Franța, Avançon
...Oțetul de miere de la Pocquet Apiculture este un condiment excepțional care aduce o notă de dulceață și complexitate preparatelor dumneavoastră. Elaborat din mierea noastră artizanală, acest oțet este perfect pentru a sublinia salatele, marinadele și sosurile. Gustul său unic și delicat îl face un element esențial pentru iubitorii de gastronomie rafinată. Alegând oțetul nostru de miere, optați...
Franța, Issy-Les-Moulineaux
...Vinul: Cu Confidentielle, familia Combard ne propune un mare vin rosé de gastronomie care impresionează. Evoluând pe o textură cremoasă, aceasta este o cuvée făcută pentru masă și exprimând un nivel înalt de rafinament. Aromele de piersici, caise, căpșuni și citrice coapte se împletesc cu o structură salină care evocă direct terroir-ul șisturos al domeniului Figuière. O vinositate cărnoasă și...
Franța, Saint Lambert De La Potherie
...Cavă de vin pentru 48 de sticle, dotată cu 4 rafturi din lemn. Temperatura variază între + 5°C și + 22°C. Această cavă de vin este echipată cu un geam colorat care va proteja sticlele de vin împotriva UV-urilor. Cava de vin pentru 48 de sticle este dotată cu un termostat inteligent cu afișaj LED. Este reglabilă între + 5°C și + 22°C. Răcirea este ventilată pentru o temperatură uniformă. Cava...
Franța, Saint-Fraimbault
...Verdadea emblemă a gastronomiei normande, tradiționalele tripes au fost reinterpretate pentru a vă oferi o versiune cu arome de fân. Gândită de chef-ul Hubert Nobis, această rețetă este din nou rezultatul unui parteneriat trilateral între chef, atelierul de transformare "les Gorronnaises" și noi. Din 1988, familia Cousin elaborează diverse produse de carne în cadrul atelierului lor din Gorron, având ca obiectiv să pună întotdeauna în valoare tradiția. Ingrediente: Stomace și picioare de vită, morcovi, vin alb, ceapă, apă, sare, piper, fân...
Franța, Brive La Gaillarde
...O delicatesă pentru Sărbători... Porc Cul Noir Limousin, foie gras și nuci, toate într-un singur pateu! Ideal de servit cu pâine de ghimbir prăjită, salată și un vin alb din Coteaux de la Vézère. Fără coloranți sau conservanți. 180 g...
Franța, Roubia
...condimente, garrigue. Gustul pune în valoare fructul, într-un stil corpolent, structurat, tradițional. Un vin solid care trebuie așteptat puțin. Calitate frumoasă.\n\nACORDURI MÂNCARE-VIN\nPreparaturi de iarnă, carne marinată, coaste BBQ, vânat. Brânză cremoasă puternică.\nVin fin de gastronomie. Ideal de consumat la 17°C.\n\nContență (L):0,75\nGreutate brută (Kg):1,3\nGrad alcool (%):13"}...
Franța, Graulhet
... usturoiului negru variază în funcție de timpul său de uscare și amintesc puțin de cele ale oțetului balsamic. Are o durată de viață optimă de 1 an, dar în Japonia unii îl păstrează 10 ani. Ca un vin bun, se îmbunătățește cu vârsta; dacă doriți să opriți maturarea, păstrați-l la frigider. Și în bucătărie? În gură, se degajă o superbă dulceață, ușor acrișoară, care nu este fără a evoca lemnul dulce, face parte din aromele Umami. Gustul său este atât de dulce încât îl puteți savura ca atare, pur și întreg, în orice moment.
... d’Alsace K (Crémant de gastronomie) - Crémant d’Alsace brut - Crémant d’Alsace rosé Vă primim într-un cadru cald pentru a descoperi o gamă întreagă de vinuri alsaciene. Veți beneficia de sfaturi avizate, de o descriere detaliată a fiecărui vin. Aproximativ cincisprezece referințe de vinuri sunt disponibile pentru degustare permanentă. Atenție: abuzul de alcool este periculos pentru sănătate. A se consuma cu moderație.
Franța, Roche La Moliere
...-sur-Ource, Noé-les-Mallets și Chacenay, pe Côte des Bar, în sudul Champagne-ului. Fiecare parcelă, fiecare deal având un nume precis, beneficiază de toată atenția, viticultorii adoptând practici de mediu extrem de raționale. Calitatea producției de vin este astfel garantată, datorită unei preocupări constante pentru conservarea mediului, precum și a unei gestionări meticuloase a fiecărei etape a producției. În cele din urmă, Hermione Queen se străduiește să propună produse de calitate excepțională care reflectă tradițiile și expertiza viticultorilor locali din Champagne.
Franța, Bidart
... arome de hribi, cimbru sălbatic, ... obținute prin macerare și trufele de sezon, Maison Caudalie, înființată la Biarritz din 1998, transmite excelența bio, naturală și sălbatică cu un stil unic, pentru a regăsi adevăratul gust al lucrurilor. Caudalie este măsura persistenței aromatice a unui vin în gură, este înainte de toate o poveste de gust; Maison Caudalie a ridicat-o astfel la rang de...
Franța, Marcolès
... combinații gustative pe care le permite noul vin de miere de lux made in France, o măiestrie regăsită și perpetuată de acest tânăr pasionat de gastronomie și apicultură. Hidromelul este un vin de miere de păstrare care se va conserva ani de zile în pivniță.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play