...Aromele noastre alimentare sunt comercializate sub diferite forme: lichide, pulberi, emulsii. Ambalajele sunt disponibile sub formă de sticlă de 30 ml, canistre de 250 și 500 ml sau la vrac, la cerere. Acestea pot fi utilizate pentru a realiza sau a fi adăugate la diverse categorii de alimente: prăjituri, macarons, ganache, creme de desert, mousse, dulciuri, gemuri, cocktailuri sau sosuri, dar și în ciocolaterie, înghețată, băuturi-sirope, preparate gătite, produse lactate, biscuiți.
...Frunzele de mentă și mentă verde sunt apreciate pentru aroma și gustul lor dulce. Ele sunt folosite în sosuri, deserturi și ceaiuri. Menta este un ingredient popular în preparatele cu miel, vinuri și deserturi. Pentru a le păstra calitatea, frunzele de mentă ar trebui să fie păstrate în recipiente etanșe, departe de lumină și umiditate.
Germania, Heidelberg
...Spearmint 0.5-2 HT este o mentă tratată la temperaturi ridicate, cu un gust răcoritor și rece, perfectă pentru ceaiuri, deserturi și sosuri. Oferă un aromă de mentă și este o plantă populară pentru utilizare culinară.
Bulgaria, Sofia
... paste de dinți, ape de gură, gumă de mestecat și bomboane. : Frunzele de mentă verde uscate sunt folosite frecvent pentru ceai. Puneți 1-2 lingurițe per cană (250 ml) de apă proaspăt fiartă și acoperiți timp de 8-10 minute, în funcție de gustul dumneavoastră. În plus, poate fi folosită cu miere și lămâie pentru a sublinia gustul. O altă modalitate foarte populară de a folosi frunzele uscate este de a condimenta fasolea, lintea și alte preparate vegetariene, precum și pentru garnituri, sosuri și supe. Ambalare: 125g, 250g și vrac...
Germania, Bad Bentheim
... deosebit de popular în bucătăria italiană și franceză. Busuiocul și roșia sunt o combinație excelentă. Așadar, presară puțin peste supa de roșii. De asemenea, această iarbă verde sacră se potrivește bine în supe și sosuri, pesto-uri, brânzeturi, preparate din pește și carne, precum și în salate. Gustul este deosebit de plăcut pe o omletă. Se recomandă să fie adăugat cât mai târziu posibil pentru a păstra cât mai mult din aromă.
...* 10g Ulei de Măsline Extra Virgin * 10g Oțet * 10g Sos de Lămâie * 10g Sirop de Rodie * Sare * Zahăr * Ardei Iute * Cimbru * Mentă * Piper Negru...
Franța, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Savurare ușor piperată, care amintește atât de mentă, cât și de cimbru. De asemenea, numită piper de măgar. Plante Sarriette - Satureja. Bucătărie Sosuri, vânat, brânză proaspătă de capră și oaie, legume uscate, fasole, dovleci și dovleac, mazăre. Formă / Cantitate Ierburi fine BIO UȘOR USCAT / 40g - 220g. Origine Franța - Plantă 100% organică. Virtuți Digestivă, anti...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play