Italia, Messina
... preparare, bucătăreasa noastră Titti a reușit să-i evidențieze gustul. Aromele dulci și sărate sunt perfect combinate. Perfect pentru a fi întins, dar și pentru a condimenta feluri principale și secundare. A-l savura este ca și cum ai face o călătorie în Sicilia autentică! VINETE ÎN FÂȘII ÎN ULEI: În borcane sunt doar vinete autentice preparate în mod artizanal.
Italia, Barberino Di Mugello
...Vinete la grătar LUCRATE DIN FRESC Rulouri de speck umplute cu brânză de vacă delicată Artichoci în stil țărănesc LUCRATE DIN FRESC Roșii uscate marinate în stil mediteranean LUCRATE DIN FRESC Măsline Monacale Cu ardei iute, usturoi, condimente, sare...
Italia, Sassello
...ardei iuți crocanți umpluți (cu cremă de ton) în ulei de măsline extravirgin, ardei iuți crocanți în ulei de măsline cu anșoa, capere și măsline, roșii uscate aranjate în ulei de măsline, ceapă amară-dulce, cepe mici la grătar în ulei de măsline, cepe mici cu oțet balsamic I.G.P. din Modena, anghinare crocante din Sardinia în ulei de măsline, vinete la grătar în ulei de măsline, ardei cu trufă, mix de aperitive în ulei de măsline, cremă de brânză topită cu trufă, pastă de măsline cu trufă, cremă de trufă.
Italia, S. Giovanni La Punta
...CANNOLI SFOGLIA (DIVERSE DIMENSIUNI), VAU LE VANT, BIGNE’ SECCO ȘI MULTE ALTELE. ȘI ÎNCĂ O GAMĂ VASTĂ DE PRODUSE SURGELATE TIPICE SICILIANE, CUM AR FI: ARANCINI (PESTE 15 GUSTURI: CU SOS, CU PISTACCHIO, CU VINETE, CU SOMON, CU PUI ȘI MULTE ALTELE), CIPOLLINE, CARTOCCIATE. LA CERERE, ORICE TIP DE BISCUIT.
Italia, Due Carrare
...Afacerea de familie, înființată în 2009, efectuează diverse lucrări artizanale de produse la grătar (și nu numai) pentru terți, ocupându-ne atât de legume, cât și de fructe. De exemplu: sparanghel, usturoi, anghinare, ceapă borretana, ciuperci, fenicul, roșii uscate, vinete, dovlecei, ardei roșii și galbeni, ardei lombard, radicchio IGP (și nu numai) tardiv/precoce, dovleac și tot ce este mai bun...
Italia, Badolato
... distribuitori, revânzători sau persoane fizice. Vin: operațiuni constante și solicitante, la fel ca pentru ulei, până la îmbuteliere și expediere. Conserve: cultivăm în grădinile noastre în aer liber, sub un soare puternic calabrez, legumele noastre care, la maturitate optimă, vor fi transformate în borcane de: vinete la grătar, ardei la grătar, piureuri de roșii, sosuri picante, roșii uscate, anghinare, ceapă mică etc. Ne bucurăm și cerem cea mai mare seriozitate, garantăm calitatea excelentă și autenticitatea produselor noastre. Încearcă pentru a crede!!!!!
Italia, Racale
... digestibilitate. Agriturismul se întinde pe 20 de hectare, unde avem plante de fructe din care obținem gemurile noastre: rodii, dud, smochine de cactus, gutui, smochine albe, smochine fioroni. Avem plante de mure și câmpuri unde cultivăm cime de rapă, diferite varietăți de roșii, conserve de ardei, anghinare, roșii uscate, vinete și preparate precum piureuri, supe, pateuri și sosuri. Pastele noastre...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play