Italia, MILANO
...Panettone este un desert tradițional de Crăciun italian, originar din Milano. Caracterizat prin forma sa înaltă și cu cupolă, este realizat dintr-un aluat dospit dulce, îmbogățit cu fructe confiate, stafide și coajă de portocală. Prepararea sa necesită mai multe zile pentru procesare și dospire naturală, care conferă desertului textura sa pufoasă și gustul distinctiv. Panettone este adesea...
Italia, Misano Adriatico
...Acest vin roșu, IL POZZO Vino rosso Sangue di Giuda Oltrepòpavese DOC, este produs în regiunea italiană Oltrepòpavese. Cu o capacitate de 75 cl, acest vin este un amestec delicios de struguri Barbera, Croatina și Uva Rara. Are un parfum de fructe coapte și un gust dulce și fructat. Este excelent de savurat alături de carne roșie, brânzeturi sau deserturi.
Italia, San Stino Di Livenza
...Culoare galben pai, ușoară și strălucitoare. Aromatic, dulce, proaspăt și plăcut. Varietate de struguri: Chardonnay Zona: Veneția...
...Roero DOCG Moretti Barolo DOCG Moretti Roero Arneis DOCG Moretti Giajet – M.P.F. vin alb dulce Dolcetto d'Alba DOC Moretti Nebbiolo d’Alba DOC Moretti Barbera d’Alba DOC Moretti Barbarusa - vin rosé Urmăriți actualizările noastre pe: https://www.morettivini.it https://www.facebook.com/Poderi Moretti/ https://www.instagram.com/moretti.winery/ https://www.google.it/maps/Poderi Moretti https://www.google.it/maps/Cascina Occhetti...
Italia, VILLA CASTELLI
...Vin alb obținut dintr-un amestec de struguri albi din Salento, cum ar fi Trebbiano și puțin Malvasia Bianca. Conținut de alcool 11,50% Vol. Culoare albă cu un gust semi-dulce. Pentru mai multe informații, ne puteți scrie la cantine.durso@libero.it...
...Vinuri în sticle de sticlă de 0,75 l. Ambalaje de 6 sticle. VIN INZOLIA CU MANDORLĂ. Ingrediente: Vin, zahăr, aromă naturală de mandorlă (2,5%). Aspect senzorial: Vin transparent de culoare galben-pălărie. Are un gust dulce-fructat cu note de fructe albe, cu un miros și un gust puternic de mandorlă amară. NERO D'AVOLA CU MANDORLĂ. Ingrediente: Vin, zahăr, aromă naturală de mandorlă (2,5...
Italia, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Indicatie Geografica Tipica Zona de productie: Emilia Vitigno: Lambrusco Gradatie Alcoolica: 8 % vol. Culoare rosu rubiniu Aroma vinos si fructat Gust dulce, placut si armonios Accostamente carne rosie, vanat Temperatura de servire 18°-20° C.
Italia, San Donaci
...Vin obținut din vinificarea strugurilor Negroamaro (90%) și Malvasia Nera (10%). Zona de producție: Salento, între provinciile Brindisi și Lecce. Îmbătrânire în barrique. La olfactiv, se evidențiază note de fructe cu pulpă roșie coapte și gemuri, condimentate cu piper negru, lemn dulce, note prăjite și o notă balsamică de vegetație mediteraneană. Ideal cu brânzeturi cu pastă tare precum Comtè, Gorgonzola, mezeluri precum Pancetta de porc, chorizo, capocollo și carne roșie la grătar.
Italia, Piglio
...Poreclit în Evul Mediu "Regele vinurilor", reprezintă expresia autentică a unui teritoriu dintotdeauna dedicat viticulturii Culoare roșie intensă, cu reflexe rubinii. La nas, emană complexitate aromatică ce variază de la vișine coapte la nuanțe de cuișoare și nucșoară. Gustul, inițial erbaceu, aproape balsamic, se deschide puternic și sărat, cu note de lemn dulce. În final, extrem de lung, revin cu coerență și echilibru tonurile exprimate de nas.
