...Sulfatul feros monohidrat este un hidrat care reprezintă forma monohidrat a sulfatului de fier (II). Este obținut din heptahidrat prin încălzire la peste 65°C.
Apariția chimică
Sulfatul feros monohidrat are aspectul unui solid cristalin alb-gălbui. Este inodor și solubil în apă.
Aplicații și avantaje chimice
Sulfatul feros monohidrat este un compus chimic extrem de eficient și, prin urmare...
... considerat conținut de proteină brută. Este insolubil și nu este higroscopic în solvenți organici comuni. Răspunde bine la procesare, deoarece nu se descompune atunci când este gătit. În prezența zahărului, își schimbă culoarea în maro atunci când i se aplică și temperaturi ridicate.
În general, este disponibil ca un monohidrat, un praf cristalin alb, inodor și solubil în apă.
...Sulfatul de magneziu monohidrat 99% are aspectul unui solid cristalin alb, deliquescent. Este inodor. Este solubil în apă și foarte puțin solubil în metanol. Este insolubil în eter și etanol. Sulfatul de magneziu monohidrat 99% este, de asemenea, un compus anorganic având formula chimică MgSO4.H2O.
MgSO4: 99% min
Mg: 16.5% min
MgO: 28.5% min
Materie insolubilă în apă: 0.01% max...
...Soda ash light, Carbonat de sodiu (cunoscut și sub denumirile de sodă de spălat, sodă și cristale de sodă, și carbonat cristalin în formă de monohidrat, cum ar fi Na 2 CO 3) este sărura de sodiu solubilă în apă a acidului carbonic. De obicei, se găsește sub formă de decahidrat cristalin care este ușor absorbit pentru a forma o pulbere albă, monohidrat. Carbonatul de sodiu pur este o pulbere albă...
...valori DE 3 – 19
Amidon Mogul (amidon pentru forme)
Amidon de orez
Sorbit cristalin și pudră
Soluție de sorbit 70% C și NC
Amidoni, nativi, din mazăre, cartofi, porumb, orez, tapioca și grâu – de asemenea, pregelatinizați și solubili la rece.
Amidoni, modificați pentru toate aplicațiile importante pe bază de cartofi, porumb, porumb ceară
Amidoni, solubili la cald și/sau la rece
Amidon de tapioca
Glucoză uscată, valori DE 20 – 47
Gluten de grâu vital
Amidon de porumb ceară
Pudră de amidon de grâu, amidon de porumb umflat...
... a fost obținut inițial din fructele de lămâie, dar în prezent este produs industrial prin fermentarea melasei sau a porumbului. Acidul citric este disponibil ca anhidrat sau monohidrat. Sărurile și esteri sunt cunoscuți sub numele de citrați.
Calități: Anhidrat, monohidrat, monohidrat farmaceutic, monohidrat alimentar, soluție 50%, anhidrat 30 - 80 mesh,
Număr CAS: 77-92-9; 5949-29-1
Număr EG: 201-069-1
Număr E: E 330
INCI: Acid citric
Durabilitate: 36 luni
Depozitare: trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumină, în ambalaje sigilate.