Bertelli Formaggi S.r.l., prezent pe piață de patru generații, propune brânzeturi maturate și proaspete de calitate excelentă. Suntem un punct de referință pentru multe activități europene în furnizarea nu doar de Parmigiano Reggiano maturat de la 12 luni până la 60 de luni, ci și de brânzeturi de capră și oaie din tradiția italiană. Suntem furnizori și de mezeluri tipice precum salame, fiocchetto...
Italia, Pratola Peligna
...PROLIFE ENZIMI Zeta Farmaceutici 2 cutii a câte 30 de capsule de 490 mg IA 2 ȘI PLĂTEȘTE 1 Fermenti Lattici Vivi+Enzime Digestive Naturale Vitamine B6 -B2 -B1 -B12 +Glucoligosaccaride Burtă plată în 1 Lună Reduce formarea de gaze și senzația de greutate a intestinului - Favorizează o digestie corectă - Restaurează activitatea florei intestinale PROLIFE ENZIMI, supliment alimentar de fermenti...
Italia, Mesoraca
...Guanciale de porc este o tăietură de carne porcină, străbătută de vene slabe de mușchi, cu o componentă de grăsime de calitate superioară, de compoziție diferită de slănină (grăsimea de pe spate) și de bacon (grăsimea de pe burtă). Consistența este mai fermă în comparație cu baconul, iar gustul este mai caracteristic. Carnea este masată cu atenție manual și aromatizată cu condimentele noastre...
Italia, Trezzano Sul Naviglio (mi)
...Clinici, SPA): Măști de față de unică folosință - Măști pentru conturul ochilor de unică folosință - Măști pentru buze de unică folosință - Măști pentru nas de unică folosință - Măști pentru decolteu de unică folosință - Mască pentru corp pentru zone critice (burtă, șolduri, interiorul coapsei, exteriorul coapsei) - Mască pentru corp pentru picioare - Mănuși cosmetice pentru mâini de unică folosință...
Italia, Macerata
... rosticceria cu preparate de luat acasă. Pe lângă preparatele clasice, frascarelli, mămăligă cu cod, burtă de vițel și fasole cu ciolan. A fost înființată în 2007 de Agnese și Mario, care propun o bucătărie tipică macerateză unde aromele de odinioară sunt accentuate și transformate în ceva unic. În acești ani, Agnese și Mario s-au distins prin calitate și preț, obținând mari satisfacții în catering, la petrecerile de aniversare, nunți și botezuri. Genuin, ca și cum ai fi acasă!
Italia, Scandicci
Din 1985, compania Frama se ocupă cu prelucrarea stomacilor de bovine, fierberea și pregătirea ulterioară a preparatelor gastronomice tipice florentine, cum ar fi trippa alla fiorentina, lampredotto cu diverse ingrediente, ribollita, stracotto de guancia, peposo și altele. Aceste preparate sunt disponibile și în elegante borcane de sticlă marca Weck, de diverse dimensiuni, sterilizate pentru a-și ...
Italia, Cavriago
PROCESAREA ȘI COMERCIALIZAREA TRIPEI DE BOVINE, INCLUZÂND RUMENUL ȘI RETICULUL, OMASUM DIN BOVINE ADULTE ȘI VIȚEL, ÎNGHEȚAREA PRODUSULUI...
DI INVERARDI CRISTIAN...
Italia, Lugo
Producția și vânzarea de intestine naturale - Pregătit pentru umplere...
Produse pentru mezelării și măcelării...
Italia, Sant'alessio Con Vialone
Comerț cu intestine și produse conexe...
Italia, Viadana
Producția de grăsimi nealimentare și proteine animale...
Italia, Magenta
Salut, Simao. Suntem o companie care activăm în sectorul alimentar, oferind produse de bază din animale, cum ar fi carne proaspătă și congelată, burtă și piei de bovine, atât procesate, cât și crude sau fierte, precum și piei sărate. În plus, furnizăm în China multe alte produse provenite din alte state.
Italia, Quistello
Italia, Carre'
Italia, Finale Emilia
Italia, Castelfranco Emilia
Italia, Acerra
Italia, Borghetto Di Borbera
Italia, Treviglio
Italia, Modena
Italia, Treviglio
Italia, Legnago
Italia, San Pietro Clarenza
Italia, Zane'

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play