Italia, Noci
... proaspăt, condimentat cu ulei de măsline extravirgin sau însoțit de salată, roșii cherry, pâine sau preparate delicate, cum ar fi somonul afumat, sau folosit pentru a umple pizza sau preparate gourmet. De asemenea, este excelent în combinație cu un pahar bun de vin.
...Cel de felino, printre cele mai multe salamuri italiene, este cel mai dulce, făcut cu puțin sare, piper în boabe și maturat în valea prosciutto-ului din Parma. Doar din porci grei italieni, începând de la "trito di banco" (carne slabă, fără nervi și cu un strat de grăsime), mai întâi măcinat la granulație medie, apoi frământat cu condimentele (sare, piper, puțin vin alb), lăsat să se odihnească...
Italia, Schio
...Amarone Latium Morini este un must al enologiei italiene. Aproape impenetrabil în roșul său rubiniu intens cu ușoare reflexii granate. Complex, cu cireșe mature aproape marmeladă, lemn dulce, condimentat cu piper negru, tutun toscan care nu este invaziv. La degustare se prezintă cald și moale, cu un tanin predominant pe o mineralitate plăcută în fundal. Ca toate vinurile mari, nu trebuie asociat cu niciun fel de mâncare, pentru a fi savurat în toată expresia sa maximă. 2011 a fost un an mare, poate să stea liniștit în crama de acasă timp de un deceniu.
Italia, Dorgali
... splendidă culoare roșu granat. La nas este impunător. Bogat în arome de fructe mici coapte, roșii și negre, note de vișine și lemn dulce, îmbogățite cu ierburi aromatice mediteraneene, condimente fine și dulci. În gură este plăcut cald, sărat și condimentat, totul perfect fuzionat de un spectru mineral. Structura sa bogată și catifelată este bine echilibrată de complexitatea taninică și de persistența...
Italia, Rende
Această start-up din domeniul băuturilor s-a născut în august 2019, datorită unei colaborări familiale, cu ideea de a încuraja distribuția de produse artizanale selectate sub brandul „Samonì”. Am dorit personal să dezvolt acest proiect pentru a relua, cu puțină inovație, profesia pe care familia mea o desfășura. Printre acestea avem o serie de vinuri Cirò, prosecco millesimato, bere artizanală, amari și lichioruri cu arome speciale și, în final, produse tipice în ulei și dulce-acrișor.
Italia, Scafati
... la vin la ulei, de la produse pescărești la conserve alimentare și seculara tradiție dulce napolitană. Itacraft propune o cantitate și calitate variată de produse enogastronomice teritoriale, încapsulate în marca „I Nostrani”.
Italia, Campomarino
...care merită să fie savurat pe deplin în profunzimea expresiei tipicității sale. La strugurii clasici precum malvasia, Trebbiano, Montepulciano și Sangiovese, Di Majo Norante a adăugat mai întâi Bombino și Aglianico, iar în cele din urmă vechile soiuri Falanghina și Greco pentru producția de vinuri albe. Ellenico-Aglianico, Prugnolo și Tintilia pentru vinurile roșii. Moscato reale pentru vinul dulce pasit.
Italia, Treviglio
... viță de vie, producând un enorm 51,5 milioane de hectolitri de vin în fiecare an. Vinul italian este exportat masiv în întreaga lume, Germania, Marea Britanie și Statele Unite fiind principalii importatori.
... urmeze pașii tatălui și unchilor săi. Astăzi, cu ajutorul soției sale Simona, Riccardo Costenaro duce mai departe cu mândrie barul-patiserie, unde a experimentat cu succes rețete care unesc tradiția dulce toscană cu cea valtellineză: celebru este „Buccellato” său, un desert tipic cu struguri, alune, anason, migdale și nuci, o rețetă exclusivă de care este, pe bună dreptate, foarte gelos. Pentru viitor, Costenaro visează să se extindă și mai mult, iar cel mai mare dintre copiii lor, Nicholas, a decis deja să studieze la Institutul de Gastronomie pentru a putea, într-o zi, să-i urmeze pașii.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play