ufs.country_names.RU, Saratov
...cum ar fi terciul de mazăre. În prezent, mazările sunt de obicei gătite sau tocate. Încălzirea distruge pereții celulari și face gustul mai dulce, iar nutrienții mai accesibili. Supa de mazăre este consumată în multe alte părți ale lumii, inclusiv în Europa de Nord și Centrală, în Rusia, Iran, Irak și India. Mazările procesate sunt mazări mature care au fost uscate, înmuiate și apoi supuse unui proces termic pentru a preveni alterarea. Mazările gata preparate sunt uneori vândute uscate și acoperite cu wasabi, sare sau alte condimente.
Franța, Olivet
...Referință 9990000005291 Mazarea uscata provine din aceeași plantă care produce mazărea verde. Leguma uscată este recoltată la maturitate, în timp ce mazărea verde este culeasă înainte de a fi matură. Mazările uscate sunt dure, umflate cu amidon și proteine. Odată ce este îndepărtată coaja, sămânța se desparte în două cotiledoane pentru a da mazărea spartă. Sfaturi de preparare Clătiți mazărea spartă. Acoperiți-o bine cu apă. Fierbeți timp de aproximativ 1 oră la foc mediu până devine moale.
Turcia, Edirne/uzunköprü
... toate semințele de cereale, cum ar fi grâul, orzul, ovăzul, secară, precum și semințele mari și medii de soia, mazăre, năut, linte, capsule, și de asemenea, semințele mici de rapiță, trifoi, mătură, ceapă, morcov, roșie, spanac, cu o precizie maximă. În plus, sistemul de greble este dotat cu un sistem de ridicare cu macara, facilitând astfel manipularea.

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play