Italia, Milano
...Confettura Extra di Albicocca Ievulese și miel de Trifoglio de calitate superioară. Fără zaharuri adăugate și conservanți. Doar fructe proaspete de sezon și miere artizanală de producție proprie. 100% made in Italy. Pentru a obține cea mai bună consistență, se recomandă să fie consumată la o temperatură între 5-10 °C Ingrediente: Caise 65%, miere de Trifoglio 35% ABBINAMENTI Ideală pentru a umple torturi și tarte, pentru micul dejun aplicată pe pâine și pe felii de biscuiți. De încercat cu brânzeturi maturate și savuroase.
Italia, Capo D'orlando
...Acest citric este cunoscut în italiană sub numele de ‘limetta’, aparține familiei Rutaceae și numele său științific este Citrus aurantifolia. A fost obținut prin încrucișarea cedrului cu lămâia și împărtășește multe proprietăți cu acestea. Există diferite specii de citrice ale căror fructe sunt numite lime. Cele mai multe specii cultivate sunt, de fapt, hibrizi, produși din cedru, mandarină...
...Gusci mici și delicioase de aluat fraged artizanal umpluți cu gem de caise. Crostatinele Forneria Veneziana sunt preparate cu FĂINI NATURAL FĂRĂ GLUTEN și fără utilizarea de făini cu gluten. În această variantă sunt, de asemenea, fără lapte și derivate. ALUATUL FRAGED este pe bază de făină de orez și hrișcă, amidon de porumb și orez, și ouă. O idee dulce pentru mari și mici, pentru o gustare simplă și autentică acasă sau la școală, sau pentru o pauză gustoasă la birou. Ideale de purtat în geantă sau rucsac, chiar și în excursie, datorită porțiilor practice de 40g. Disponibile și în alte arome.
Italia, S.spirito Di Bari
...{"1":"MARMELADĂ DE CIREȘE\nEste o delicatesă indispensabilă pentru a crea tarte savuroase sau pentru a fi savurată pe o felie de pâine!","2":"MARMELADĂ DE SMochine ȘI MIGDALE\nMarmeladă delicioasă de smochine, fructe dulci culese din câmpurile pugliese, amestecate cu grijă cu zahăr și supuse unei fierberi lente.","3":"MARMELADĂ DE SMochine ȘI ARDEI IUTE\nMarmeladă delicioasă de smochine și ardei...
Italia, Conegliano
...{"Pairings":"Asocieri: Excelent după o masă și un acompaniament perfect pentru prăjituri uscate, tarte cu fructe și alte deserturi tradiționale italiene.","Nose":"Nas: Arome delicate, note fructate și florale care amintesc de fructe exotice coapte.","Taste":"Gust: Elegant, cu o moliciune potrivită care însoțește nota acidă ușoară cu echilibru.","Storage and serving":"Depozitare și servire...
Locația, administrată de familia Zambon de patruzeci de ani, dispune de 50 de locuri în trei săli, plus alte o sută în grădina spațioasă din Campo Santo Stefano. Bucătăria propusă de chef este cea tradițională venețiană. O privire asupra meniului: aperitive mixte de pește și italienești, risotto-uri variate, linguine cu fructe de mare, grătare de pește; deserturi la pahar și tarte făcute în casă. Preparatele tipice sunt gnocchetti alla Santo Stefano și branzino la cuptor. O mare varietate de pizze completează un meniu deja foarte tentant.
Țările populare pentru acest termen de căutare

Aplicația europages este aici!

Folosește căutarea îmbunătățită a furnizorilor sau creează-ți cererile pe drum cu noua aplicație europages pentru cumpărători.

Descărcare din App Store

App StoreGoogle Play