... bucățile de carne * Reduce fosfații * Reduce pierderile de apă în timpul proceselor de gătire * Îmbunătățește textura finală în produsele cu sodiu scăzut * Îmbunătățește textura și elasticitatea * Crește forța gelului, facilitând pierderea proteinelor * Reduce conținutul de gumă și gelatine etc.
...Părți ale plantei: Gumă, Rășină Mod de cultivare: Colectare sălbatică În fabricare: Farmaceutic, Fumigație, Lipici (Diamant), Parfumuri, Cosmetice, Băuturi, Carne, Creșterea laptelui la animale, Ulei, Navigație, Muniție, Tipărire, Dezinfectanți, Deparazitare a animalelor, Textile, Pictură, Fabricarea polimerilor. În alimentație: –...

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play