Italia, Marmirolo
...W: 400 ÷ 420. Făină de Tip 55 obținută din cele mai bune grâuuri nord-americane, pentru pizzaioli mai exigenți. Este ideală pentru frământare cu o metodă tradițională de fermentare lungă (peste 24 de ore) și o conservare de până la 6 zile în cameră rece. 25KG -10KG...
Italia, Castellamare
...Mezeluri cu un gust autentic și rafinat, care transformă fiecare moment de convivialitate într-o oportunitate de a savura calitatea italiană. Carne și cârnați cu arome stricte, în cel mai natural mod posibil. Elemente sănătoase și simple pentru a redescoperi gustul tradițiilor vechi de țară și al pământurilor noastre.
Italia, Giuliano
...Făină "00", apă, maia (drojdie naturală din făină de grâu moale tip 0 în pulbere, drojdie, făină de cereale malțate), sare, ulei de floarea-soarelui, ulei de măsline, roșie, mozzarella asiago, fontina, emmental, ulei de măsline extravirgin.
Italia, Orbassano
...Spaghetti alla chitarra, cunoscuți și sub numele de maccheroni alla chitarra, sunt un tip special de paste proaspete din ouă. O versiune abruzzese a tagliolini-urilor piemontese, se deosebește prin forma sa diferită. Este mai gros și are o secțiune transversală pătrată, făcându-l alegerea perfectă pentru a acompania sosuri de carne, pește sau legume.
Italia, MILANO
...Caputo 1924, il Mulino di Napoli Din 1924, lucrăm grâul cu generozitate și pasiune, pentru a oferi profesioniștilor și pasionaților de Arta Albă făină de cea mai înaltă calitate, produsă cu respect deplin pentru materiile prime și tradiție. 1 PALLET 40 SACCHI DA KG 25 1 SACCO KG 25 = EUR 25,00 SCADENZA 30/08/2025 MINIM D'ORDINE 15 PALLET...
Italia, Forlì
... dospire, cauzată de procentajul scăzut de proteine. Făina de orez este utilizată în unele rețete sau se amestecă cu făina de grâu, mei sau alte cereale pentru variante mai bogate. Există multe preparate pe bază de acest tip de făină, în special potrivite pentru cei intoleranți la gluten, printre care se numără tăițeii de orez, ravioli la abur și diverse dulciuri, cum ar fi mochi-ul japonez. Este ideală pentru a înfăina alimentele prăjite și în prepararea unor biscuiți.
Italia, Acquaviva Delle Fonti (ba)
...Trofie este un tip de paste scurtă preparată dintr-un aluat de semolă de grâu dur și apă. Datorită formei lor alungite și ascuțite, sunt perfecte pentru a servi preparate simple și gustoase.
...Porumbelul de Paște Ambalaj din Tulle Făină de grâu moale tip '0' – Unt – Coajă de citrice confiată – Apă – Ouă proaspete (gălbenuș) – Zahăr – Miere – Sare – Drojdie – Arome.
Italia, Marcianise
...Ingrediente: Apă, zahăr, alcool de origine agricolă, lapte praf degresat, arome, baba în bucăți. Baba în bucăți: Făină de grâu (GRÂU) Tip "0," ouă, margarină vegetală, fără grăsimi hidrogenate din uleiuri și grăsimi vegetale (palmier și floarea-soarelui), apă, corector de aciditate E330, arome, zahăr, sare, drojdie naturală. Poate conține urme de nuci. Conține alergeni. Vol 17%...
Italia, Bronte
...Ingrediente: făină de grâu tip "O", gălbenuș de ou pasteurizat, unt, fructoză, zahăr, drojdie naturală uscată (grâu), emulgator E471, lapte praf integral, drojdie de bere, sare, arome. Umplutură: zahăr, pastă de alune 30% (alune prăjite și rafinate), uleiuri și grăsimi vegetale (palmier, palmier de ulei), uleiuri (floarea-soarelui), lapte praf degresat, zer praf, emulgator (E322 lecitina de soia...
Italia, Crotone
...Făină măcinată la piatră: făină tip "0" 35% + făină tip "1" 35% + semolă de grâu dur 30%...
Italia, Albano Laziale
IL Michelangelo della Pizza din Albano Laziale, în Castelli Romani (Roma) este o brutărie cu cuptor cu lemne, care produce pâine de tip caserec, pâine de Genzano, pâine de Lariano. Pizza romană, pizza albă și roșie, pizza velletrana și producția de produse de panificație tipice din Castelli Romani. Din selecția celor mai bune amestecuri de făină de grâu dur, făină 00 și integrală, se nasc...
Italia, Santa Maria La Carità
... valoroasă conținută în grâu. Etapa de presare și extrudare: din presa, aluatul este împins lent de o șnecă împotriva unei matrițe din bronz, cu o presiune moderată pentru a păstra caracteristicile glutenului și ale carbohidraților. Pentru fiecare tip de paste există o matriță specială din bronz. Folosim exclusiv matrițe din bronz, care oferă textura specifică celei mai bune paste artizanale. Etapa de...
Italia, Velletri
Livrăm zilnic, în câteva ore, în toată Italia, pâine de casă de tip deschis sau închis, coaptă la cuptor cu lemne, sub formă de pâini sau baghete. Această pâine, produsă în Castelul Romani, se caracterizează prin utilizarea drojdiei naturale, făinii de grâu moale semi-integrale și coacerii în cuptor cu lemne. Fermentarea se obține cu maia și puțină drojdie de bere. Ingredientele se frământă timp...
... pentru a realiza acest tip de transport și dotate cu certificări care confirmă standarde riguroase de igienă. "Integrăm pasiune, seriozitate și valoare pentru a da viață soluțiilor care corespund așteptărilor clienților noștri, punctul de referință al activității noastre."...
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play