Italia, Taormina
... celor mai vechi tradiții culinare siciliene, toate acestea în cadrul minunat al centrului vechi al orașului Taormina! Turul te duce în centrul istoric al orașului Taormina, un loc ideal pentru a experimenta cu adevărat gustul Taorminei. Savurează mâncarea delicioasă, bucură-te de cultura vibrantă și întâlnește oamenii care păstrează atât de multe tradiții minunate de mâncare și vin.
...Vitigno: 100% Arneis. Vinificare: fermentație în tonneaux din stejar francez și acacia. Maturare: păstrare „sur lies” în tonneaux până la următoarea recoltă. Culoare: galben pai intens. Aromă: elegantă și complexă, cu note de fructe mature bine îmbinate cu nuanțe de miere de acacia și condimente dulci. Gust: sărat și plin, cu un final lung și persistent. Grad de alcool: ±13,5%. Asociere gastronomică: este recomandat pentru aperitive, preparate principale delicate, feluri de mâncare pe bază de pește și carne albă. Se servește la o temperatură de aproximativ 8°C.
... casă, produse pentru îngrijirea personală, papetărie, băuturi, beri, vin, sucuri, dulciuri, bomboane și multe altele. La al doilea, vedeta este fructele și legumele, legume și fructe de cea mai înaltă calitate la prețuri foarte corecte și întotdeauna proaspete. În plus, puteți găsi mezeluri și brânzeturi la tăiere, înghețată, gastronomie, conserve, paste, făină, detergenți, produse de curățenie pentru casă, produse pentru îngrijirea personală, papetărie, băuturi, beri, vin, sucuri, dulciuri, bomboane și multe altele.
Italia, Monte Sant'angelo
...În sectorul gemurilor, există gemuri de portocale, lămâi și mandarine produse fără conservanți, doar cu fructe din Gargano și zahăr. Compania este un punct de referință pentru iubitorii de mâncare autentică și tradițiile culinare italiene și pugliese.
Italia, Bagnacavallo
Producția de cutii din lemn pentru vin și gastronomie...
... urmeze pașii tatălui și unchilor săi. Astăzi, cu ajutorul soției sale Simona, Riccardo Costenaro duce mai departe cu mândrie barul-patiserie, unde a experimentat cu succes rețete care unesc tradiția dulce toscană cu cea valtellineză: celebru este „Buccellato” său, un desert tipic cu struguri, alune, anason, migdale și nuci, o rețetă exclusivă de care este, pe bună dreptate, foarte gelos. Pentru viitor, Costenaro visează să se extindă și mai mult, iar cel mai mare dintre copiii lor, Nicholas, a decis deja să studieze la Institutul de Gastronomie pentru a putea, într-o zi, să-i urmeze pașii.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play