Italia, Misano Adriatico
...Laura Romagnelli Vino Rosso Sangiovese Rubicone IGT 75 cl este un vin roșu produs în regiunea italiană Emilia-Romagna. Obținut din soiul Sangiovese, oferă un gust armonios și fructat, cu note de cireșe și mure. Perfect pentru a însoți brânzeturi maturate și carne roșie.
Italia, San Stino Di Livenza
...Roz pal cu accente vii. Fructe roșii sălbatice, cireșe. Note vesele de piersici și caise. O notă florală surprinzătoare de Magnolia cu flori de Iasomie. Aciditatea și zahărul sunt bine echilibrate; elegant și plăcut de proaspăt. Zona: Venezia Tipologie: D.O.C.
...%). Aspect senzorial: Vin de culoare roșu rubin intens. Are un gust cu note de fructe, de cireșe, prune, cu un miros și un gust puternic de mandorlă amară. Produse personalizate pentru linii aeriene, nave, căi ferate etc. Pentru formate diferite, contactați biroul comercial: +39 3477240044.
...Serviciul de vânzare e-commerce al specialităților gastronomice din Emilia Romagna, cu gustul emilian, trimise prin curier rapid în toată Europa. Parmigiano Reggiano, Torta Barozzi, oțet balsamic tradițional, vinuri Lambrusco, Cotechino și Zampone din Modena, Prosciutto di Parma, Coppa di Canossa, Salame Canusino, conserve de cireșe de Vignola, Perle în oțet balsamic, Savoret.
Italia, Barletta
...Donnafugata Sedàra Rosso Sicilia DOC, cu o culoare roșu rubiniu și reflexii violacee, oferă un buchet fructat cu note de fructe roșii (cireșe și prune) și condimente (piper negru) unite cu o ușoară notă balsamică de mentă. La gust, prezintă o bună structură cu taninuri fine și o prospețime plăcută. Un roșu plăcut, versatil în asocieri, perfect pentru fiecare zi.
Italia, Piglio
...Culoare roșu intens, cu reflexii de rubin. La nas ies în evidență fructe roșii coapte, vișine și cireșe, în special. În gură, puternic și în același timp catifelat, cu note de lemn dulce. În final, extrem de lung, tonurile exprimate de nas revin cu coerență și echilibru.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Se caracterizează prin prospețime, moliciune și versatilitate. La olfactiv, se evidențiază arome intense de fructe proaspete precum căpșuni, cireșe, rodii, prune și note florale de trandafir sălbatic. Datorită versatilității sale, este ideal pentru aperitive, pentru preparate pe bază de fructe de mare, pește și cu fritură de pește.
Italia, Schio
...Ciliegiolo... o bere diferită din Toscana. Vizual, roșu intens, aproape impenetrabil, fructat, cu note plăcute de gem de cireșe, mure coapte, ușor condimentat, tutun alb, piper negru în prim-plan. La gust, este catifelat, echilibrat, armonios, elegant și fin, lăudabil este taninul mătăsos. O băutură foarte plăcută, se poate asocia cu vânat cu blană, un mistreț somptuos în sos cu mămăligă și brânzeturi maturate, un pecorino toscan maturat.
...Culoare: roșu rubin intens. Arome: ample și persistente, cu un pronunțat parfum de cireșe și note de vanilie. Gust: corpolent, rotund, cu taninuri moi și echilibrate. Temperatura de servire: 16-18°C. Asocieri: excelent pentru a acompania fripturi de carne roșie, vânat și brânzeturi maturate. Vinificare: după desfacerea strugurilor, mustul rămâne în macerație cu cojile timp de 6-7 zile la o temperatură de 24-26°C. După finalizarea fermentației malolactice, o parte este maturată în barrique, iar cealaltă în oțel. Capacitate de învechire: 2 ani și mai mult, în funcție de recolta.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play