet distilat, ardei roșu și sare. Acest pachet include o (1) sticlă de 2 uncii de Sos de Ardei Roșu Tabasco Original Flavor.
Franța, Ressons-Sur-Matz
...De o frumoasă culoare vișinie, este culeasă coaptă și lăsată la macerat în apă și sare de mare, apoi cu oțet de vin roșu și ulei de măsline, ambele produse pe aceeași proprietate. Apoi este pur și simplu mixată și pusă în borcane cu un strop de ulei de măsline. BORCAN DIN STICLĂ: 180 g Ref: OLKAP2...
Turcia, Istanbul
...Un sos gourmet și de tip chef, realizat din roșii prăjite, ardei capia prăjiți, usturoi prăjit, melasă de curmale, cimbru, pastă de roșii, ulei de floarea-soarelui, oțet balsamic și sare, care reprezintă o alternativă delicioasă și unică la toate sosurile de roșii și ketchup-urile. Poate fi consumat atât cald, cât și rece, servit alături de burgeri, cartofi prăjiți, hotdog-uri, sandvișuri, platouri de mezeluri, platouri cu brânzeturi, ca topping pentru bruschetta, sos de îmbibat sau sos pentru paste. Acest produs este 100% vegan, fără gluten și fără aditivi.
... gătite cu oțet, zahăr și condimente. Hummus este un sos popular în regiunea Orientului Mijlociu, compus în special din piure de năut și tahini (piure de susan). Hummusul se servește cel mai bine cu pâine pita. Salsa este un sos folosit frecvent în bucătăria mexicană, de obicei preparat din roșii și ardei. Sosul roșu este un tip celebru de salsa, folosit frecvent în Mexic și în sud-vestul Americii. Sosul chipotle, popular în bucătăria mexicană, este făcut din chipotles adobo, iaurt simplu sau cremă mexicană, usturoi și suc de lime. Este folosit în special pentru tacos sau fajitas.
... Măsline fără sâmburi (42%) (Bella Di Cerignola, Leccino), ulei de floarea-soarelui (35%), fâșii de vinete (7%), felii de ardei roșu (7%), oțet, sare, zahăr, usturoi, pătrunjel, antioxidant E300, regulator de aciditate E270. Următoarele alergene sunt manipulate în fabrica de producție: țelină, lupin, derivate din pește, derivate din lapte, nuci. Energie: 692 kj / 166 kcal Lipide: 16g Din care acizi grași saturați: 1.6g Carbohidrați: 3.4g Din care zaharuri: 0g Proteine: 1.3g Sare: 3.2g...
Italia, Palagonia
...Ingrediente: Ciuperci cultivate 65% (Agaricus Bisporus), ulei de semințe de floarea-soarelui 35%, oțet de vin, sare, arome naturale în proporții variabile (mentă, usturoi, piper roșu măcinat, fulgi de piper roșu, paprika). Acid citric, acid L-ascorbic. Ambalaje disponibile: 212g/620g/1kg/3kg...
Franța, Furiani
...Ingrediente: oțet, morcovi, ardei roșu, ardei verde, ceapă roșie, ridichi, zahăr, apă. Greutate netă scursă 200g. Referință: PICKLES Greutate: 200g...
Franța, Brive La Gaillarde
...Un confit de excelență cu Cul Noir din Limousin! Sfaturi de degustare: Savurați acest confit cald, alături de cartofi sau paste proaspete. Dacă îl preferați rece, savurați-l cu nuci sau alune și un strop de oțet. Ideal acompaniat de un vin roșu sau roze. Fără coloranți sau conservanți.
Elveția, Wald
...Într-o cutie elegantă cu capac mat-negru, umplută cu un material roșu de Sizzle-Pack, închisă cu o panglică de satin roșie. Alte opțiuni de culoare sunt disponibile, vă rugăm să ne comunicați dorințele dumneavoastră.
Franța, Livry Gargan
Burçak Baharat este o companie turcă renumită pentru istoria sa îndelungată. Ne specializăm în fabricarea și exportul unei varietăți de condimente (de la 100 de grame la 25 kg), inclusiv piper roșu, cafea și produse de patiserie (frișcă, cacao, vanilină dulce, praf de copt, sos de ciocolată, varietăți de amidon), sirop de rodie, oțet de mere și oțet de struguri, precum și băuturi aromatizate...
Spania, Masquefa
... mai comercializate produse se numără: - Ulei de Serenoa repens 80-95% acid gras total - Pulbere de Serenoa repens - Ulei de ghimbir - Ulei de spinoasă - Ulei de rodie - Ulei de cânepă - Ulei de dovleac - Extract de epimedium - Extract de avocado - Extract de ginseng - Extract de Yohimbe - Extract de maca - Extract de okra - Extract de afine - Extract de afine - Extract de afine - Extract de coacăză neagră - Extract de Chokeberry - Extract de soia - Extract de trifoi roșu - Extract de semințe de in - Extract de oțet de mere - Extract de rădăcină de valeriană...
Spania, Cabezo De Torres-Murcia
... formate, conform canalului de distribuție. Oțet Selecție 100% Oțet de Vin Alb Oțet de Vin Roșu Oțet de Măr Oțeturi de Jerez Oțet Balsamic de Modena Creme Balsamice Oțet de Vin cu Usturoi Oțet de Vin cu Tarhon Oțet de Alcool Incolor Oțet de Alcool Colorat Dresinguri Monodoze Oțetieră Caramel lichid Sirop de Ciocolată Sirop de Căpșuni Sirop de Vanilie Sos Picant Sos Aperitiv Ulei de Măsline Extra Virgin Oțet la vrac pentru Industrie...
Franța, Ascain
...Txopinondo produce, așadar, băuturi tradiționale și artizanale conform unor procese ancestrale. Întreaga noastră gamă de produse este elaborată fără adăugarea de conservanți sau coloranți. Txopinondo produce, de asemenea, suc de măr, un aperitiv cu 17° alcool (pe bază de rachiu de Sagarno, vin roșu de Irouléguy și must de măr), o lichior de măr verde cu 18° alcool, o lichior anizată de măr sălbatic cu 18° alcool, o apă de via de Sagarno cu 40° alcool, oțet de cidru și oțet balsamic de măr.
Italia, Milano
...lăsând un aromă inconfundabilă și delicată. Naturale, în toate componentele, unice și inovatoare. Arome: vanilie, lămâie, căpșună, mandarină, busuioc, citrice-măr, mentă. Oțetul parfumat completează gama de produse pentru curățenie, folosind forța naturală și simplă a componentului său. Anticalcar, degresant, cu 4 parfumuri care contracarează mirosul clasic de oțet. Arome: struguri albi, roșu antic...
Italia, Terranuova B.
... oferi produse de excelență și pentru a satisface cele mai exigente gusturi, am integrat șofranul nostru cu: ulei de măsline extravirgin din colinele noastre toscane de la o renumită companie care produce exclusiv cu marcaj BIO, oțet obținut din strugurii colinelor noastre toscane cu marcaj BIO, miere de acacia, unde șofranul, numit aur roșu, se integrează, evidențiind gustul și aroma, păstrând toate calitățile sale organoleptice. Considerat cel mai puternic antioxidant, șofranul este cu adevărat elixirul tinereții, având calități afrodisiace pronunțate.
Franța, Cabanes
... Braucol. Soiurile de struguri albi sunt Sauvignon, Listan și trei soiuri gaillacoise: Mauzac, Lenc del El și Muscadelle. Astfel, LES VIGNES DE GARBASSES produc vinuri albe, roze, roșii, suc de struguri și oțet pe bază de vin roșu.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play