Spania, Guijuelo-Salamanca
...sare, zaharuri, condimente naturale, proteină vegetală, aromă naturală și intestin natural de porc. 100% ingrediente naturale. Fără alergeni. Greutate: 0,900 Kg aprox. Condiții de distribuție și transport: La temperatura camerei nu există restricții. Dacă este ambalat sub vid la Tª inferioară de 5ºC. Pentru consum, temperatura recomandată este de 15º-18ºC. Procesul de Elaborare: Selecție, tocare, frământare, umplere și maturare. Ingrediente: Carne de porc iberic de bellota, sare, zaharuri, condimente naturale, proteină vegetală. Greutate: 0,900 Kg aprox.
Spania, Guijuelo (salamanca)
...Amestec de carne tocată sau tăiată, adăugat cu sare, boia și condimente, frământat și umplut în membrană naturală de porc (orb și cu o lungime între 20 și 35 cm), care a suferit un proces de maturare-uscare. Referință: l0004...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play